Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 923
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Kölsches Mädel, ще си запълниш ти временцето до ноември бая добре  Laughing. И аз да кажа, че чакаме снимки и разкази.
Smurfieta, важното е, че беба върви добре и доплера и ехокардиографията не са показали проблем. Явно наистина сте я заченали по-късно. Така е по-добре да не знаеш точно кога е станало  Laughing, не като нас и час и ден и ... ха да има малко отклонение- Боже опази  Sneaky Ти заради пъпната ли се секцио или аз не съм те разбрала?  Embarassed
Aneeto , не питай старило, питай патило, нали?!  Wink Важното е, съкровищата ни да са живи и здрави, всичко си е до късмет, пък секцио ли е, вагинално раждане ли е ... никога няма гаранция и винаги има страх, болката ще я преживеем.

Лека нощ!

# 556
  • Дъблин
Smurfieta, важното е, че беба върви добре и доплера и ехокардиографията не са показали проблем. Явно наистина сте я заченали по-късно. Така е по-добре да не знаеш точно кога е станало  Laughing, не като нас и час и ден и ... ха да има малко отклонение- Боже опази  Sneaky Ти заради пъпната ли се секцио или аз не съм те разбрала?  Embarassed
Дъгичка, не, секциото заради дегенартивни изменения в ретината на дясното око. Аз съм много късогледа, особено с дясното и ходих да се консултирам с офталмолог, препоръча "щадящо родоразрешение" и мисля да се съобразя. Пъпната връв е допълнителна "екстра" в случая Simple Smile
Лека и от мен!

# 557
Добър вечер мамчета   bouquet

Честита годишнина, Берушка!!  Hug Бъдете винаги много влюбени  Heart Eyes
Добре завърнала се, Мимоза   bouquet
Честити придобивки, Джесика  Grinning
ииии спорна подготовка за сватбата на Kölsches Mädel   bouquet

И аз съм усещала хълцане, но сега разбрах, че е това. Много сладко наистина  Heart Eyes
Момичета, още не съм си избрала лекар, при когото да раждам  ooooh! чудя се, не е ли по-добре да се оставя на късмета  Thinking има изгледи да не се наложи секцио и аз си тая надежда (не голяма, но все пак)... и така не знам какво да правя  Sad някой да ме насочи?

Иначе нямам никакво време, приключихме с ремонта  Mr. Green но пък в момента уча за държавния изпит на 8ми септември  #Shocked
Утре пристигат и сестрата на милото с мъжа й и вкъщи ще е доста населено. Надявам се всички да отидат на море и да ме оставят сама поне за 5 дни  Mr. Green

Лека и прохладна нощ   bouquet

# 558
  • Торонто/София
ето ме и мен след няколко дневно затишие - колко сте успели да изпишете  Mr. Green
аз вчера и днес само по доктори бях - вчера на ултрасаунд да ми гледат артериите че нали ми е височко кръвното та ме следят много подробно ... казаха че бебето е вече 1,9кг но не ми казаха колко е дълго но напълно си отговаря на термина  Peace
днес пък при мойта док да ми даде резултата от глюкозния тест - в понеделник секретарката ми беше казала че и втория тест бил много висок та съм с гестационнен диабет .... таке се бях притеснила какво ще правя пък излезе че жената се объркала и всичко е наред и нямам ..... идваше ми да я разцелувам док  Grinning Grinning Grinning
берушка - честита годишнина и от мен
Kölsches Mädel - всичко най хубаво ви желая - за мен сватбата ми е един от най хубавите спомени  
мимоза - добре завърнала се
малка мравка - браво за приключения ремонт - ние сме все още до никъде ... поне рамките на стените са готови, ток и контакти има .... утре идва майстор да слага камината и да махне газовата печка от кухнята и след това вече трябва да прогресираме към изолация, стени, мазилка и боя и сме готови с първата част на ремонта  Mr. Green..... втората почва ведната след това.... цяла нова кухня, печка, хладилник, миялна машина, нови шкафове, под и боя и най накрая бебешката стая да сложим нов под, боядисаме и подредим.... не свят да ти се завие ами незнам ....но крайния резултат ще си заслужава  Whistling
лека нощ на всички и до после  Hug
пък лентичката вече е в осми месец - остават само 60 дена  newsm44

# 559
Хайде на кафето сладурки

booboo's mama,  страшни сте, само като те чета, ми се замайва главата от това, какво сте направили и каво ви чака, но пък резултата наистина ще си заслужава. Пожелавам ви успех и здрави нерви.

мравчице, честито и на вас за ремонта, камък ви е паднал. Сега се стягай и взимай изпита, дано намериш време да се концентрираш. Успех мила.

Kölsches Mädel, и при теб приготовления и си трайкаш досега а? Искаме задължително снимков материал от събитието. Страхотна булка ще си.

Smurfieta, като те чета ми става мъчно, че им се връзваш на тези глупости за изоставане и тегла и т.н. Моля те бебета нормални се раждат и по 1.800кг /моя приятелка/ и си е нормално и здраво и хубаво момиче. Аз съм се родила 2.500 в деветия месец. Не се впрягай на мерки и теглилки, всичко е индивидуално, нищо ненормално няма, спокойно мила. Доктора ти е казал, всичко е ок с функциите и развитието, за седмиците си бебето ти е напълно нормално да е 900гр.  

beru6ka, честита годишнина от годежа, обичайте се все така, а сватба и да няма, все тая Wink

Аз също не съм се ориентирала нито към лекар, нито към болница все още.
Но в главата ми са още апартаменти, нашата сага продължава. Ще се откажа едва октомври, когато раждането много наближи, но дотогава има време и усилено продаваме и търсим по-голямо.

Забравих да напиша на болните мами и дечица бързо оздравяване, на вас със зъбчетата, по-бързо излекуване.   bouquet за всички
Хубав ден от мен!

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 09:07 от Mimoza-Plovdiv

# 560
Добро утро и мерси за кафето  Mr. Green сега ще си направя и едно слабичко с мноооого мляко , че сърцето ми иначе ще изхвръкне  Laughing

Беруш , честито на патеричка   bouquet

Добре дошли на консултантките , аз моя въпрос ще го формулирам по нататък.  Peace

# 561
Добро утро и от мен! Желая ви много успешен ден!

# 562
Мимозке, мерси за кафенцето !

Мерси за пожеланията за сватбата! Не ми е скучно изобщо покрай нея. Не че съм се впрегнала много. Ще е малко тържество и с мъжа ми доста сме си улеснили нещата. Не се втеляваме за подробностите. Освен това по жилището останаха няколко неща да купуваме. Днес половинката си е взел почивен ден и ще ходим по задачки из цяла София. Дано успеем да свършим повечето неща. Сега го чакам да се събуди милия!  Heart Eyes

booboo's mama , браво за резултата! Само предполагам, колко ти е олекнало като са ти казали ! Ама и на теб не ти е скучно с тези ремонти  Grinning
Малке мравке, може да прочетеш темите в Здравния справочник за различните болници и ако си се насочила към някоя определена да видиш,кои лекари се препоръчват. Също да поразпиташ приятелки. Много зависи и от вътрешното ти усещане. Моя приятелка( вече раждала?! , но в Германия) много я е страх и казва,че без избор на екип, нямало да роди, така си била купувала внимание. Аз не съм много на това мнение. Хем ми е първо раждане, ама раждането хич не го мисля. Някои момичета обаче са по-емоционални и така се застраховат.
Видях ти холчето в другата тема, много добре сте си направили ремонта  Peace Приятно учене за изпита, макар че кое ли учене е приятно  Mr. Green!
Смърфиетке,  браво на бебката ти! Наистина е важно да се развива добре, пък кога ще дойде, това не е толкова важно Peace Днес и аз съм на офталмолог!
Дано да ми даде зелена светлина за естествено раждане !

