Ийит Озшенер:Мелодията на сърцата ни/ Yiğit Özşener:сега и в "Ezel"-70

• 26 310
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро! Hug

Лакунчеее! Не мога да наваксам с филмите  джанъм! #Crazy Запецнах на шантавия филм на Нургюл... Mr. Green и на песента, която пее:
от небето мъже ще валят
разголете си гърдите,
да им изтекат очите!

Joy Joy Joy Joy Joy

# 136
  • СТАНДАРТНО.
 Добро утро, село!  Hug Hug Hug
lacunababe, има да гледаме филми до края на лятото, или до началото на новия сезон на Езел  Hug Heart Eyes.
 Ние в събота на обяд се отправихме на едно "приключенствие" (както казва бате Гого) - смес от пътешествие и приключение. С една дума приготвихме багажа, качихме се в колата и тръгнахме накъдето ни видят очите. А те видяха Балчик Simple Smile. Бяхме там уикенда. Намерихме си невероятно бързо квартира, което си е късмет посред сезона. Колата ни беше паркирана точно пред вратата на стаята. Дани за моя радост не се разболя, но не му хареса в морето. Баткото пък първия ден не излезе от водата и вечерта повърна, но за щастие само веднъж. На втория ден с бебо се кърмихме на плажа. Ако бях му отказала имаше опасност да остана без бански  Mr. Green. Изкарахме си страхотно. Попрезаредих батериите и сега ми остава да мечтая за лятото догодина, когато ще повторим, но за повече дни. Ето малко снимков материал.

# 137
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Добро утро! Hug Hug Hug

Миме,смятам и аз днес да си го пусна,за да ме разсее след I saw the Sun

Не съм вярвала,че мога на 35 години да плача с глас на филм.Последно ми се случи на Списъкът на Шиндлер.
Няма да мога с думи да пресъздам чуствата си,които изживях снощи.Само ще ви кажа-Гледайте задължително!!!

кексин,много са готини беее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 138
  • на морето
Добро утро на целокупното съфорумство !
Спорна и успешна седмица !
Хайде на кафенцето ....

Да ви е сладко !

asha ,както виждаш се справих сама с анкетата,но на следващата си ти...все пак съм те назначила за шеф на стъкмистиката LaughingнЕма тва-онова Laughing Laughing Laughing

Ама аз бях сигурна ,че ще се стравиш .....    newsm10 newsm51   Ама ,ся да не разваля дослука с Ортака по мерките със  снаха му   , заради това назначиние .... newsm12 newsm12   Че после няма да мога да спя от притеснение ..

А ,инък , каквото кажеш да пускам - шъ пускам , какъвто резултат искаш да изкарам - шъ изкарам . smile3508 newsm62 ... като всяка самоуважаваща съ стъкмистична агения от типа "Ем пи -ем пя " , "Ни чул-ни видял " , "Който бутне -той шъ врътне ..." и т.н.

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 10:27 от asha

# 139
Цитат
"Ем пи -ем пя " , "Ни чул-ни видял " , "Който бутне -той шъ врътне ..."

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 140
Мацки,до половин час ще кача и филма с Керпедена по моя начин(с вградени субки и на линк за директно сецкане), за тези които не се оправят с торенти-моренти и субтитри-пуптитри Mr. Green Mr. Green Mr. Green

прегледах го набързо и се скъсах от смях newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 141
тъкмо изгледах '' 7 Kocali Hurmuz''  не се намери един истински мъж да я  укроти, ей   Mr. Green Mr. Green Mr. Green  hahaha
много беше готин    филма, това ми беше 14 турски филм

# 142
  • КиТ
Здравейте     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Лакунче от кое първо да започна задължително,те всички са задължителни тъй кат гледам,аз привърших вчера със серияла,тъй че ме почвай  Crazy Crazy Crazy Crazy,кой да тегля първи Thinking

Пламка,кво се бъзикаш  с дедо ти поп Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нееее,где видя такова нещо Thinking Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Цитат
"Ем пи -ем пя " , "Ни чул-ни видял " , "Който бутне -той шъ врътне ..."

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ей това разцепи всичко Асша,прихващаш от свеки Mr. Green Mr. Green Mr. Green,забелязвам

Късметче,добре сте си прекарали,бравос другото лято обаче повече...като мен да се забравите ви пожелавам  Hug Hug Hug Hug

# 143
Пламка,връщай назад и сваляй ,щото линковете са с двуседмичен срок на годност Mr. Green
не че не мога да ти ги пусна пак,ама ти не се помайвай Laughing Laughing Laughing Laughingкеф ти драми,кеф ти комедии...колекцията набъбва с часове Joy Joy Joy Joyне се знае дали и днес няма нещо да намеря Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 144
  • КиТ
А не се съмнявам,че ще ги постнеш още веднъж  tooth tooth tooth

тегля в момента този
7 Kocali Hurmuz,днес ще бъде изгледан  Wink Peace

Ти да не си нещо в отпуска,че си го ударила на филмов маратон,нещо ти е скучно ми се струва Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 145
Хич не ти се струва Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenминалата седмица умрях от тъпотия и реших да издирвам турски филми...така ви напълних компютрите  Joy Joy Joy Joy Joyза един месец напред...Много ми помогнаха и мацките от Любов и наказание Hug Heart Eyes

Хайде готова съм и с филма с Баръш Фалай(Керпеден Али)

Приятно гледане! Hug

Seytanin.Pabucu

# 146
почнах филма с керпедена - викам си какъв е този  мъжки глас на каката   hahaha

# 147
Първо изтеглих филма  Laughing
Сега да кажа здравейте  Hug

# 148
Хай,хай,хай Laughing
Здравейте момичета и момчета.Аз се завърнах от прохладен  Копенхаген с много снимки,впечетления и емоции. Laughing LaughingПо някое време ще се включа със снимки Wink

# 149
 newsm51Емкаааа,добре дошла! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт