Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 888
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • 42.016399,23.101179
Здравейте и от мен,
много сте изписали за тези 10 дни в които ме нямаше, не мога да смогна да ви изчета. Wink
Ние с каката бяхме на гости на нашите в Кюстендил, че тук в Благоевград е адска жега, но вече приключихме окончателно със скитосванията. От понеделник съм отново на работа, смятам обаче да е закратко и в четвъртък на консултацията да си взема болничен. Embarassed
Иначе продължавам да си получавам контракции, този нутри маг май хич не ми помата нищо че е 4 пъти по голяма доза от магнерота, та гледам повече да си лежа на хладинка, а и от няколко дни започнах много да свалям долната граница на кръвното и ми се вие свят постоянно. #Crazy
Дъгичка аз точно от зеле получих кървене в 8 мата седмица, страшни газове и балки бяха и накрая прокървих, та оттогава съм го изключила от менюто си напълно. Embarassed
Нелито и аз по хубава бременна от теб не видях на конкурса, имаш и моя глас. Wink
angela_vesi да не ви изненада бебето в последния момент, че ина София няма мъжки вариант. Joy
Insolence добре дошла!
mim4ето  бързо оздравяване на малкият.

# 661
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Дъгичка, аз се записах за 01.09 във Фемина при д-р Румен Димитров...Нямам си на представа даже кой  е той  Crazy Някой ходил ли е при него на фетална или на преглед ?

# 662
  • В две мънички очи...
Знам го само по физиономия кой е и бях останала с впечатление че е гинеколог, но явно и при него може да се направи ФМ. Иначе във фемина аз бях при доц. Карагьозова и съм много доволна от прегледите.

# 663
Катенце,за  Димитров съм чувала, че се води един от големите специалисти,но нямам лично впечатление!  Peace За малко да се засечем с теб във Фемина. Аз съм утре там Simple Smile.
Междудругото реших да се консултирам с поне още един специалист по очни проблеми , а също ще попитам и АГ-то ми и утре Врагалева, да няма празно  Mr. Green !
Марси, дано да ти се оправи кръвното! Сигурно е много неприятно това с виенето на свят!
Весенце, избрали сте страхотно именце, още повече, че  така се казва племенницата ми и на мен лично ми е слабост!  Peace
Терминаторче,  Бебослава вече е споменала, ама това си е наистина много нормална цена за комбинирана нова количка! Да не ти казвам, че има и по 1000, 1500 , че и 2000 лева  Mr. Green

Дъгичке, може да си организираме една срещичка в Лагуната на Христо Белчев! Оттам я поръчахме тортичката и ще може да пробваш същия пълнеж   Joy

# 664
  • Козлодуй
искам и аз в Лагуната........тортите им са разкошни Simple Smile

# 665
... микки и Бръмбазела отговорите, които давате са много полезни, благодаря ви   bouquet
При мен най-голямото притеснение е свързано с това дали ще ми тръгне кърмата, въобще дали е се справя сама ако се наложи, защото съм чела потресаващи истории.......

plana, няма причина кърмата ти да не слезе. Важно е кога започва кърменето - колкото по-рано, толкова по-добре, но когато й да засуче бебето, то ще предизвика потичането на коластра. Организмът ти се готви през цялата бременност за кърмене и след раждането на плацентата, се освобождава хормона, който съдейства на майката да закърми бебчето.  Simple Smile

Забрави потресаващите истори, защото те не са похдодящи за начинаеща кърмачка. Точно обратното, обгради се с кърмещи жени или жени, които са кърмили и могат да ти окажат подкрепа. Положителния пример и нагласа вършат чудеса.  Wink

Обикновено трудностите и проблемите при кърмене могат да възникнат при лоша организация на храненето, неправилно поставяне на гърда и т.н. Това са неща, които могат да се поправят, ако се наблюдава проблем в наддаването на бебето, няма нищо фатално. Препоръчва се бебето да е изключително на кърма и на поискване - така няма опасност нещо да се обърка. А и знаете, че винаги можете да се свържете с консултант или лидер от Ла Лече Лига, който да ви окаже подкрепа по телефона или пък на четири очи.  Hug

angela_vesi,  Hug

Рашина2, хе-хе, колко е малък света! Криси онзи ден даде всичко от себе си...  Flutter

П.С. Да ви предупредя, че имам ужастната способност да пиша много и да се отвличам...

# 666
  • София
slb83, браво за количката  Peace. Гледам, че имаш розово щъркелче. Днес да не ти казаха, че чакате младеж  Wink  Laughing.

Ангела-Веси, хубаво и универсално име сте избрали  Peace. То при вас си е нужно второто.

Кьолшес-че, браво за подготовката  Hug. В "Лагуна" има един пълнеж, който си го тачим и винаги е в тортите за рождения ден на Алекс.

Марси, аз също свалям кръвното и повече долната граница. Мисля, че е от жегата и затова чакам захлаждането  Party.

# 667
  • в гората
П.С. Да ви предупредя, че имам ужастната способност да пиша много и да се отвличам...

Ами аз да ти кажа много добре правиш, така някак ни ставаш по-близка.Не си просто съветник, който се включва машинално. Peace

И аз да се включа по темата, на мен кърмата предния път ми тръгна на 5-тия ден от раждането, вече си мислех, че няма да кърмя.Пък то какво стана - ако не бях забременяла сигурно още щяхме да се кърмим. Wink Така че не бойте се деца за утрешния ден  Peace  Hug .

Kölsches Mädel, аз нещо явно съм чела по диагонал и чак сега разбирам, че се стягаш за сватба , и ми стана интересно - как така го решихте изведнъж?Или сте си го планували отпреди?Както и да е успешно бракуване ти пожелавам  Peace .

# 668
Добро утро! Да не ви казвам, кога съм станала  Mr. Green !
Една закусчица от мен

М@ме, отдавна беше решено за сватбата, още преди да забременея, само за датата не бяхме сигурни и се решихме сега! Мерси за пожеланията!

Много мотивиращо действа като чуя история като твоята за кърменето  Hug!

Днес съм на ФМ,нямам търпение да видя, колко е пораснало малкото чавенце!
На всички хубав уикенд желая!   bouquet

# 669
Добро утро и от мен!

Добро утро! Да не ви казвам, кога съм станала  Mr. Green !

Kölsches Mädel, и аз като теб съм от ранобудните днес  newsm47. Чак ме хваща яд на мене си с това ранно ставане събота и неделя.

Мерси за почерпката, вече съм свирепо гладна.

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 07:56 от korali

# 670
Добро утро и от мен!Аз съм от поспаливките май и сега ще се възползвам от срахотната закуска на Биби   bouquet

# 671
Добро утро!  Grinning
И аз да закускам, това ще го взема на снимка  Mr. Green
Биби, ще чакаме снимки на бебчо!  Party

# 672
  • София
    Добро утро и от мен  Laughing!

От няколко дни ставам към 3ч. сутринта, погледкам телевизийка и след 1ч. пак си лягам  Mr. Green. Та затова сутрин ми се спинка.

Kölsches Mädel, тенкс за вкусната закуска   bouquet.

# 673
Приветче и от мен , не че имам какво да споделя , ама ей тъй да намина за здрасти  Mr. Green

Приятен уикенд  Peace

# 674
ей хубавелки.....как сте.АЗ вчера почнах курса...ми то много хубаво.....такива интересни неща ще ни казват.........и много практични неща...ще ви пиша подробно всеки път като се връщам.така и навас ако мога да помогна с нещо....аз преслушвам и септемврииките...там много интересно..всеки ден се раждат бебета....
момичета кураж,,,най важното е да сме спокоини и да не ни е страх..това са нашите бебоци Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт