Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 908
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Кьолн, яснооо, добре, че не е нещо сложно, ама то само как звучи като ти го кажат  ooooh! А пък за този преглед както разказваш е било нещо ужасно Sad Дано не ти се налага пак  Peace А ти на очен с направление от АГто ли ходи? Rolling Eyes

# 601
Ммка, имах направлението от АГ-то. Прегледът ми беше в клиника Доверие в Овча купел. На регистратурата ми казаха, че или трябва да имам направление или мога да мина с картата ми към Доверие и аз предпочетох да мине през фонда.

# 602
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
А, благодаря Ви за отговорите  Hug Обаче преди малко ми казаха, че имало нова наредба, която гласяла, че болничен лист за временна нетрудоспособност може да се издаде еднолично от лекуващия лекар до 14 дни, което ме успокои, че няма да ми се налага да търча пак по кабинетите...надявам се...и на всичкото отгоре се сетих, че АГ-то ми излиза отпуска от днес и ако ми го върнат трябва да търся друг...Дано тази наредба да е истина  Crazy

# 603
Вероятно е истина, иначе лакарката нямаше да ти издаде болничния Simple Smile.
Повече за мен, ами преди две години се влюбих, зарязах всичко и ей ме на сега бременна на средата на пустинята (живеем във Финикс с мъжа ми) на хиляди километри от вкъщи Simple Smile. Иначе очакваме момче, сигурно си личи по синия цвят на това с бебето в профила ми Simple Smile. Тук между другото те гледат точно два пъти на видеозон през бременността, а и повечето тестове, за които говорите, аз не съм ги и чувала. Последният път, когато бях на лекар-преди месец, просто чуха сърцето на бебето, констатираха, че е 151 удара в минута и толкоз. А и ми казаха, че бебето ми имало течност в бъбреците, предишната ми лекарка каза да не се притеснявам, че много момчета имали подобно нещо, но до раждането се махало (иначе било един от симптомите за синдром на Даун, но аз правих изследване за това и рискът при мен е минимален), вие да сте чували подобно нещо?

# 604
Katencetoo , правилно са ти казали - АГ-то може да ти издаде за 14 дни болнични. На мен първия болничен също ми беше за 14 дни  Peace

Kölsches Mädel
, ох че гадно звучи този преглед  Shocked В тази връзка да ви попитам - аз не нося очила и нямам проблем с очите, трябва ли и аз да мина такъв преглед  Sick

Плана, ММка и ние си живее със свеки, но в момента друг вариант просто няма. Наяваме се след година  вече да сме напълно самостоятелни в някоя квартира или дай боже наше собствено жилище.  Praynig

# 605
Kolsches-че, супер ви е новия дом, обаче забелязах, че маи имаме доста подобен вкус относно някои уреди  Wink И ние си взехме същия хладилник, много си го харесвам  Flutter  Същата микровълнова си я харесах да я купуваме, само все нямаме време кога да отидем до магазина  Blush И трапезарията ни е такава венге цвят и маса и столове, и много са трудни с тоя прах. А бе както и да е, всичко ви е много хубаво и много хубави мигове да си изживеете в уютния дом  Hug  И дано всичко с операцийката мине леко и бръзо!  Praynig

Малка мравке, честито и на вас за ремонта, изглежда уютно и хареса ми че е светличко!  Wink

И аз колко много си мечтая за наше си жилище, ама живи и здрави да сме, пък надявам се скоро и ние да се сдобием с такова  Tired

Мимчето, супер за прегледа и браво за бебка, че е добре  Simple Smile

Терминатор добредошла!

# 606
Terminator, добре дошла  Hug Тъкмо днес казвах на 1 приятелка, че искам да се преместя във Финикс (чета Здрач, не за друго  Mr. Green)

# 607
 Katencetoo,този първия болничен,който е за 14 дни се издава от наблюдаващия АГ и се подписва само от него. Ако искаш да продължиш болничния за още 30 дни след като този изтече тогава се минава комисия ЛКК,която подписва болничния лист. А на тези от работата ти ще им кажеш,че са във грешка. Наредбата е истина и няма как да ти върнат болничния,просто тези от работата ти не са запознати.

# 608
Катенце, как във Финикс бе душко, не е хубаво там за Едуард  Mr. Green !

Терминатор, много романтична история!  Heart Eyes
За течност в бъбреците не съм чувала  Thinking, но пък щом лекарката ти е казала, че е нормално, няма да се притесняваш!

БебославчеHug тези маса и столове са ми от старото жилище и ще ги сменяме с новите придобивки. Венгето е красиво като цвят, но за подръжка е ужас, затова и взехме светли маса и столове!  Дано и вие с мъжа ти скоро да се сдобие със собствено жилище  Peace

yuls , не трябваше да споделям такива подробности за прегледа, все пак сигурно и други момичета ще го минат. Освен това може  всеки да го преживее  индивидуално! Сори, не съм искала да стряскам никого!
Не мисля, че ти специално, щом нямаш проблеми с очите, трябва да ходиш на такъв преглед.
Аз обаче съм с късогледство 4, 5 диоптъра и беше препоръчително да го мина.

# 609
anaq, явно наистина не са запознати, но предполагам, че скоро на никой не му се е налагало да излиза толкова време болнични от фирмата и затова така  Simple Smile

Kölsches Mädel, малко на слънце няма да му е зле  Mr. Green Да посвети малко

# 610
Катенце, така ли ?!  Mr. Green

Сори за спама ,момичета!  Hug

# 611
Точно такаааааа, много ми харесва  Heart Eyes И от мен сори за спама, ама малко разнообразие (все едно не съм виждала мъж от 1 векEmbarassed

И нещо може би пак извън темата - мами, тази година с моя приятел сме решили да се пробваме за зелена карта  Blush И се надявам един от двама ни да има късмет...Нещо не ми се седи вече в БГ, колкото и да ми е тъжно да го кажа  Sad

# 612
  • В две мънички очи...
При късогледство 1 , 1,5 диоптъра трябва ли да се минава този преглед?

# 613
При късогледство 1 , 1,5 диоптъра трябва ли да се минава този преглед?

По - добре е да се мине. Аз съм с -0,75 на едното и -1,25 на другото око и при първата ми бременност ходих. Прегледа протича така както Кьолшес го е описала, но не е чак толкова страшно. На мен не ми беше толкова гадно. Сега не знам дали ще ходя пак на такъв преглед, следващия път като ида на ЖК ще питам.
А за който се интересува добри офталмолози има в МЦ Зора, който се намира в 17 поликлиника (дето е срещу гарата) и работят със ЗК. Аз там ходих, ето това е сайт им http://www.bolnica-zora.com/map.php

# 614
Katence, ходете в Европа, САЩ не е за всеки, поне според мен или поне не е за мен Simple Smile. Ние с моя мъж, който е американец, се чудим как да си се приберем да живеем в България или поне в Европа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт