Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 25 016
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета!

Рядко се включвам, но все още ходя на работа, а там грам свободно време не ми остава.
Но вече пуснах обратното броене - на работа ще ходя до 20 септември, а после............мммм чакам с нетърпение. Ще правим ремонт - циклене на паркета, боядисване на тавана, лепене на тапети - свекито вече ги закупи, направо са супер сладурести. И после обзавеждане, подреждане, пране на малките дрешки, така де, каквото и вие ще правите.
Днес търсих дали има лекции във Варна на "С 9 месеца на училище", но нищо не намерих.
Споделете почнахте ли да ходите на лекции, как си избрахте първата тема, и ако някой има програма за Варна, дори и да е с друг организатор - моля да ми подскаже.

Приятна вечер на всички!  bouquet

# 301
.

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 17:02 от Мозче

# 302
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Дъгичка, и аз тогава ще ида...Другата седмица ще звънна да си запазя дата и час да ми е мирна главата

# 303
Та в тази връзка искам да попитам майчетата от Варна, има ли някоя която да е ходила при доц. Балев и ще се радвам ако споделите впечатления , защото се двоумя м/у него и Давидков.  newsm78

Привет miMozzza,

Аз ходих на ФМ при доц. Балев в 11 г.с. Доволна съм много, според мен гледа внимателно. В 19  г.с. бях на ФМ в Майчин дом - влиза ми в консултацията. Но сериозно се замислям за последната ФМ дали да не отида пак при него.
При Давидков съм била веднъж, но преди да забременея. Тогава ми назначи лечение, което ми помогна за няколко месеца - после проблема се върна. Впечатленията ми от него са, че е по-скоро търговец - просто си "продава" услугите. А най-неприятното ми впечатление от него е, че ми каза ако забременея да си направя труда да отида по-рано, било пълна глупост бременните да ходят при него чак в 15 г.с. Тогава си помислих, че дори и да е прав го каза много гадно. От друга страна пък има хубава техника.
Не знам дали помогнах - това са моите впечатления.

# 304
  • София
zuzi_pretty, честита ви годишнина! Нека домът ви е озарен от здраве, любов, детска глъч и усмивки   loveuuu!

# 305
Оф, като една кукувица съм ... не мога да заспя , само се прозявам и се въртя като риба на сухо  Tired а ми се спииии , не е като да не ми се спи хич ...

Зузи , честит празник , бъдете щастливи още дълги години   bouquet

# 306
  • София
Оф, като една кукувица съм ... не мога да заспя , само се прозявам и се въртя като риба на сухо  Tired а ми се спииии , не е като да не ми се спи хич ...
Аз си мислех, че съм единствената кукувица  Mr. Green.

# 307
Ку-ку!  Grinning

zuzi_pretty, желая ви много здраве и любов!   bouquet

# 308
Ей кукувици, що не спите бе. На мен как не ми се ставаше, ама няма начин. Айде да ви почерпя кафенце тази сутрин  kaffeetrmker_2

# 309
beru6ka -ме е изпревари тази сутрин с кафенцето,но като гледам колко будни е имало тази нощ щях и аз да се включа ако знаех.Снощи бяхме при наще и сега се прибираме,а аз като сненя леглото и край със спането.
zuzi_pretty -честито на патерици   bouquet
booboo's mama-и ние имаме проблем с една кашлица на Неси,но за сега се мъчим да запазим сливиците.Не е лошо да вземете секретче да не е някоя бактерия.

# 310
  • София
Присъединявам се и аз към кафенцето,
много ви благодаря за поздравите момичета  Hug

# 311
Да се присъединя и аз с едно ароматно кафенце Simple Smile
И аз не съм писала известно време , но попрочитам за какво пишете. Хвърлям по едно око и при августинки и септемврийки - малеее колко много радост има в темите им в момента ; почти всеки ден се ражда по едно съкровище Simple Smile
Иначе и ние си спретнахме един дъъъълъъъг ремонт. Трябваше за 3 дни да стане, пък то ... Crazy Отгоре на всичко сме опаковали климатика да не се праши и сме без климатик от една седмица..пълен кошмар.  Sad
А малката бебка само ме подритва отляво отдясно  Laughing Много й се радвам  Heart Eyes На преглед съм чак първите дни на септември, вече нямам търпение.
Тъй като споменахте педиатрите, може ли някоя мама от Пловдив да ме насочи към някой добър  newsm78
Хубав ден коремчета   bouquet

# 312
  • София
Джак, пак съм при вас  Laughing. Разбира се недоспала, но трябва да се действа по задачки. Присъединявам се към кафеджийската групичка  Heart Eyes.

Снощи е могло едно белотче да си спретнем  Mr. Green. Нищо, другия път  Wink.

# 313
  • гр.София
А добро утро и от мен,макар че аз съм будна от 7:30.Малката днес рано стана та и аз покрай нея.Тя щом се наспи вика че всички са се наспали и да ставаме:)

Дано да има с кой да си допия кафенцето да не сте го изпили вече   food010

Аз да се оплача от бебчо,не знам как е застанало но постоянно ме рита много ниско долу,чак понякога ми е неприятно Sad.Имам чувството че ще му изскочи крака в даден момент  Laughing

# 314
  • Торонто/София
ето ме и мен - да се разпиша преди да ида да си лягам че пак стана никое време  Crazy
ходихме на доктор - пак сме на антибиотик .... темп сега я свалям от 40.3 .... имаме час при УНГ но чак за 18.10  ooooh! - док каза че засега това а най ранната дата но ще се опита и по рано да стане и май ще махаме сливиците .... иначе му взе и секрет от гърлото та да видим ....направо ми е жал за него вече така го мъчи тая темп.... Cry
зузи - и от мен честито със закъснение   bouquet
дидка - дано се преборите с кашлицата...
дори - като сте готови за белотче казвайте ... аз и без това по цяла нощ съм будна  Mr. Green
лек ден на всички от мен и до после

Общи условия

Активация на акаунт