Ийит Озшенер:Мелодията на сърцата ни/ Yiğit Özşener:сега и в "Ezel"-70

• 26 321
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
Току-що изгледах I saw the sun и искам дакажа ,че филма е ПОКЪРТИТЕЛЕН!!!
Благодаря ти Лакучне ,ти си страхотен поп  bouquet  bouquet  bouquet

# 151
  • КиТ
Емка добре дошла  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Чакаме снимки задължително Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз още тегля,за 3 път,щото все ми затварят тук лаптопа и трябва да почват от начало #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire,ама аз съм от опорите Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ако не стане почвам с друг,поне има богат избор Wink Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
Емели,добре дошла  Hug  и аз чакам снимки  Mr. Green

# 153
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

Страшна история! newsm10Абсолютно задължителен е за тези,които твърдят че Турция прави филми едниствено с цел реклама на страната си за пред европейския съюз ooooh! ooooh! ooooh! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

...Но пък милата ни Татковина ни
причини много нещастия

Захвърли ни в ръцете на
чужди. Не можахме да са приспособим.

Взехме решение да се върнем
в родния ни край.

Ще продължа да отглеждам
децата си в центъра на конфликта.

Колко хубаво би било ако
се прегърнат...

... хора слушащи едни и същи песни,
подкрепящи едни и същи отбори...

... и обитаващи една и съща земя.
Ние, мъжете желаем войната,
а майките са тези които проливат сълзи.

Вярвам, че само майките могат
да сложат край на този конфликт.

......финала на филма Peace...абе нямам думи,днес вече го казах...разби ми сърцето на хиляди парченца...УНИКАЛЕН!!!А за музиката няма да споменавам....само тя ти е достатъчна Peaceда си поплачеш,ако почустваш нужда...

# 154
Бързам да се запиша преди да сте ми писали неизвинено! Виждам, че уикенда са се раздавали линкове към хубави филми на килограм Simple SmileАз предлагам на Лакунка освен ``Попе`` да и се вика и ``Кинаджийке``, примерно hahaha Тегля всичко и гледам, мога да дам мнение само за Горчива любов-него гледах още, когато дамите от темата за 1001 нощ го разискваха. На мен ми хареса много, за пореден път се убеждавам, че турското кино цени детайла-всичко беше изпипано много добре, хареса ми обстановката, начина на заснемане, стилът на дамите Grinning Халит Ергенч беше потресаващо различен от Онур Shocked и много убедителен. Джансу също ми хареса като игра, кобричка си ни е тя навсякъде bowuu

# 155
  • СТАНДАРТНО.

Страшна история! newsm10Абсолютно задължителен е за тези,които твърдят че Турция прави филми едниствено с цел реклама на страната си за пред европейския съюз ooooh! ooooh! ooooh! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

причини много нещастия

Захвърли ни в ръцете на

в родния ни край.

Ще продължа да отглеждам

Колко хубаво би било ако
се прегърнат...

......финала на филма Peace...абе нямам думи,днес вече го казах...разби ми сърцето на хиляди парченца...УНИКАЛЕН!!!А за музиката няма да споменавам....само тя ти е достатъчна Peaceда си поплачеш,ако почустваш нужда...

И на Списъка на Шиндлер не съм ревала така. Просто нямам думи......  Cry Cry Cry Cry

# 156
Бързам да се запиша преди да сте ми писали неизвинено! Виждам, че уикенда са се раздавали линкове към хубави филми на килограм Simple SmileАз предлагам на Лакунка освен ``Попе`` да и се вика и ``Кинаджийке``, примерно hahaha Тегля всичко и гледам, мога да дам мнение само за Горчива любов-него гледах още, когато дамите от темата за 1001 нощ го разискваха. На мен ми хареса много, за пореден път се убеждавам, че турското кино цени детайла-всичко беше изпипано много добре, хареса ми обстановката, начина на заснемане, стилът на дамите Grinning Халит Ергенч беше потресаващо различен от Онур Shocked и много убедителен. Джансу също ми хареса като игра, кобричка си ни е тя навсякъде bowuu

newsm10

кексине  hug spoko hug

# 157

причини много нещастия

Захвърли ни в ръцете на

в родния ни край.

Ще продължа да отглеждам

Колко хубаво би било ако
се прегърнат...

smile3501 smile3501 smile3501

Наистина филма е уникален и покъртителен.Конфликта ни е познат от новините- сега надзърнахме и в душите на тия страдалци.Благодаря за предоставената ни възможност  bouquet
Филма  Горчива любов може да се види странен за някои . но това  филм арабеск- рядко срещан стил черна комедия, тежък- но много стойностен филм.
Лакунче, имам маааалка рекламация за Седемте съпрузи и за филма с колоритното ни керпеденче- а, бе жена, тия филми вървят с памперси Joy Joy Joy ще направим беля от смях hahaha

Много ,много ми хареса и Самотника . HugБлагодаря за всички предложения. newsm51

# 158
Lilims ,радвам се че се забвляваш Laughing Laughing Laughing Laughingаз тъкмо го догледах филма керепеденов Mr. Greenи не ми беше много смешен,ама още съм под въздействие на Видях Слънцето Cry Cry Cryи нещо ми беше трудно превключването...ма аз съм си такава,сега ще трябва да го гледам поне 4-5 пъти,за  да спра да плача и тогава вече ще мога да гледам и други филми с чиста съвест Mr. Green Mr. Green Mr. Green
а памперсите късметова да ги пусне,че са и под ръка Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 159
Аз пък го изтрих веднага...много е хубав,но ми идва доста тежичък и не бих го гледала скоро пак....
Особенно момента с бебето и пералнята...и после бягащия след дъщерите си баща и т.н. и т.н. да не изброявам всички сцени,че ще преразкажа филма....много ми въздейства и на мен....

# 160
някой може ли да ми прати  '' i saw the sun''

# 161
аз,веднага Peace Peace Peace
ела на скайп

# 162
Току що погледнах на бързи обороти  "Самотника" Лакунче   love001  Hug
В момента съм си  харесала актьора,хвърлих му око в Романтина комедия  Grinning
Гледам си го и в Аси Simple Smile
А този за слънцето го харесах когато го гледах и без превод  Peace

# 163
 айде не се помайвайте,че утре ще пускам нов Laughing Laughing Laughing Laughing

# 164
 Joy Joy
С Vicdan нямах късмет ,изтегли и накрая на BS-то  ми изписа непознат формат и не го отвори Rolling Eyes
Ще гледам по-късно Самотникът....

Общи условия

Активация на акаунт