Ийит Озшенер:Мелодията на сърцата ни/ Yiğit Özşener:сега и в "Ezel"-70

• 26 260
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Днес е празникът на Варна:) baloni cook cook cook beer beer3 beer2 beer3 beer
Почерпете се,а аз отивам малко да newsm39

# 121
  • КиТ
Здравейте   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Днес е един светъл ден празник на всички ни Wink

Елмирка честит имен ден на майка ти Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А да верно днес е празника на Варна(града от който не ми се тръгваше....,е след две годинки,да ме чака! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes)
Честит празник на всички варненци :
hug: Hug Hug Hug Hug

# 122
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
На някой да му се гледа Günesi gördüm Laughing Laughing Laughing Laughingс Yigit Özsener и преведен на бъларски? Laughing Laughing Laughing Laughing

Правя първо някои уточнения.Тоя филм ми взе здравето да го намеря със сносно качество...и така и не успях Sickтози релийз е с вградени холандски субове и поради тази причина съм направила българските с по-дебел черен контур ooooh!
Ще продължа да търся добро качество(който има представа къде да го открия,да свирне)и като го намеря ще го направя пак,за тези които искат да  го запишат и  пазят във филмотеката си.Засега ще се задоволим с този вариант ,за което се извинявам Cry

ето го и филма Hug Hug Hug Hug

Günesi gördüm/I saw the Sun 2009

Приятно гледане!!!

# 123
Честит празник на всички, които празнуват на този хубав ден!
Нека се сбъднат най-прекрасните ви мечти!

# 124
Мерси за филмите попе .Немога да насмогна да ги гледам спаси ме от скуката .  bouquet  bouquet

Честито на имениците. Да ви е живо и здраво името и вие също.

# 125
  • на морето

Честит празник ,скъпи съфорумки ! Бъдете благословенни и честити !
Честит имен ден на всички съфорумки - именнички  и всички ,които надничат тук. Както и на именниците край вас ,ако има такива !

Бъдете живи и здрави, дните ви да са изпълнени с много любов и слънце, да сте винаги желани и обичани. И нека Богородица бди над вас и ви закриля.

На всички Варненци -да им е честит празнике на града !

Весело празнуване!
 Едно виртуално  Наздраве ! от мене ....

# 126
  • In a strange romance
Ехо, Джемилкьой, как сте? Разтопи ли ви жегата?
Свед 4 дневна неравна борба с добрите хора от кабелната и 4 дни на сухо без интернет, накрая победих и ей ме на на село! Hug newsm44
Честит празник и от мен на всички именици и на всички, които празнуват! Бъдете здрави и много щастливи!
Я да взема да ви почерпя с едно мое мноооого любимо прегрешение! Да ви е сладко! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 15:57 от mimy_b

# 127
Ауууу,какви чудесии са сервирани Laughing Laughing Laughing
Много благодаря!
Миме,ако празнуваш днес,ти желая много здраве и късмет  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

asha ,както виждаш се справих сама с анкетата,но на следващата си ти...все пак съм те назначила за шеф на стъкмистиката LaughingнЕма тва-онова Laughing Laughing Laughing

# 128
  • КиТ
eat  Stuck Out Tongue Winking Eye миме много сладко бе Mr. Green Mr. Green Mr. Green,ако празнуваш честит празник Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

asha ,както виждаш се справих сама с анкетата,но на следващата си ти...все пак съм те назначила за шеф на стъкмистиката LaughingнЕма тва-онова Laughing Laughing Laughing

Попе,да ревнувам ли Thinking Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Flutter

# 129
  • на брега на Дунав
lacunababe благодаря за възможността да се насладим на някои от новите турски филми!
Очарована съм от "Самотникът"- филм за доброволната самоизолация на съвременния човек. Заедно с "Любов на друг език" за мен са една приятна изненада на съвременното турско кино.
 smile3525 smile3525

# 130
  • In a strange romance
Мерси за пожеланията, много сте мили, но всъщност съм Милена, не Мария и не празнувам днес. Hug
lacunababe, мерси за филма с Ийит, за който питах, с къщата.  Hug HugХареса ми, не мога да преценя каква точво му е "художествената стойност", не всичко разбрах, все пак, но Ийит беше неотразим. Както винаги, всъщност. newsm10 Бъркам ли, или лeля Шахика играеше бабата на младежа?
Сега се захващам с другите филми, че имам доста на наваксвам. Thanks!  bouquet

# 131
честит празник, Джемилкьой  Hug Hug

честито на всички именнички  newsm51     newsm51 newsm51 живи, здрави, много много щастливи и обичани  
Two Hearts

Попе   bouquet к'о пра'иш, не можем ти насмогна  Hug Hug Heart Eyes
тенкю за Височайшето посещение   love001 имА файда, Ша знаЙш  Wink Mr. Green друго си е авторитетната намеса на духовно лице   Grinning Hug

за анкетата 1 и 5  newsm78 Thinking всъщност, може през сезона да се изредят всички отговори  Crazy Mr. Green

# 132
Не бъркаш грам Laughing Laughing Laughingбаш тя си е  PeaceА в Самотникът може да видите Нимет Heart Eyes

Радвам се ,че филмите са ви харесали Hugсамата аз все още не мога да изгледам всичко Mr. Green

Пламка,кво се бъзикаш  с дедо ти поп Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

пенда, Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyто един авторитет...то па една духовност Mr. Greenум да ти зайде сестро ooooh!

# 133
аа, Попе, недей да скромничиш  Hug

newsm78 откъде са тези снимки и що ще наш Керпеден с таз кокона  Thinking

# 134
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

А такаааааа Sick Sick Sick Sickизпуснах го пилето Mr. Green

пенде,бива ли така бе душо да ми нарушаваш и без тва разбития сън Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Seytanin Pabucu / Дяволът в обувки (2008)

веднага слагам и едно филмче с него,за да се успокоим Laughing Laughing Laughing Laughing

Емилкееее,виждам те на балкона Hug Hug Hug Hug Hug
Добре дошла! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 00:10 от lacunababe

Общи условия

Активация на акаунт