Отговори
# 120
a какво става с Валина?

# 121
Здравейте и от нас!Най-после успях да кача снимки да видите и моето съкровище!
Ние сме също само на кърма,храня го през 3 часа средно,но през деня той повече спинка и тогава интервала е по-голям.Не се цедя,дано да му стига,като отидем на консултацията се надявам да е добре с килцата.Откакто сме се прибрали вкъщи,не спира да се усмихва насън,направо душата ми се пълни като го гледам,нищо не ми тежи,сякаш мога да преобърна целия свят....
Иначе мен още си ме наболяват шевовете(родих го нормално и се поразкъсах),но ще мине,всичко ще мине,само слънчицето ми да е добре!Много се радвам на всички нови бебоци!На всички останали стискам палци! Hug

# 122
Момичета, привет и от мен! Честито на всички нови мами и бебоци!   bouquet
Аз вече втори ден преносвам , всичко вече ме боли ужасно, едвам ходя от болки в кръста и в таза, не мога да спя - хем от болките хем от жегата  ....  ooooh! Crossing Arms
Имам и силни болки в слабините като менструални. Направо не знам какво става, всичко ме боли и дори и седнала не издържам. Ходя като някаква баба - едвам едвам .  Mr. Green
Иначе контракции - никакви. Днес смятам да ида на частно да проверим тоновете, защото само се притеснявам. Ако са добре поне тях да не ги мисля.
Стискам палци на всички други мами като мен които чакат тези дни включване!  Hug

# 123
Иначе за килограмите съм + 10 и съм доволна, че не качих много. Но все пак момичета, това е най-малкият проблем сега. После ще му мислим.

# 124
Момичета, привет и от мен! Честито на всички нови мами и бебоци!   bouquet
Аз вече втори ден преносвам , всичко вече ме боли ужасно, едвам ходя от болки в кръста и в таза, не мога да спя - хем от болките хем от жегата  ....  ooooh! Crossing Arms
Имам и силни болки в слабините като менструални. Направо не знам какво става, всичко ме боли и дори и седнала не издържам. Ходя като някаква баба - едвам едвам .  Mr. Green
Иначе контракции - никакви. Днес смятам да ида на частно да проверим тоновете, защото само се притеснявам. Ако са добре поне тях да не ги мисля.
Стискам палци на всички други мами като мен които чакат тези дни включване!  Hug
Ох,аз преносвам вече 4-ти ден ooooh!.Ако бебо не тръгне да излиза до вторник,ще влизам в болница за принудително раждане.Вече наистина съм притеснена доста.Иначе нямам болки никакви,само немога да спя добре нощно време.А уж тапата ми падна преди 2 дни.

# 125
золка Хриси (hvhd) роди МОМЧЕНЦЕ ТОНИСЛАВ НА 12.08  50/2600  ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО МАЛКОТО САКРОВИЩЕ, А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

# 126
Здравейте и от мен ,  

и при мен няма разлика в положението, освен че почнаха да ми се подуват  краката. Време си беше някак си Simple Smile Аз май нещо не съм се разбързала с раждането ... все нещо има да се прави ... пък и лято. То едно лято де ... сахарски жеги, даже и вечерите не се търпи. Пия едни хомеопатични хапчета за разкритие, оная вечер бая се наместваше мъника надолу, мислех че е решил да излиза. Но към 3 часа всичко спря.
На мен ми е някакво царско спокойствие, сякаш това ми е n-тото дете. Дано този път се  получи с кърменето, че с първото  ме тресе депресията. Беше достапоспалива и не искаше да суче, а и нямах толкова кърма. Все пак  до 4-ти  месец цедях като замаяна,само и само да хапва и от моето мляко.  Както дойде, само спокойствие.

Честито на всички нови майчета, успешна адаптация в новата обстановка Simple Smile   bouquet

# 127
золка Хриси (hvhd) роди МОМЧЕНЦЕ ТОНИСЛАВ НА 12.08  50/2600  ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО МАЛКОТО САКРОВИЩЕ, А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Еее, как ме зарадва! Честито да и е слънчицето!Ако се чуете случайно много красиви неща от мен ,бързо възстановяване и бързо качване на тегло на малкия!

# 128
Оф и при мен нищо... днес ми е термина.  smile3506
Така бях решила че ще родя преди това ама уви. Бебо се оказа срамежлив не иска да излиза.
Тази нощ беше трудна за мен - бебо беше активен, понарита ме ей така за спорта и дотолкова.  smile3532 Болките които имах в таза  когато ходя понамаляха, стълбите  които продължавам да катеря не помагат. Изобщо чакането е най-кошмарното нещо...

# 129
  • София
Запис и от мен в темата. Честито на новите мами, да са им живи и здрви бебетата!
Засега нямам време ни да чета, ни да пиша Sad

# 130
Привет мамита Hugписох на една от вестителките но виждам че добрата новина не е дотигнала до вас....На 09.08. се роди беба Николета-3,400 кг 50см...Според лекарите раждането е минало много  леко и бързо...споед мен си беше трудна работа,но важното е че всичко е наред и с мен и с беба...Пожелавам на всички все още чакащи успех и скоро да си гушкат здрави и красиви бебчовци  bouquet Hug  bouquet

# 131
  • София
Привет от нас,
Напоследък не успявам изобщо да се включа тук Sad Не знам как се оправят другите мами, но на мен не ми остава време. Винаги, когато реша да пиша Мишо започва да плаче.

Честито на всички мами, които са родили последната седмица! Да са живи, здрави бебетата и много да радват родителите си!

Либи, радвам се, че Софи вече наддава. Вярвам че скоро ще си я гушкаш в къщи. Това за кръвопреливането, не се тревожи, май е нормално. Моя мъж е роден седмаче и са му преливали на няколко пъти кръв. Свекито твърди, че тая кръв не е неговата, дори кръвната група не била неговата  Joy

Ние утре ще правим погача на Мишо, после ще разказвам повече подробности. Сега отивам да мия прозорците Simple Smile

Късмет на всички мами, които все още чакат да гушнат бебоците  Hug

# 132
  • София
Ваната пълнят с едно маркуче,което е точно до главата ти и при нужда се мокриш и освежаваш от него.
С две думи са е нещо като компилация - нито риба нито рак - хем водно раждане, но ще правим каквото си знаем ние....както и да е - важното е че мина всичко ок. А също не знам дали споменах, но ползвах хомеопатия и определено смятам, че благодарение на това успях да преодолея страха си.

Това,което ме потресе най-много в болницата беше, как настаняваха ромките по коридорите....

Това е - питайте,ако се сетите още нещо.

Здрасти искам да те питам ти маи беше при Мая Василева нали?И аз бях при нея във Вита и съм много доволна искам да те питам как се държа при теб и какво ти е мнението за нея, благодаря ти предварително.
Честито на всички нови мами и техните прекрасни бебковци  bouquet

# 133
  • Варна
Привет на всички!!!  bouquet

Честито на всички мамчета, а на чакащите кураж и само положителни емоции!!!

Ние се прибрахме  на 10-ти август, а иначе Ива се роди на 4-ти август, 3450кг. , 50см. задържаха ни заради физиологична жълтеница и се пекохме на фотолампа. Сега всичко е наред нали сме си вече у дома, радваме се на голямо внимание от страна на кака и тати.

Пожелавам на всички много радостни моменти от с@рце!!!

# 134
Щурче, така се радвам за вас  Hug  newsm51 да ви е жива и здрава малката Ива и само радости да ви носи  Hug
С теб бяхме един термин и родихме децата си на една и съща дата  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт