Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 960
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Здравейте момичета
Беруш честита годишнина нека пламъчето на любовта не спира да гори!!!  Hug

Момичета да ви кажа аз сега- днес ходих на ден на отворените врати в Пловдив в една от държавните болници- ВМИ Пловдив
та малко се стерснах - отделението е супер няма спор след ремонт е , чистичко е нямам забележки, но се поизплаших . май нетрябваше да ходя .Показаха ни родилните зали, вип родилните, вип стаите , др.стаи , показаха ни къде са бебоците след секцио,защото само след секцио не са при майките си,а всички нормално родени бебоци са си при майките , показаха ни и кувиозите и имаше мъничета в някои от тях. Показаха ни стаята за прием и предпродилна.Добре че нямаше никой да ражда че щяхме да се стерснем още повече.Досега бях смела и говорих смело ама като чух момичетата как викаха от болки в предродилна се постреснах... еми това за сега само съм чувала че разжаденто не е лесно ... след като чух как стенат от болки продължавам да мисля така а дай Боже всичко да е наред и да имаме леки и безпроблемни раждания всички през ноември. А пропуснах имаше в родилна зала една току що родила мама  Heart Eyes и бебто и до нея , много мило ми стана  Heart Eyes

Hug

# 541
beru6ka-ами да ти кажа и аз незнам точно какво са и напрвили,защото като родих беше вечерта и я взеха да стои на кислород до сутринта,че пъпната и връв била на вратлето омотана 1път.ама как го обясних само... ooooh!

# 542
затова не ходете по болниците да гледате...че като се уплашите..все това ще ви е в главата....а то психиката е много нещо...по добре да не чуваме предварително 3 месеца преди термина как викат други
аз да ви се похваля..моето мъжле си дойде от бег...и какви работи ми е донесъл....то бабите голяма работа...камизолки.бодинца,ританки...гащеризончета.ескимос.порта бебе.играчки.комплект за изписване...плетени жилетки,ританки и буйки..мале що неща...цял куфар......страхотни
остава да си купя хавлиики от тези за качилката за главичка и чаршави и сме готови....
....мисля да си вземе препарат за дезинфикциране и по малко да изпера всичко което имам да използвам прекрасното слънце.....
,,е много съм щастлива.....и само отварям и гледам и пак слагам....то шапки.то 4орапки...абе всичко......та чак до тензуха Joy Joy Joy.....няма начин..първородно...чакаме го 6 години  bouquet

# 543
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Мами, да ви питам нещо аз  Rolling Eyes От известно време усещам нещо като пулсиране на корема (чувството е като тупкащо сърце)...понякога е и видимо...Продължава за около 5 мин. и изчезва...Дали ви се е случвало това нещо или трябва да се притеснявам  Rolling Eyes

# 544
Katencetoo , да , случвало ми се е с предишната бременност . Бебето хълца  Heart Eyes
jdesika И аз така - само чакам да сложа баткото за следобеден сън и отварям тайното чекмедже . И се започва едно вадене и подреждане . Но всъщност не съм купила почти нищо - това са все неща останали от предишния път . Но да наглеждам инвентара  Crazy

# 545
  • София
Дидка, надявам се светилото да ви помогне  Hug.

jdesika, браво на бабите и със здраве да си ползвате придобивките  Peace.

# 546
Мами, да ви питам нещо аз  Rolling Eyes От известно време усещам нещо като пулсиране на корема (чувството е като тупкащо сърце)...понякога е и видимо...Продължава за около 5 мин. и изчезва...Дали ви се е случвало това нещо или трябва да се притеснявам  Rolling Eyes

И на мен ми се случва, както ти е казала и tonivil бебето хълца. И да не вземеш да се шашкаш сега, то така си упражнява дихателните движения  Mr. Green На мен честно казано ми е леко неприятно, но си трая какво да го правя  Heart Eyes А с първата бременност никога не съм усещала такова нещо, може би защото бях с предна плацента.

