Отговори
# 105
Мама Маги е родила малкия Николай ,бебчо е 3100гр.и 51см.
Това със сигурност е Margo 19 Лелееее,че се радвам! newsm44 А вчера се жалваше,че не се чувствала готова,а на късметийска дата роди бебочето!Видях репортажа със сладурските бебчовци и гордите мами!А за звездите...трябва да взема да се загледам тая вечер!:)
Либи,мерси миличка!Толкова се радвам за Софи!Борбено детенце!Много силно ви гушкам!Засега съм си в редиците,че моята мома не се дава толкова лесно и без бой!:)))) Днес се майтапехме,че само на дискотека не сме я водили,да я попритесним малко:)
Чар,ама твоя ник си отговаря и на визията ти и на отношението ти:)

# 106
Kati_Skarlet стискам палци.  newsm10 И аз съм съгласна да е днес нищо , че е петък 13  smile3533 стига да почна да раждам ама уви нищо засега...
Честито на новите мами!!! Да съм им живи и здрави бебоцитеи много даги радват.

# 107
  Честито на новите майчета! Да са им живи и здрави дечицата! Hug  bouquet
  Либи, страхотно новини са това! Сигурна съм, че в най- скоро време ще бъдете заедно и ще се гушкате в къщи!
  И аз си бях харесала тази дата, но явно и днеска няма да е ConfusedДано поне родя до Понеделник, че не ми се влиза за преносване.

# 108
IR,  аз една седмица преди да вляза за второто секцио бях изненадана от малката с варицела:) Беше голямо шоу-майка ми не помнеше дали съм карала, та ходих на изследвания във вирусологията, а междувременно ми излезе херпес симплекс на хълбока, който много приличаше на варицелата. И за капак на всичко това се случваше между коледните и новогодишните празници.Яко, а?Simple Smile
desinca, само една идейка- споменаваш ,че бебчето много плаче след баня- аз се бях наслушала бебетата колко обичали водата и банята , а моята се скъсваше да реве , беше голямо мъчение и за мен и за нея. Счупвах се от бързане и притеснения.Докато накрая отсвирих "правилото",че трябва да се къпе преди ядене и почнах да си я кърмя и после да я къпя- родихме се и двете:) Е , понякога се случваше малко да върне от обръщането и лангъркането, ама те си връщат и без това.А и предпочитах да върне малко , но да е спокойна и доволна, отколкото всичко да е като по книга и двете да сме в стрес.  Peace

# 109
  • По широкия бял свят
Fighty, аз на това му викам - да се чудиш от коя да умреш по напред #Crazy

# 110
desinca, само една идейка- споменаваш ,че бебчето много плаче след баня- аз се бях наслушала бебетата колко обичали водата и банята , а моята се скъсваше да реве , беше голямо мъчение и за мен и за нея. Счупвах се от бързане и притеснения.Докато накрая отсвирих "правилото",че трябва да се къпе преди ядене и почнах да си я кърмя и после да я къпя- родихме се и двете:) Е , понякога се случваше малко да върне от обръщането и лангъркането, ама те си връщат и без това.А и предпочитах да върне малко , но да е спокойна и доволна, отколкото всичко да е като по книга и двете да сме в стрес.  Peace
Пробвам и този вариант, ама пак нещо не й се нрави както трябва, но ще свикне мъничето. Водата е 37-38 г. нормално е, нали?  Thinking Сега хапна в 20.00ч, ще я чакам малко да поспи и към 21.00ч мисля да се попробуди и ще се къпеме.  Но ще видим тя какво мисли по този въпрос  Crazy
Вие в колко часа къпете вашите бебоци?  newsm78

Да вметна и аз една "хитринка" при рев. Друсането и шшшшшшш-ткането при нас не помага, но ако й шепна на ушенце името се заслушва и спира да плаче  Peace

# 111
  • София
  Искам само да поздравя всички които гушкат вече своите дечица, а на останалите скорошно леко раждане и здрави дечица.
  Малко ме е обхванала носталгията, защото преди четири години на шести и аз станах августовска мама  Simple Smile

# 112
desinca, не знам колко трябва да е като градуси водата, прави я така че на теб да ти е добре.Аз в началото като я къпех моята ставаше червена, успиваше се , оказа се ,че и е горещо.Махнах термометъра и почнах да тествам водата така че на мен да ми харесва. И двамата и до сега предпочитат по-хладка вода. Даже вода , която на мен ми е екстра ( а аз не се къпя с гореща) на тях им се струва гореща.

# 113
IR,  аз една седмица преди да вляза за второто секцио бях изненадана от малката с варицела:) Беше голямо шоу-майка ми не помнеше дали съм карала, та ходих на изследвания във вирусологията, а междувременно ми излезе херпес симплекс на хълбока, който много приличаше на варицелата. И за капак на всичко това се случваше между коледните и новогодишните празници.Яко, а?Simple Smile

УЖАС newsm09 newsm09 newsm09 Надяам се да не е имало някакви  последствия Peace
При теб не трябваше ли тази седмица да ти правят секциото Rolling Eyes какво стана? Аз съм за края на другата,съвсем не остана Crazy

# 114
Добро утро момичета и благодаря за подкрепата! Честити нови бебчета! За съжаление ние още сме 2 в 1. Нещата ту утихват, ту се засилват, а аз си чакам да станат както трябва. Вече ми омръзна да повтарям дано дано дано. Леко и скорошно раждане  на всички, които чакат.

# 115
  • Miami
Добро утро  Simple Smile
Моята бебка беше много добричка тази нощ, събужда се само за ядене и пак заспива  Heart Eyes

За къпането практикувам точно като  Fighty - по-хладка водица и по възможност, когато детето не е прегладняло  Peace Жорко много плачеше като го къпем и обличаме, обаче Никол е точно обратно - много обича банята, само малко си поплаква докато я обличам, но съвсем мъничко. Къпя я или към 20 или към 22 часа.

Kati_Skarlet, знам колко е изнервящо чакането, но още мъничко ти остана  Hug Опитай се да си насочиш мислите в друга посока, поне за малко и да не мислиш дали раждането е започнало или не.  Когато настъпи момента ще разбереш Simple Smile

Либи, много се радвам за вас и София, все така да папка и да расте  Hug

# 116
  • София
Днес се чувствам като голям балон,всичко ми е отекло,едвам спах през ноща,омръзна ми да дебелея,всички гащи вече са ми малки Sad. Мога ли да повдигна пак въпроса с килограмите,колко кг отгоре влязохте да раждате и колко оставихте там?

# 117
Аз слава богу последните три месеца качвах на грамове, не на килограми. сигурно е от жегите. През зимата обаче качих доста. Така че в крайна сметка съм плюс `14. Тепърва предстои да видя колко ще ми останат в наследство. Но явно това няма да стане скоро. В понеделник съм на преглед, да видим докторката какво ще каже - ще се ражда ли скоро, или не. Ама вече съм убедена, че ще преносвам. Още отсега малкия се е метнал на баща си, който не бързал много много да излиза и в крайна сметка се пръкнал 5 дена след датата.

Май нещо календара ми за термина не е верен!

# 118
мишлето,аз влязах да раждам 64 кг сега съм 55..имам да свалям 5 ,ама с тия нерви покрай кърменето...как няма..купих си 4ай на Хип, снощи изпих един и се цедих доста време, тази сутрин гърдите ми отново са камък..

а сетих се какво щях да питам,мами които кърмите пиете ли кафенце? аз през бремеността пиех но сега малко ми е спек..
моми4ета текат ли ви гърдите,аз както стоя и мокря всичко около мен....това нормално ли е?
Либи ,дано все така добре върви вси4ко около малката

4естито на новите мами,живи и здрави и много щастливи

# 119
Да се отчета и аз,още нищоо.Дано поне бебка да е качила още грамчета, че с това чакане Laughing

Момичета, да ви питам-някоя има ли новини от Hvhd? Аз на няколко пъти я засичам по скайп ,ама не се обажда.

Общи условия

Активация на акаунт