Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 952
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Торонто/София
добро утро и от мен - мерси за кафенцето - колко бързо отлетя уикенда.....
на патерица и от мен - честито на всички именници - дано сте прекарали страхотно
на мен два дена от ремонтиране не ми остана време да пиша - то не че аз ремонтирам - само помагам по малко с каквото мога и играя ролята на шеф  Mr. Green
продължаваме с пълна пара - едната стена е вече полу-готова - остават още 3 ... но поне е напредък
в събота бяхме с мъжа ми в лабораторията за втория глюкозен тест .... ужаааас - от това което трябваше да изпия ми се гадеше на всяка глътка (глюкозата) че и хич не беше малко - 300мл и имах чувството че след всяка глътка ще  Sick Sick Sick .... но успях да го изпия - преди теста поне 10 часа нищо не може да се яде и пие - дори вода  Crazy.... като отидохме ми взеха кръв на гладно и жадно.... изпих си глюкозата.... след един час пак ми взеха кръв и един час след това още един път .... та 3 пъти ми дупчиха една и съща ръка и сега цялата е синя... но ще мине няма как .... резултатите обаче ще ги получа чак другата седмица в сряда като имам час при док та ще чакам....и горе долу така мина уикенда при нас ....
стига съм писала толкова че дълго стана
ПП.като гледам диаграмата на първа страница от другата седмица влизам в осмия месец ...  Grinning

# 181
Добро утро мамчета  Party

Честит Имен Ден на патерица на всички Мимета и Мариянки  Hug

Дарка, много хубав ден сте избрали за кръщавка!! И моето сестриче го кръстихме на този ден, но преди 2 години. Да ви е жив и здрав малкия сладур  Flutter Hug

boоboo's mama, ако знаеш как те разбирам за изследването  Laughing при мен нещата се развиха по същия начин. Надявам се резултатите ти да са добри   bouquet успех с останалата част от ремонта!

И нашият ремонт си върви, остана да се боядиса кухнята, но снощи размествахме шкафове и мислихме как ще наредим всички уреди на толкова малко място.... ииии никак няма да ни е лесно. Ще си играем на тетрис пак  Rolling Eyes
Жегата много ми пречи да спя, заспивам все около 2, трябва да ставам в 7 и 30, но едва се надигам в 8 и 30... и все закъснявам за работа, отделно и гърба ме боли все повече  Close май ще спирам работа, чувствам се като парцал  Tired

# 182
Добро утро Simple Smile

booboo's mama , ужасно гаден звучи изследването   Sick !Дано поне да имаш добри новини! Браво , че напредвате с ремонта! То не остана много време  Grinning

Малка мравке, много са неприятни болките в гърба  Sad Аз като поседя малко повече и се почва, трябва да полегна за да ми минат.

# 183
Добро утро! И аз се нареждам на кафето   food010
Явно с тези болки в гърба, всички започваме да си патим и спането е приключение и въобщее май навлизаме в периода "носят ме, мамо, влачат ме"  #Silly

malka mravka, това за тетриса ми хареса!  hahaha И ние сме на тоя хал. Нищо де, малко, но от сърце  Laughing
boоboo's mama, дано резултатите са добри, въпреки гадното преживяване!

# 184
  • гр.София
Аз докато се наканя да пиша то станало обяд  Laughing Така че добър ден и от мен Simple Smile

Първо честит имен ден на всички именници на патерица   bouquet

Ние вчера си направихме една много хубава екскурзия с мъжа и детето.Ходихме до пещерата леденика,после до черепишкия манастир и накрая до манастира седемте престола.Беше великолепно.Сред природата на чист въздух просто неописуемо,а и малката беше толкова послушна милата.Издържа на цялата разходка в пещерата която продължи един час при 8 градуса.Утре ако не забравя ще пусна снимки на който му се гледа Simple Smile

# 185
Здравейте и от мен Simple Smile
Честито на именничките, да сте живи и здрави, и хубави и здрави бебчета   bouquet

# 186
добро утро и от мен......аз така скучая тук че се побърквам вече.В понеделник и вторник боядисахме навсякъде и мойто мъжле в събота замина за БГ.....така че съм сама .......и...скука....
даже и антената се развали и нямам и булсатком...та само тая скапана жабарска тв...да изкукашдобре че спря да вали та може да излизам.
Аз доста си пообикалям...болки нямам в кръста за сега.....добре се чувствам
Гледам че са ми фактурирали поръчката от ЛАРЕДУОТ.....това значи ли че ще е пращат вече Praynig Praynig newsm78 newsm78

вижте иначе какво смятам да си поръчам днес   това......http://www.kiabi.it/Shared/Images/Produits_NF_V2/zc1/DA/1/DA373_1_zc1.jpg
.....

или товаhttp://www.kiabi.it/CV181/stone/1/1/fr/a-partir-de-19-euros-99/j … etch-5-tasche.jpg....

какво ще кажете..кои са по хубави

# 187
  • Стара Загора
Аз съм за гащеризона Laughing Laughing
Болките в кръста ме мъчат и мен, особено вечер , а отскоро и много ми отичат краката вечер....
ама явно че вече ще  е така.
При мен показанието за секцио за близнаците с обща плацента. Въпреки че едното доки смята , че трябва да е секцио, другото не е толкова убедено..

А от Ларедута и аз чакам още една поръчка от разпродажбите... щом са ти я фактурирали и са дръпнали парите , ще дойде.

# 188
Хайде и от мен добър ден, че то докато ви изчета станало ден Simple Smile

Първо на патерица, честит именден на празнуващите, да сте живи и здрави, винаги усмихнати и да ви радват сладки бебоци     bouquet

Аз кафенцето сега ще го пия, че днеска след закуската реших да се ударя на яко ядене на грозде, че вече мислих че ще експлоадирам! И слава богу, гроздето помогна!!  Mr. Green

Jdesika, мен ми харесват повече вторите дънки, че няма да си много ограничена в избора на горнищата, ще можеш да си комбинираш с всичко  Wink

Малка мравке и аз много се смях за термина с тетриса, че и ние вече напълнихме кутийката ни, та с бебешките мебели, ще почваме с подреждане тип "тетрис"  Mr. Green

Лианка, хубава разходка сте си ударили  Wink  Ние с милото също ходихме до пещерата Леденика преди някой месец, и на мен много ми хареса и там и природата наоколо  Peace

Лек ден мами

# 189
Добър ден и от мен !!!

Аз кафенцето си го пих в движение, че най-накрая се престраших да изгладя в тея ужасни жеги (бях събрала една камарка) Simple Smile
Та после почнах да си подреждам дрехите, гардеробите и т.н. лелеееееееее капнах  Sad Преди хвърчах като фурия,а сега една елементарна работа я върша бавно и на почивки...
jdesika кураж Simple Smile И аз съм сама и пазя Атина да не избяга Laughing Моята половинка се връща в сряда от Бг. и се надявам да пообиколим няколко дена насам-натам, малко плаж....еееееееех (докато все още мога да плувам с тоя корем)  Laughing

Лек ден на всички!!!

# 190
И аз вече се уморявам доста често и дори от някаква дребна работа,особено вечер съм по-уморена,както и тогава ми зачестяват бракстън-хикс контракциите и леки болки в кръста.

# 191
поръчах си дънките...така мога наистина да ги комбинирам  с всичко.....
..отивам да  wash hang...че май пак ще вали.......и отвратително време #Cussing out

тъкмо ще чета книгата за мама и бебе.......стига съм се услушвала

# 192
.

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 17:04 от Мозче

# 193
И аз да седна най-сетне да драсна ... днес по доктори за малкия цял ден чакам, разни бабета пререждат .. щях да убия някого просто ... в крайна сметка сополките се оказаха бактериална инфекция и пак сме на АБ , сироп и капки за нос  Confused

Контракциите ми също като при  raq_1 зачестяват вечер и точно като легна да почивам бебока решава да играе аеробика и става весело. Малкия пък като види , че корема ми подскача и посяга да го плясне  Joy и голям смях се смее.

# 194
miMozzza -това,което си преживяла е ужасно,но добре че вече си спокийна.Наистина стига с негативни мисли и само позитивни емоции за всички.
Аз пък да се похваля с най-хубавото нещо за днес малката от сутринта е толкова миловидно настроена,че цял ден ходи по мен с думите "мамо,ОБИЧАМ ТЕ!",повтаря го непрестанно и само се гушка.

Общи условия

Активация на акаунт