Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 953
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Kölsches Mädel,в началото взимах хранителна добавка наречена Forever B12 Plus with Folic Acid, обаче хемоглобина все си падаше...После пих Тотхема, ампули, от които ефекта беше същия - хемоглобина пак надолу и сега с тази фолиева киселина, която ми предписа докито - Neopholic Meta, се надявам да го дигнем малко, ама вече доста скептично гледам на това ми ти упражнение  Thinking

# 481
.

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 17:11 от Мозче

# 482
Микки и Бръмбазела, естествено че искаме, съвсем скоро го обсъждахме и нямаше 2 мнения Simple Smile то и за това никой не написа нищо Wink

а за тежкото и аз знам, че не трябва, макар че никъде не съм намерила какво разбират под тежко Simple Smile, и от време на време забравям, ама се старая, че приятеля ми направо спира да ми говори като се случи (след развикването разбира се) Crazy Една приятелка беше лежала в болница след преместване на една саксия, добре че всичко се оправи, но няколко месеца си стоя в къщи, до раждането Sad

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 18:34 от chameleons

# 483
miMozzza, няма страшно! Вече ще знаеш и няма да правиш такива бели  Wink И аз понякога, когато нямам друг избор правя такива работи  Blush
Katencetoo , новият ти аватар е ....  Heart Eyes

# 484
Мами, да ви кажа днеска като търгнах да ходя на зъболекар, така лошо ми стана от слънцето, та за мой късмет имаше една пейка наблизо, и аз като бездомна взех та си легнах, доста се поуплаших, че ако не легнех или седнех някъде със сигурност щях да съм просната по земята  Confused  И добре че милото точно тогава ми звънна, та като ме чу без душа да му говоря веднага долетя с колата от работа и той си ме закара на зъболекар. А там пак, като легнах на стола и като ми биха упойката, взе та пак ми стана лошо, та ме пръскаха с онази машинка дето пръска и водичка, мериха ми кръвното...страшна работа  ooooh!  И тъй като не съм много по поплаките, хайде малко и да се похваля, че извадиха ми единия зъб който аз мислих за болен, а то се оказа, че тоз до него е бил за поправка, та ми оправиха и него...и с един куршум-два заека  Mr. Green  Надявам се тази нощ да си спя много добре  Blush

За кончетата и аз мисля, че са суеверия и не трябва човек много, много да се връзва на такива неща  Thinking

Деси М. честито креватче, и дано бебчето да се чувства супер удобно в него  Flutter

miMozz-ке не че искам и аз да ти се карам и да ти стане по-зле, ама наистина 8 кг не са малко... Мен има дни като вдигна и Бритата от 2 литри да си налея вода и чувствам тежест и болки веднага ниско долу на корема, а не пък 8 кг... Просто внимавай повечко  Hug

А и за въпросите относно кърменето, всяка консултация по темата е добредошла, но сега и да питаме, сигурно ще е съвсем поразлично като ги хванеме малките човечета в ръце...чак тогава ще знаем какво точно трябва да питаме...особени ние мамите които ставаме мами за пръв път  Rolling Eyes

Лек ден мамчета, аз отивам да пийна едно парацетамолче, че взе да ми минава упойката  Crazy

# 485
Микки, Бръмбазела!    Hug

Момичета, ами на мен ми направи впечатление, че никой не ги приветства дори с едно добре дошли или здравейте  Confused На мен ,ако никой не ми обърне внимание и аз ще се почувствам нежелана и ще се отегля от темата .

В никакъв случай не искам да се разпореждам в темата. Просто Бу ми писа на мен с предложението за консултация, поместих запитването тук. Повечето момичета приеха позитивно идеята, писах на Бу,че сме за, а след това в темата имаше малко мнения против. В темата така или иначе може да пише всеки, а консултантите по кърмене могат да ни бъдат само от полза, те самите са написали, че ще коментират само въпроси,които са лично зададени към тях.
Съгласете се, обаче, че посрещането от наша страна беше  Sick
Това исках да кажа.Повече няма да пиша по тази тема!

Katencetoo , а не си ли пила желязо  Thinking ( Бебчето е много сладко! )
Мимозке, пази се  Hug Не си помислила на момента, следващия път ще се замислиш! Спокойно, почивай си!
Бебославче, ужас, да ти се случи такова нещо и да си самичка си е доста плашещо. Добре, че е бил мъжът ти да реагира бързо. Дано не те боли много тази вечер  Hug

# 486
Привет и от мен !!!

Да ви се похваля и аз - вече си имаме креватче  Grinning Естествено след като го монтирахме го поставихме на мястото му и това предизвика някои размествания в спалнята та в крайна сметка придоби вида в който ще бъде с идването на беба Heart Eyes Оттогава все обикалям там и се кефя...
После една приятелка ме обзаведе с дрешки за беба до годинка, та 2 дена съм преглеждала и сортирала по месеци за да знам наличния инвентар....лелеееееее свят ми се зави Laughing

Beboslava  Hug много се радвам че зъбоисторията е приключила добре и никакви прилошавания вече!!! То и аз днес без малко да тупна де... Sad
 Hug на всички ви
Микки, Бръмбазела добре дошли !!! Мисля че ще е от полза на всички ни, особенно на нас, които ще ставаме мами за първи път да имаме възможност да задаваме въпросите си и да получаваме ценните ви съвети  Hug

# 487
Katencetoo , а не си ли пила желязо  Thinking ( Бебчето е много сладко! )

Ами Тотхемата беше желязо, но не помогна...А сега на последните изследвания желязото ми беше наред, но хемоглобина пада...Въпреки, че аз не се чувствам отпаднала, но все пак ме притеснява, че стигна до 92 хемоглобин - имам таласемия и никога не ми е падал под 100...Разбирам, че сега е заради бременността, ама чак толкова...Дано да го вдигнем, че ми е притеснено

# 488
Ох, аз малко се обърках и май се поизложих! Мислех си, че нивото на хемоглобина има връзка с желязото...Абе спирам дотук, че съвсем я оплесках  Mr. Green Дано да успееш да го вдигнеш Peace

# 489
Ох, аз малко се обърках и май се поизложих! Мислех си, че нивото на хемоглобина има връзка с желязото...Абе спирам дотук, че съвсем я оплесках  Mr. Green Дано да успееш да го вдигнеш Peace

Неееееее  Hug Не си се изложила изобщо...Имат връзка 2те неща със сигурност...Само в моя случай причината за ниския хемоглобин не е желязото  Hug

# 490

Да , може и да има , а може и да няма . За това при нисък хемоглобин се изследва и наличието на желязо в кръвта .Анемията може да бъде желязодефицитна , а може да се дължи на патологично нисък хемоглобин , както при някои заболявания например , но за това вече се правят специални изследвания .
А за консултациите по кърмене естествено , че искаме такива , изненадана съм , че е имало различни мнения , явно съм пропуснала някаква част от темата  Thinking

# 491
Аз и аз да се похваля.Вече позахладня при нас в Бургас и си позволих днес за по дълго да изляза с една приятелка и се разходих,наваксах за цялото лято  Laughing
miMozzza и аз направих същото скоро, но незнам дали беше 8 кг.моята саксия.Нищо не почувствах по-особено, но и на мен ми се накараха.По-добре изчакай защото понякога на теб не ти пречи,но е вредно за бебчето.
*Beboslava* Честито за зъбчетата, но се пази от слънцето, защото наистина е много коварно.Дано вече си по-добре!
bilyana333 Да си ги ползва със здраве бебчето, и креватчето и дрешките!Ще се радвам да пуснеш снимчици ако имаш възможност.И ние имаме,но нещата са складирани при майка все още, защото работния ми мъж няма време за реформи.. Confused
Микки, Бръмбазела ЗДРАВЕЙ и от мен!  Hug

# 492
Kölsches Mädel , права си, но не става ли още от първият път да се разберем, че сме съгласни,а  и не само това,ами че си признаваме нуждата от техните съветите.  Rolling Eyes Защото все някой влизаше и ни питаха съгласни сме, ние казваме, че сме много съгласни... и след известно време пак ни питат. Ами всеки път ли да им пишеш "Добре дошли"  Crazy
Аз приех вече и имам готовност да им пиша, още когато Бръмбазела ни пита. Аз не знам някой да не е бил съгласен  newsm78. Просто може би, трябва да има някаква кординираност.
Аз лично се извинявам, ако някой се е почувствал обиден.  smile3525

Сетих се, че аз при едно питане дали сме съгласни споменах, че ludmilana ни предложи да помага. Но не, че не искам друга помощ, просто мислех, че те си се знаят и се разбират за това кой за коя тема да отговаря и да помага. Явно са си независими ( така да се каже). Пак се извинявам, ако съм разбрана погрешно.

Обаче сега пък ми стана интересно, дали важат още предложенията за помощ или са се разсърдили  Confused

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 20:59 от Дъгичка

# 493
  • София
miMozzza,  надявам се, че няма да се отрзи тежестта   Hug. За бъдеще се пази. Макар, че и аз съм същата.

Beboslava, браво за зъбчетата  Peace. От упойката пада кръвното  Peace. В жегата гледай повечко да си в къщи  Hug.

# 494
.

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 17:11 от Мозче

Общи условия

Активация на акаунт