Бъдещите НОЕМВРИЙСКИ майчета

• 24 897
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • В уютен дом! Елените
Nelito87 glasuvah za teb i ti stiskam palci za parvoto mqsto:) uspeh

# 631
Здравейте момичета  Simple Smile
искам да попитам, тези които поръчват дрешки от кой Ларедут поръчват?

микки и Бръмбазела отговорите, които давате са много полезни, благодаря ви   bouquet
При мен най-голямото притеснение е свързано с това дали ще ми тръгне кърмата, въобще дали е се справя сама ако се наложи, защото съм чела потресаващи истории.......

Nelito_87 имаш и моя глас  Hug

Дъгичка  и аз все се каня сама да си направя някой сладкиш, но все отлагам, до сега не съм правила  Blush

Terminator  welcome

# 632
Здравейте, мами  Heart Eyes
Кьолшес и Малка мравка много хубаво сте се подредили  Simple Smile Бубус мама, направо ти се възхищавам за ремонта, с който си се захванала   bouquet Дано всичко ти стане както искаш!
И аз пожелавам на всички мечтаещи за свой дом, скоро да го получат и да са много щастливи в него.
Кьолшес леки приготовления около сватбата и да бъде един прекрасен ден! Аз може да се наканя да кача снимки от моята сватба вече, ама нещо ме мързи много напоследък  Embarassed
На Плана и Малка мравка леко завършване! Аз моята защита я изпуснах юли с всички емоции около ремонт и сватба и сега ще видя за ноември дали ще се наглася, че много го отложих вече и няма за кога.
Микки , Бръмбазела много се радвам на помощта Ви. Аз незнам какво да пита още, но е много полезно да чета въпросите на другите.
Nelito_87 и аз дадох гласа си и да не видя нещо изпратих моя снимка за следващия месец даже  hahaha
Исках още нещо да кажа, но забравих.
Хубав ден на всички  Hug

Майка ми ми се обади разтревожена, да ме пита дали съм усетила земетресението и да не съм се изплашила. Аз обаче нищо не съм усетила и бях  Shocked , а котката ми спи до мен и не и пука изобщо какво става  Joy . Само аз ли съм такава несензитивна или има и други заспали мами от София  Crazy

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 13:35 от angela_vesi

# 633
angela_vesi ти къде и какво учиш, ако не е тайна де?

При нас защитите също са Юли и Ноември. Надявам се да си взема изпита, за да мога да защитя Ноември, но ако съвпадне и с раждането на бебчо.... #Crazy

# 634
angela_vesi, хубаво, че не си усетила! Мен ме заболя малко коремчето от страх.  Cry Толкова да ги мразя тия земетресения!!!  #Cussing out Дано няма повече!  Praynig

# 635
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Дъгичка, още не съм...Ти записа ли се вече ?Аз даже не знам при кой лекар да се запиша...Първия път бях при моето АГ, ама сега искам при друг...Ти при кой смяташ да ходиш...И записа ли се вече и ако да за кога  Hug

А за заметресението, добре, че по това време съм била навън, че както съм на 15тия етаж сигурно съм щяла да умра от страх  Praynig

# 636
Плана в ХТМУ уча и трябва да си защитя магистратура Екология и да запиша нова магистратура, за да взема помощите за майки- студентки поне. Иначе бакалавър бях Инженерна химия с преподаване на немски език.
Дъгичке и аз се радвам, че не съм усетила, но и да бях много не се паникьосвам от такива неща. Но ме изумява спокойствието на котката  Laughing уж ги усещали тея неща  hahaha

# 637
plana , от френския Ларедут . Там ти е най-изгодно , а май и само те имат доставка до България  Peace

# 638
plana , от френския Ларедут . Там ти е най-изгодно , а май и само те имат доставка до България  Peace

Мерси за отговора, днес разглеждах английския и се зачудих ако си харесам нещо, от къде да поръчам  Simple Smile

# 639
Здравейте и от мен!Не съм писала няколко дни и гледам,че сте разисквали много неща.Ние днес с Неси бяхме малко на пазар до Мол Сердика нали ни е наблизо и си купихме това онова.Но устаноших,че немога да ходя вече толкова пеша.Така се изморих,че всичко ме боли,а уж исках да се поразтъпча.Сега се опънах с болки  в таза и контракции,леле ще спирам с обиколките нагоре надолу.Поне успях и да разгледам количките в Хиполенд,има добър избор,но аз все още не съм се спряла на нещо определено.С нетърпение чакам прегледа на 1.09.за да видя бебка,колко е пораснала.
На всики момичета без собствени домове има ги пожелавам от сърце.
Микки , Бръмбазела-сърдечно   bouquet
Terminator- welcome

# 640
Здравейте момичета,

Аз много слабо го усетих земетресението! Помислих, че бебата рита Simple Smile

Бръмбазелка, аз бях на една от твоите лекции в София. Много беше хубаво. Държах и малката Криси и беше вълшебно - миниатюрна кукла, със зелени очи и червена коса Simple Smile.  Много ти е красива и послушна дъщерята! Да ти е жива и здрава. Simple Smile  

Диде, и аз сега се разходих из МОЛ Скай Сити. За 20 минути се задъхах както трябва. Едвам  се довлякох до офиса. Grinning

# 641
Момичета и аз забелязвам, че от седмица, две също се уморявам по лесно и се задъхвам, коремчето започва да тежи.......

# 642
Момичета и аз забелязвам, че от седмица, две също се уморявам по лесно и се задъхвам, коремчето започва да тежи.......
Ами да, понатежаваме си вече Wink Урааа Wink

# 643
Dori, този първия болничен,който го издава и подписва АГ е за 14 дни. Нямаш право на втори болничен за още 14 дни от АГ. Той е единствен и АГ може да издаде такъв само веднъж през цялата бременност. Ако искаш продължение на болничния трябва да го вземеш веднага след като тези 14 дни изтекат,затова се води и продължение,което е за 30 дни. Процедурата е следната: АГ ти дава една бележка, с която те праща на комисия ЛКК за продължение. Комисията се състои от двама АГ тя ще ти каже при кои да минеш. Ако има още нещо питай.

# 644
  • Велико Търново
Здравейте бъдещи Ноемврийски мами,

От доста време се каня и аз да се включа във вашата тема - до сега само четях вашите публикации. След 8 години щастлив брак сега и ние очакваме нашата принцеса през Ноември - термина е 26ти. Вълнувам се много, сигурна съм че така е и с вас. Никога няма да забравя деня, в който за първия път видях бебето - една малка пулсираща точица. Всеки преглед очаквам с нетърпение - до следващия остават само 7 дни.

Nelito_87 - изглеждаш страхотно  newsm10- то ти си го знаеш - и затова гласувах за теб

Общи условия

Активация на акаунт