Момичета благодаря ви за пожеланията за нашата годишнина, а сватба дали ще има не се знае, то май ще стане традиция в нашето семейство само годеж да правим  Mr. Green - брат ми тази година ще направят 13 години от годежа и още не са правили сватба  Mr. Green

# 547
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
tonivil, beru6ka, сега като казвате това ми стана толкова сладко  Heart Eyes Ха...представих си го как подскача  Party

# 548
Еее, прибрах се най-накрая вкъщи! Цял ден скитосвам Simple Smile.
Много сладко сте го описали това с хълцането. На мен не ми се е случвало още  Blush .
За начините на раждане  и аз съм на мнение, че трябва да се трябва да се процедира както е най-добре за бебето и майката! Принципно съм за естественото раждане, но всичко е божа работа ,както вече някой каза. Обаче секцио без медицински показатели е абсолютно ненужно!
jdesika честити придобивки! Маминките добре са се постарали!

А иначе да, ще ставам булка началото на септември  Blush ! Като мине , ще пусна снимчици да видите тюленче в рокля  Mr. Green !

# 549
  • София
А иначе да, ще ставам булка началото на септември  Blush ! Като мине , ще пусна снимчици да видите тюленче в рокля  Mr. Green !
   Много хубава новина  Hug. Весело да си изкарате  Party.

# 550
Katencetoo,beru6ka и на мен ми обясниха,че това е хълцане.моя бебок хълца всеки ден,много ми е смешно Laughing

# 551
  • В две мънички очи...
При мен на едната ФМ го видяхме как хълца но беше много за кратко Simple Smile Иначе ритаме яко явно от сега тренираме за златна топка Simple Smile)))

# 552
И нашия бебок, честичко си хълца, но на мен ми беше доста неприятно с такъв бързо скачащ корем, та първите пъти и аз като Катенцето, се поуплаших дали е всичко на ред, и я питах и доки, но и тя каза че не е нищо страшно, или е хълцане или бебето е просто по активно, а то нашето на къде по-активно...целия ми корем ми скача  Heart Eyes

Колхес-че, ура за свадбата и ще чакаме снимки с нетърпение  Hug  Желая ви всичките трима да се забавлявате суперски много   bouquet

Jdesika, честито за подаръчетата  Peace  И мен днеска ми писа една приятелка която е във Лас Вегас, че ми е купила разни джунджурийки за бебока, и сега едвам чакам да ми пристигне колета  Mr. Green

Диде, дано всичко излезне добре с Неси  Praynig

# 553
Дъгичка, и аз ще съм със секцио този път. Термина ми е на 6.11, но ще го вадят поне 10 дни по-рано. Много е голям този мъж, а нали ви казах, че дъщеря ми я вадиха с форцепс и не им се рискува пак. Някой беше написал, че като тръгне раждането и не става, тогава могат да режат. Не съм съгласна. Аз като раждах дъщеря си, водите ми изтекоха в 22.30, приеха ме в болницата в 23.30 и в 0.30 са я извадили. Нямаше никакво време за рязане. Аз буквално щях да умра, а дъщеря ми като я е извадил не е дишала и е аспирирана. Родих я семица по-рано от термина. Не е бил грешен както и сега не е. От момиче цикъла ми е на 28 дни супер редовен, а пък и тоя път мъжо се прибра по мои изчисления, за да го направим. Моят съвет е НЕ РИСКУВАЙТЕ. Благодаря на Господ, че тогава ни опази с дъщеря ми, но този път смятам да спазя поговорката Помогни си сам, за да ти помогне и Господ.

# 554
  • Дъблин
Привет от мен Simple Smile

Днес мина часа ми за фетална ехокардиография и док каза, че сърчицето е съвсем добре, правилно е оформено и не се виждат никакви аномалии, кръвотокът навсякъде е добър, много се радвам  Heart Eyes
И сега и не толкова радостното - бебата продължава да изостава с растежа, вече е около 2 седмици назад, вместо 28 г.с. +1, отговаря на 25 г.с. +6, терминът ми отиде за декември вече! Още няма 1 кило, едва 895 гр. Според сърдечния док няма повод за притеснение, особено като разбра, че си вървеше с 1 седмица назад от самото начало, явно късно зачеване. Иначе е симетрично развита, активна, но по-мъничка, дано напълнее малко докато дойде време да излиза това дете  Praynig
Не знам как ще планираме секциото с това малко бебе, но док ще си каже, като му дойде времето. Пъпната връв си е все около врата, но сега сме се обърнали с главата надолу.

Kölsches Mädel, то не останало до септември, после да ни се покажеш  married
Katencetoo, явно сме доста, които го усещаме това равномерно туптене, аз също се чудех какво може да е, но предположих, че хълца Simple Smile
beru6ka, честита годежна годишнина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт