Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 978
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София
  Днес ходих при доки и видяхме бебо. Расте си и е около 930гр. Все още е седалищно предлежане. После чаках пред ЛКК кабинета и така цял предиобед. Утре ще ходя да си взема направление за кръв и урина. После напазарувах и спретнах бисквитена тортичка.

Дидка, нали пита кога се полагат 3-тите изследвания, та значи към 28г.с.
Много мило от страна на Неси  Heart Eyes.

boоboo's mama, бързо да минава синьото и добри резултати  Hug. Скоро да привършвате ремонта, че иначе и бебо ще помага  Laughing.

miMozzza, тенкс за почерпката   bouquet. Вярвам, че терапията ще помогне  spoko.

Дарка, бързо оздравяване на Фил  Hug.

# 196
момичета...да ви питам....някоя от вас мисли ли да ползва след раждането от онези колани за рибира не на корема...стягащите...
,,и колко дни след раждането могат да се сложат.....
ей така ми дойде на акъла....дали има полза от тях newsm78

# 197
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Да се запиша и аз най-накрая  Hug Днес се върнах от морето, болничка разбира се...Мен ако ме подмине грипа сигурно ще е чудо   Crazy Сега се връщам да ви чета, че доста сте изписали   bouquet

# 198
момичета...да ви питам....някоя от вас мисли ли да ползва след раждането от онези колани за рибира не на корема...стягащите...
,,и колко дни след раждането могат да се сложат.....
ей така ми дойде на акъла....дали има полза от тях newsm78
Има файда от тези колани , аз след изписването веднага си обух моя и го носих около месец постоянно.  Помага стига да го изтърпиш  Peace

# 199
  • София
Да се запиша и аз най-накрая  Hug Днес се върнах от морето, болничка разбира се...Мен ако ме подмине грипа сигурно ще е чудо   Crazy Сега се връщам да ви чета, че доста сте изписали   bouquet
  Добре се завърнала  Hug. Бързо оздравяване  Peace.

# 200
Dori -мерси мила,значи трябва да се обаждам на моята док.да я питам кога ще пуска моите.
Katencetoo -оправяй се бързо.
Мале и тук е голяма скука,личи си отпускарския месец.

# 201
ма.........наистина голяма скука.....после оба4е от ноември...ще го търсим това свободно време Joy Joy Joy smile3504 newsm30 Misc Baby Bottle 1crib newsm07 1dishes  food002
..кое по напред

# 202
Бебославка, ходи ли днес на лекар и пита ли за онзи проблем?  Rolling Eyes

Кате, много са ти хубави снимките и ти изглеждаш много добре и само на корем си качила Simple Smile Да оздравяваш бързо!!!  Peace

# 203
къде са тези снимки и аз искам да ги видя  bouquet  bouquet  bouquet

# 204
Кате, бързо оздравяване! Много е неприятно...  Confused
Снимките от морето са страхотни, разкошна почивка сте изкарали! А ти както вече всички отбелязаха, изглеждаш супер  4470

дидка, голяма сладурана ви е Ванеса! Кой знае колко е приятно това чувство и да чуеш тези думички  Heart Eyes

# 205
Добро утро тежки  Joy мами!Ние се събудихме сега ще закусим и после на   food010.Та по този повод ви приведствам да си го пийнем заедно и тази сутрин. Hug
Дъгичка -това е най-хубавото нещо на света,което неможе да се опише с думи.Скоро и ти ще видиш колко е хубаво. Peace

# 206
Дидке, мерси за кафенцето! Ние с теб май редовно си кибичим тук от рано сутринта  Joy
Тази вечер будувах до 2.30. Тъкмо исках да си лягам и като ме хванаха едни киселини  Sick. Пак станах и обикалях като бик из апартамента. Милото ме намери да седя на терасата и ме склони да си легна. Нальоках се с газирана вода и капки Иберогаст и съм заспала. Обаче то се вижда дали успях да се наспя.  Crossing Arms Искам да спяяяяяяяяяяяяяя!!!
П.С.На сутринта милото вика:вчера искаше да скачаш от терасата,но аз те спасих от сигурна смърт !  Joy

# 207
  • гр.София
didka banditka , Kölsches Mädel присъединявам се към кафенцето  kaffeetrmker_2.Тъкмо и аз си направих сега че да вдигнем малко кръвното  Laughing

Сега да дам отчет че се върнах от преглед преди малко.Първо бебчо си е добре върви си по план с развитието.Лошото за сега е че сме седалищно но се надявам че има доста време да се настани както трябва Simple Smile Доки каза че съм с предна плацента което май е добре.Тежим 820 гр.(май сме малко слабички Thinking).Това което исках да ви питам е че тя ми изписа Феро Фолгама за хемоглобина по 1 на ден.Но една майка тука ми даде пълна опаковка Малтофер.Та въпроса ми е мога ли да пия Малтофер вместо Феро Фолгамата или не  newsm78.И другото което каза да пия е Магнезии ама нямам представа за какво.Доколкото си спомням с малката пих магнерот за задържане  newsm78

Ами това е от мен за сега.Приятен ден на всички  Hug

P.S.И аз съм вече в седми месец Simple Smile Ми то дошло времето беSimple Smile

# 208
Дидка, мерси за поканата за кафето.
Тая сладка Неси, да я изядеш направо, и аз обожавам моментите, когато Вики се е разнежил и ми прави комплименти. Не са много обаче, но и на мен ми става много мило.
Днес ми е последния ден на работа, после малко отпуска при мама.

Kölsches, ако можеш полегни след обяд да си отпочинеш. Аз пък помислих, че си дебнала някой търг или намаление до посред нощ.

liana85, сигурно можеш да ги замениш, а Магнезия ти го е изписал, заради контракции или крампи ако си се оплакала. Незнам, важното е че бебчо е добре.

Кате и всички, които не се чувстват добре, бързо оздравяване.

Хубав ден сладуранки!  

# 209
Добро утро и от мен! Аз редовно си пия рано кафенцето и ви чета, ама ме мързи да пиша  Mr. Green Вчера бях на преглед, всичко върви нормално за сега, днес след обяд ще звънна да видя как са изследванията.
Ей ама много топло тия дни, беее. Направо ме побърква тая жега вече, никога до сега не ме е тормозила толкова горещината. И като добавим, че нощем вече немога да спя хубаво, само се въртя и после по цял ден съм като парцал  Tired
Айде намрънках се, сега да взема и да поработя малко.

Общи условия

Активация на акаунт