# 563
Добро утро и от мен!

Само да се отчета, че се записах за лекцията на 02.09.2010 г. във Варна, организирана от "С 9 месеца на училище".
Много съм доволна, уредих си половин ден отпуска, нямам търпение.

А тази събота съм решила да отида на лекцията, организирана от ЛЛЛ от 10.00 ч. в лекционната зала на Майчин дом. Темата е "Избягване и преодоляване на често срещани проблеми при кърменето". И за нея се записах.

Някой ходил ли е на училището за бременни в Гранд Мол. Пише че е насочено към бременни, преминали успешно асистирана репродукция, но се приветстват и други бременни.

Офф, направо се омотах с тези лекции, ама какво да се прави - искам пълна информация. newsm53

Драснете два реда, ако искате да се намерим.

Хубав ден на всички, аз мятам задачите!

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 09:51 от korali

# 564
  • София
Мимозка, тенкс за кафенце и аз се присъединявам към него   bouquet.

Smurfieta, важното е, че бебка се рзвива нормално  Peace.

malka_mravka, скоро да се похвалиш с диплома  Peace. Първо си избери болница и добре те е насочила Kölsches Mädel.

booboo's mama, браво за резултата  Hug.

Kölsches Mädel, спорна работа  Peace. Нека сега си навакса със съня таткото, че да им сили от ноември  Laughing.

Днес си записах час за козметик и след малко ще ходя. Добре, че ми е на една крачка.

# 565
Добро утро и от мен  Hug

Нещо сигурно съм бляла пак и не съм разбрала - ще чакаме снимки от сватбата Kölsches Mädel   dancing

Намерих и програмата за септември на 9 месеца: http://www.9m-bg.com/index.php?p=news_inner&sub=75

Малка мравка и на мен ми предстои държавен в края на септември и хич не мога да се концентрирам сега да мисля за него. Не сме приключили и с ремонта и още "по-красиво" става.
  bouquet

П.П лентичката вече показва 7 месец  newsm44 newsm44 newsm44

# 566
Добро утро майчета newsm53
Днес се събудих доста раничко и сега пия кафенце и си слушам хубава музика Listen Аз също усеам интензивно пулсиране от време на време, но не ми прелича на хълцане, въобще бебо се движи по много различни начини......и не мога да разбера рита ли, хълца ли, върти ли се...... Hug
Аз също бих отишла на някоя лекция в София, но до колкото знам май няма в близките дни.....

malka_mravka успех в ученето, на мен хич не ми се отдава, но се опитвам все пак........уф ама досада ooooh!

Kölsches Mädel приятна подготовка за събитието  married

Smurfieta споко, бебо е развит нормално и това е най важно, не се психясвай.......

# 567
yuls тая програма е стара от миналата година е Mr. Green
Обикновено програмата за дадения месец, в случая септември излиза първите дни на месеца на сайта на списанието, така че имайте още малко търпение - към 1-2 септ. мисля, че ще я има.

# 568
Берушка  smile3532  Embarassed много съм нетърпелива май   bouquet

# 569
  • Дъблин
Берушка  smile3532  Embarassed много съм нетърпелива май   bouquet
Аз точно си харесах 2 лекции и се засилих да се записвам  hahaha Изобщо не погледнах годината, май още спя.
Аз съм отпуска днес, да си почина малко, че се поизнервих на работа тия дни. Присъединявам съм към тези от вас, които сега пият кафенце   food010
Благодаря на всички ви за успокоителните думи  Hug Не знам защо се вкарвам и аз във филми, като самата аз съм родена 1800 гр точно на термин, пък сега да ме видите каква съм голяма Simple Smile

booboo's mama и malka_mravka, браво за напредъка с ремонтите, после ще е чистичко и новичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт