Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 894
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря на всички,гласували за мен!Страхотни сте!Желая ви леко бременеене и здрави бебенца! smile3525 preggo

# 646
Здравейте, момичета! Ние вчера пропуснахме плажа, тъй като взех малкия от ясла кашлящ, кихащ и с хрема  Confused Пак някой вирус е лепнал, водих го на лекар - дежурните сиропчета+Суметролим. На всичкото отгоре днес заминаваме малко за уикенда тук наблизо, ама цяло лято чакам малко почивчица и Малчо - болен  Tired. Дано не зарази другото детенце с нас, не вдигне температура и си изкараме поне безпроблемно. Грабвам всичките лекарства и айде... Та в понеделник ще се разпиша пак живот и здраве Simple Smile
Добре дошли на новите мами!!!   bouquet
Нели, и аз гласувах за теб!  Hug
Хайде, тръгвамееее....

# 647
  • София
  Значи не съм си въобразила за земетресението  Laughing. Първо чух някакъв трясък. Стоях на масата и нещо се разклати за секунди. Мама беше при нас и я питах дали е усетила нещо, а тя нищо. Явно, защото беше права.

anaq, благодаря за инфото   bouquet. Процедурата с ЛКК я зная, че отдавна съм си болничен.

Insolence, добре дошла  Hug.

Дидка, аз също имам болки в таза от скоро.

# 648
  • Козлодуй
Добре дошли на новите мами Simple Smile
2 дни не сядах пред компа - много сте изписали. Едвам успях да ви изчета.
Много са ми полезни темите за кърмене - въпросите и отговоа.рите. Първият път нещо не се справих. И затова сега се интересувам повече. Вчера бях на преглед. За пръв път при лекарката , при която ще раждам. Засега много ми допада. Каза ми, че бебчо се развива съвсем нормално и е някъде около 1500. Най-вероятно ще раждам не на 9.11, а няколко дни по-рано. Вече 3-ма лекари така ми казват.Не си спомням коя точно от вас казваше, че се колебае дали да говори с определен АГ или който се падне на смяна той да я изражда. На мен лично не ми се рискува. Ще се чувствам по-спокойна, въпреки че първото си дете родих без никакви уговорки с лекари за няма и 2 часа. Не дай си боже нещо да се обърка........не ми се мисли. Искам да знам, че каквото е зависело от мен - съм го направила. Но всеки има право на избор. А и не всеки има финансова възможност.
Вижте на каква количка се спрях - само, че си поръчахме и столчето за кола. Естествено в розово Simple Smile

# 649
slb83 дай и линкче за количката  Mr. Green А при коя лекарка ще раждаш ако не е тайна? Ти последно реши във враца да раждаш нали?
Ей това земетресение днес доста ни раздруса в офиса, а хем сме на 2-рия етаж. Ама аз не се уплащих. Но виж ако си бях сама вкъщи сигурно щях да се стресна.
 Нелито и аз гласувах за теб, то верно си най-нубавата бъдеща мама, дано да спечелиш, ще си имаме Мис КОремче в темата  Laughing

Аз днес кръшнах по рано от работа и сега ще оправям малко багаж, че довечера изчезваме на гости на наште, ще се видя и с брат ми и снаха ми, та се очертава приятен уикенд. Е като изключим, че утре сме на помен на милото на майка му, но няма как, такъв е живота.

# 650
Nelito_87  страхотна си и аз гласувах за теб!
И аз много се уморих ходихме с малкия до западния парк /наблизо ни е/ и така се уморих, а накрая и той искаше да го нося.

# 651
  • Козлодуй
 Толкова се отплеснах, че забравих за линка Simple Smile
http://www.bebe-best.com/chipolino-vip-maxima-x3m-2010-blue.html
Във Враца реших да раждам - да.

# 652
  • В две мънички очи...
Явно само аз съм темерут и вообще не се стряскам. Реших че тия които строят метрото са пуснали нещо долу и чак след час разбрах че било земетресение Simple Smile))) Ама дано е така винаги да не се стряскам Simple Smile))

# 653
Прибрах се от скиторене по задачи, но май всичко по сватбата вече го уредихме. Кой кат' нас- за 3 дена всичко организирахме . Само да ви кажа, тортата по модел  на онази, която с Беруш почерпи  Mr. Green , не същата ,но подобна! Беруш, мерси пак за хубавия модел  HugЖалко, че имате такъв неприятен повод, но наистина, такъв е живота!
Нелито, много си сладка! Аз също гласувах за теб ! Peace

За земетресението изобщо не съм разбрала! Mr. Green Оттук прочетох. Ми то с това обикаляне, как да го усетя!
Insolence, добре дошла при нас!  Hug

Бях на консултация в клиника Вижън относно онази манипулация за очите и ме "зарадваха" , че не ми дават никаква  гаранция за естествено раждане след манипулацията  Weary , било много рисковано.Рискът да се отлепи ретината дори и след лазерното подсилване бил много висок. Офффффф, аз дето опищях света, че искам естествено раждане  ooooh! Не искам секцио  newsm45 !!!

slb83 , честита ти количка! Със здраве да си я ползвате!  Peace Ама тези Чиполино бееее,  Стокето ли се опитват да имитират, тц,тц!  Grinning

# 654
Ooooo Kьолшес да ми запазиш едно парче от тортата  Mr. Green
А за раждането ако се налага секцио не се дърпай, че то и другото си е рисковано, зрението си е важно нещо и не бива да си правим експерименти. И аз по принцип съм "За" естественото раждане, но не бива да се подценяват и рисковете, които и то крие. Не че при секциото няма, ама каквото такова. Аз още даже не знам как ще раждам, но ако лекарите преценят, че трябва секцио няма да се дърпам.

# 655
Да, Берушче, така е! Аз и друг път бях писала, същото каквото и ти си писала! Няма да рискувам моето здраве и това на бебето!  Heart Eyes
А за тортата не се безпокой, за всички ви ще има- на снимка  Mr. Green Hug !

Ангела-Веси,чак сега ми направи впечатление лентичката ти! Да не би да сте решили да кръстите бебка София?  Heart Eyes

# 656
То и аз така дрънкам наляво надясно, че ще раждам естествено и че ще кърмя, но в крайна сметка не се знае. Каквото стане такова, да сме живи и здрави, пък....
Абе хора, количка за 480,00лева не е ли супер скъпо, че то трабантче можеш да си купиш за 200 Simple Smile. Ние купихме количка на старо от едни приятели за 100 лева, то вярно че тук не ти трябва кой знае каква количка, предвид че почти не се ходи пеша, но все пак....

# 657
Аз не искам на снимкааа... (за тортата иде реч)  smile3518 Мале нещо така ме е подкарало на сладости, сега ще видим дали поръчката ми ще бъде изпълнена от мъжо..  Thinking Днес ли точно трябваше да го задържат в работата?!  ooooh!
Катенце,   аз предните два пъти ходих при Мария Янкова  в мед. център ..нам кой си...  Simple Smile и сега пак при нея съм си записала час.

Да ви питам, вчера готвих пиле със зеле и днес направо.. то не са едни газове, въздуси, вътре в корема. Имам чувството, че чак леки контракции получавам. търсих в нета нещо по въпроса, но нищо не открих. Вие чували ли сте за някакви такива зависимости с храните?  newsm78

# 658
Kьолшес това име сме си избрали и от няколко месеца си и говорим на него, никой не ползва бебето или нещо друго, ами си питаме и говорим на име Simple Smile ама днес си смених лентичката и реших да го сложа и там, да се знае коя ще ни е момата  Mr. Green Супер, че сте се справили с организацията за нула време и тортата да стане много сладка и така да ви е в живота после.
Дъгичка това с газовете е много неприятно, ама особено от зелето при мен е закон, а и няма много място в корема за храна сега, камо ли за газове  Sick

# 659
Дъгичке, то зелето си е много вкусно за манджа, но наистина си предизвиква много газове  Crazy  Та сигурно ти е от това! Аз и от не толкова газообразуващи храни, се подувам често, та само като си помисля да хапна зеле и сигурно ще се пърсна след това или в най-добрия случай ще одлетя като балон с хелий  Mr. Green

Нели87, наистина много добре си изглеждаш! Имаш си и моя глас и успех!  Peace

Колшес-че, много гадно че ще е със секцио, но наистина е поразумно да се мисли и за твойто и за бебковото здраве  Naughty И супер че сте успели за толкова дни да подготвите свадбените неща  Wink  Сигурно ще бъдеш страхотна булка, а и тортата не се и съмнявам че ще е много вкусна  Mr. Green

Слб83, много е хубава количката!

Терминаторке, тука количките са доооста скъпички, и цена около 400 лв, си е даже нормална  Crazy

Лека вечер ви желая мами

Общи условия

Активация на акаунт