Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 909
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
.

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 17:10 от Мозче

# 571
Абе Кьолшес дай да го вида тоя хол, рових из темата, ма не го открих нещо, пусни едно линкче тука да изплакна очички, че пусто любопитство не ме оставя на мира.
Мравче твойто холче е много готино, със здраве да си го ползвате.
Ние напролет живот и здраве ще правим ремонти, да посъберем някой лев, а и сега преди бебето не ми се рискува да почваме. Но идеята е кухнята да я вкараме в хола и да стане холо-кухня, а сегашната кухня+остъклената тераса към нея да направим 1 помещение и то да стане дестка стая.

П.П. Кьолшес намерих го хола, много е хубав, а каква идея ми даде за банята.... супер, довечера пак ще се разнасям с ролетката...

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 12:02 от beru6ka

# 572
  • София
Мимозка, благодаря за кафенцето(някои си го пием до обяд  Embarassed)
Берушка, честита годишнина на патерици   bouquet !
Kölsches Mädel , успешна подготовка, да знаеш, че е мноого хубаво, като си спомня нашата сватба, чак ми идва да се оженим пак  Mr. Green
На момичетата с ремонтите - успех! Да знаете как (благородно) ви завиждам, че сте в собствени домове, ние сме си на квартира и изгледи да се сдобием с наш дом поне за сега няма. Това обаче не ни пречи да си се обзавеждаме с нови мебели, сега например си чакаме спалнята(макар че тези гадове нещо май ще се позабавят), решили сме и още няколко нещица да си купим постепенно. 

# 573
  • В две мънички очи...
Smurfieta, няма какво да се притесняваш за килограмите на бебчо. Пр мен също има изоставане от една седмица и не сме много големи. Докато четях останалите направо се бях шашнала че моето бебе е най-малко, но на последната фетална питах докторката дали е нормално и колко се очаква да бъдем в деветия месец и се оказа че около 2800-3000г. и каза че е нормално. Майка ми каза че аз и брат ми също не сме били големи затова вече не се притеснявам колко сме пораснали. От два дни обаче забелязвам че на която страна лежа бебока на нея застава, явно вече не може да си стои само в страната която си е харесал Simple Smile

# 574
Да се успокоя, че не съм единствената, която си ходи напоследък постоянно с рулетката  Mr. Green. Нещо не можах да ви намеря снимките на холовете и баните, сигурно защото четох по диагонал, много работа днес... Може ли линкчета да изплакна око?
Иначе да се похваля, че резервирах бебешко креватче, харесах си ламинат и тапети, купих абажур и след малко чакам да ми докарат матраците (реших, че не е честно само бебето да е с Магнифлекс Пиер Карден и по този повод ще обзаведа и баткото с нов матрак).

beru6ka, честита годишнина! Да се обичате и разбирате, това е най-важното!   bouquet

Катенце, не мога да откъсна очи от аватара ти! Направо си го припознах това бебенце! Дали и този път сме го докарали синеоко?  newsm78

# 575
Да знаете как (благородно) ви завиждам, че сте в собствени домове, ние сме си на квартира и изгледи да се сдобием с наш дом поне за сега няма.

Много по-добре е сами на квартира, отколкото с родители   newsm45 newsm45 newsm45

# 576
Здравейте, мами! На мен най-накрая ми пристигнаха нещата от Ла Редут, тоест пристигнала е бележката още на 12.08., ама брат ми я е захвърлил и е забравил да ми я даде (дадох адреса на нашите, защото той ми е по ЛК). Та от пощата викат, че тъкмо щели да го връщат като непотърсен  Crazy Ама си струваше чакането - всичко е супер, и размерчетата съм улучила - само на Малчо са малко по-големи нещата, но по-добре така, хем по-дълго ще ги носи. На бебата космонавта е супер - много дебел и пухкав, ще го снимам като имам време. Чувалчето вече сте го виждали - като на Дидка и още някой май имаше такова. И сандалките са ми супер, даже още днес ще се натъкмя с тях  Grinning
Смърфи, ама какво се чудиш - тя крушата не пада по-далеч от дървото  Joy Ще си имаш фина мадама като мама! Килограмите се наваксват, важното е да е узряло бебето!  Hug
Билянка, супер е това със сватбата!!! А няма ли да споделиш датата поне  Embarassed
корали, аз се чудя за лекцията на 2.09. - нямам въпроси към педиатъра, но ако Малчо е на ясла нямам и с какво друго да се забавлявам, та може и да отскоча. Нека и ММка да каже какво ще прави и като нищо ще си чукнем някоя тройна срещичка  Party
Ох, стискайте палци, че след малко отивам на ЖК - дано всичко с беба и шийката е наред, че с тия контракции и болчици да не е станала някоя беля  ooooh!   Praynig До после!

# 577
Да знаете как (благородно) ви завиждам, че сте в собствени домове, ние сме си на квартира и изгледи да се сдобием с наш дом поне за сега няма.

Много по-добре е сами на квартира, отколкото с родители   newsm45 newsm45 newsm45
Съгласна съм, въпреки че известно време до почти първата годинка на Вико живяхме при нашите и ми беше добре, нямало е конфликти, но друго си е сами. То по-скоро аз и майка имахме пререкания по някои въпроси, пък баща ми и мъжо много добре им беше всяка вечер на ракийка и салатка заедно  Joy

# 578
Мами,колко често усещате бебетата си? Аз на последък рядко я усещам през деня и взех да се притеснявам. Трябва ли да ходя на узи или е нормално да има периоди на затишие?

# 579
  • В уютен дом! Елените
Anaq и при мен има дни, в които бебето мърда по-рядко-наи-вече сутрин да ме подсети да закуся и вечер като си легна.мисля че няма от какво да се притесняваш, пък и може вече да му е по-тясно и движенията да са се укротили.Лек и хубав ден пожелажам на всички Simple Smile

# 580
  • София
Много по-добре е сами на квартира, отколкото с родители   newsm45 newsm45 newsm45
[/quote]

Тук съм напълно съгласна  Peace Известно време майка ми живееше с нас, сега пък около година си поживяхме със свеки и не става ей - чепата съм си явно  Mr. Green

аная, при мен е така - един ден бебо се скъсва да рита, на следващия никакъв го няма

# 581
Anaq и при мен е така - има дни, в които така ме рита и чак ме боли. Днес е по - спокоен, и аз даже се притесних. Е няма угодия.

# 582
Ох,успокоих се мислех,че само при мен е така. Ама такава съм шашната от всичко се притеснявам.

# 583
  • София
Мами,колко често усещате бебетата си? Аз на последък рядко я усещам през деня и взех да се притеснявам. Трябва ли да ходя на узи или е нормално да има периоди на затишие?
Понякога усещам бебо по-често, друг път по-рядко. Гледам, че и другите мамита това са споделили.

# 584
Сладурки и моя бебо вчера цял следобед голямо ритане и въртене беше, ама непрекъснато. Чак се уплаших нещо да не му става, че и корема ми беше много твърд през цялото време. И така до два часа посред нощите, та накрая се успокои и аз заспах. Днес чак на обяд се събудихме и сега от време навреме го усещам, че помръдва и се успокоявам.
Някъде бях чела, че като е твърд корема, това са контракциите Braxton Hix, но тогава не се кръвоснабдявало бебето  newsm78
Имате ли представа дали е така?

Общи условия

Активация на акаунт