Ийит Озшенер:Мелодията на сърцата ни/ Yiğit Özşener:сега и в "Ezel"-70

• 26 243
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малеииии  осРамихме темата Joy Joy Joy
Ами Пешката дек бега?Дърпа го за ревизията ли hahaha hahaha hahaha
Той си знае...са кат идем у хралупата требе да ми излезне бройката... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Па ся и майстори требе да дирим да опрайм мазилкЯта...от Пачевата антена... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 451
Сигурно се смеят и те,само да не падне от смях някой от  балконя на Пешовата антена Mr. Green Joy Joy Joy
Зизу,я ме бутни,мое па да ми излезе късметя Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 452
Сигурно се смеят и те,само да не падне от смях някой от  балконя на Пешовата антена Mr. Green Joy Joy Joy
То опасно да се набучиш на шиша...умирачка брат.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 453
Ийи геджеляр пичолар...! Отивам да мерим на Бюлент мустаките...оно се е видело че у боксерките нема никой... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 454
Летяяяяяяя накъде да завия белким го уцеляяяяяя baby_neutral baby_neutral

# 455
Летяяяяяяя накъде да завия белким го уцеляяяяяя baby_neutral baby_neutral
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha...Ха желаем ти късмет...и утре да се фалиш...чу ли???? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 456
има ли някой  Mr. Green

# 457

LACUNABABE, ТИ МЕ "ЗАСТРЕЛЯ" ТОТАЛНО... СМЯТАХ , ЧЕ СЪМ ИЗГЛЕДАЛА  СТОЙНОСТНОТО КИНО, НО СЕ РАДВАМ , ЧЕ НЕ Е ТАКА...

ПРЕГРЪДКИ ОТ МЕН ЗА ТЕБ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug     
      ПРЕДИ ЧЕТИРИ   МЕСЕЦА СИ КУПИХ ВЪНШЕН ХАРД ДИСК ( 1 ТБ) МОГА ДА СЪБЕРА ПОВЕЧЕ ОТ ХИЛЯДА ФИЛМА... ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ИЗДИРВАМ И СКЛАДИРАМ СТАРИ И НОВИ ДОБРИ ФИЛМИ... ШЕГУВАМ СЕ С ДЕЦАТА , ЧЕ НЯКОЕ ОТ ВНУЧЕТАТА МОЖЕ ДА Е ЛУДО КАТО МЕН И ДА ОБИЧА ДОБРОТО КИНО , А БАБА МУ ПРЕДВИДЛИВО ДА ГИ СЪХРАНИ , ЗАЩОТО СЛЕД ВРЕМЕ МНОГО ОТ ФИЛМИТЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА СЕ СВАЛЯТ... И  СЕГА ТЕЗИ ТУРСКИ ФИЛМИ ЩЕ ПОПЪЛНЯТ КОЛЕКЦИЯТА...СМЯТАХ , ЧЕ СЛЕД "СЪВЕСТ" И "ГОРЧИВА ЛЮБОВ" , НИЩО НЕ МОЖЕ ДА МЕ ВПЕЧАТЛИ , НО ТАЗИ ВЕЧЕР "ЛЮБОВ НА ДРУГ ЕЗИК" МЕ НОКАУТИРА... ТОВА Е НЕЧОВЕШКИ ФИЛМ -  ЗАМИСЛИХ СЕ , ЧЕ ТАКЪВ СЦЕНАРИЙ И АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ СА НАПРАВИЛИ , А КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ НИЕ СМЕ ЗАОБИКОЛЕНИ С ТАКИВА ХОРА И НЕ СИ ДАВАМЕ СМЕТКА КАК СЕ СПРАВЯТ С ОТНОШЕНИЕТО НА  "НОРМАЛНИТЕ" И "ЧУВСТВИТЕЛНИ" ХОРА НА 21 ВЕК КЪМ ТЯХ...
       ДА НЕ ЗАБРАВЯ ОТНОВО ДА БЛАГОДАРЯ ЗА КОЛЕКЦИЯТА СРЪБСКО КИНО.
       ДА СИ ПРИЗНАЯ И СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ СЕ ОБИДИШ  - LACUNABABE  ,  ЖЕЛАЯ СЪДБАТА ДА МЕ СРЕЩНЕ С ТЕБ , МИСЛЯ , ЧЕ СИ ИНТЕРЕСНА ЛИЧНОСТ , КОЯТО ЗАСЛУЖАВА ЧОВЕК ДА ПОЗНАВА ПО-ДОБРЕ...  bouquet  bouquet  bouquet 

ХУБАВ ДЕН И МНОГО СЛЪНЦЕ В ДУШАТА ВИ МОМИЧЕТА !!!

# 458
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Добро утро! Hug Hug Hug
Вчера тук е било голям купон!
smile3532 smile3532 smile3532

# 459
Гюнайдън пичолар! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Морелкеее...кой дириш по нощите ма джанъм...виновните бехме тукЯ ама ся сме в изповедалнята при попа...тайно се надяваме да не ни накаже... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ха, сега земете по една киткя от мене...да Ви е некво готино... Peace

# 460
Гюнайдън пичолар! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Морелкеее...кой дириш по нощите ма джанъм...виновните бехме тукЯ ама ся сме в изповедалнята при попа...тайно се надяваме да не ни накаже... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ха, сега земете по една киткя от мене...да Ви е некво готино... Peace

Ха добро утро и от мен.
ох Зизу само като ти вида букета и ми става много готино Hug
Ийи геджеляр пичолар...! Отивам да мерим на Бюлент мустаките...оно се е видело че у боксерките нема никой... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy

пак ми объркаха името  Joy то сигурно защото си мислят за антената и бъркат буквите.

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 11:34 от pachetooo

# 461
Ха добро утро и от мен.
ох Зизу само като ти вида пукета и ми става много готино Hug
Добро утро Паче... Hug
Може ли БГ-субс...ко' значи "ПУКЕТА"??? Joy Joy Joy
Ако си мислиш за тва дет и аз...да уточним аз съм дама и немам таквоз чудо... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 462
повече никога няма да пия толкова кафе, тялото ми беше уморено до смърт, но очите ми не се затваряха  и вас ви нямаше

# 463
повече никога няма да пия толкова кафе, тялото ми беше уморено до смърт, но очите ми не се затваряха  и вас ви нямаше
Еми...бехме в изповедалнята при попа...Кво да прайме...? smile3506
Офффф...дано само не ни накаже да чистиме църквата... newsm12

# 464
Еми...бехме в изповедалнята при попа...Кво да прайме...? smile3506
Офффф...дано само не ни накаже да чистиме църквата... newsm12

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
аз закусвам ориз със зеленчуци и кола  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт