Отговори
# 90
Кати_Скарлет, изчакай, ще ти станат силнички и регулярни и тогава ще тръгнеш към болницата. При мен започна така  - не бях сигурна дали ме боли, точно защото цикълът ми обикновено е доста болезнен. Но, когато станаха на 3 минути, ми беше ясно за какво иде реч Wink

# 91
Благодаря ти за бързия отговор. Дано се засилят, дано, дано....

# 92
Kati_Skarlet,успех Hug Hug Hug дано ни се похвалиш още днес Laughing

Аз съм си 2 в 1,днес си изпрах и последните бебешки пелени и дрешки.Имам цял куп сега да гладя ooooh! Баткото ни е болен ,така че се гледаме и с него в къщи-естествено се разболя в най-неподходщият момент,а не беше боледувал повече от 6 мес Rolling Eyes страшен късмет Crossing Arms Дано се оправи до края на седмицата Praynig Praynig Praynig,че другата........ Confused Shocked Confused

# 93
Благодаря ти много IR. Веднага ще ви известя. Не ми харесва много като дата 13, но вече съм съгласна и на това, само да се ражда. Успех и леко раждане на всички, които чакат.

# 94
Напротив,датата е страхотно късметлийска Wink Mr. Green Wink
Дано я уцелиш,късмет  bouquet

# 95
  • Miami
Честито на всички нови майчета   bouquet Да са им живи и здрави бебчетата  Hug

# 96
Кати Скарлет,стискам палчета това да е дългоочаквания ден и всичко да мине леко.
Момичета,да ви попитам нещо.Днес ни падна пъпчето.Слага ли се нещо на коремчето или се оставя така да си засъхне само.Ние  почистваме само със спирт.

# 97
Кати Скарлет,стискам палчета и аз!Дано всичко мине лекинко и бързо!
Ади,не знам ника на майчето,просто това беше всичката информация от смс-а.Писах на щастливата мама, ако имавъзможност да пише повечко .А иначе каза,че са я снимали от БНТ и ще я излъчат по централната емисия вечерта във връзка с петък 13. Simple Smile
А май май и на мен ми падна тапата... Grinning Доволна съм,че след толкова тръмбоване до доктора имаме напредък.Стискайте палци,дано и аз скоро се отчета и всичко да е възможно по-лекинко! Hug Не че не ме е шубе и че се чувствам на 100% готова,но все пак се примирих,че никога няма да се почувствам перфектна за майка.Да се надяваме,че майчиният инстинкт ще е добър учител:)
Забравила съм да честитя на Тута 55 малката Катрин!Да и е живичко и здравичко съкровището!
Честита двойна радост на Женито!

Чар мисля,че на доста от нас си полезна като информация и в никакъв случай не се натрапваш,за да си активистка или както там се нарече! Hug

# 98
А иначе имам подозрения ,че е Margo19,довечера ще кажа на 100%,ако не е тя да се издава:)

# 99
  • София
Кати Скарлет,стискам палчета това да е дългоочаквания ден и всичко да мине леко.
Момичета,да ви попитам нещо.Днес ни падна пъпчето.Слага ли се нещо на коремчето или се оставя така да си засъхне само.Ние  почистваме само със спирт.
И на нас ни падна пъпчето снощи. Аз продължавам да слагам спирт и топоцин, понеже беше малко разкървавено.

# 100
И на нас ни падна пъпчето снощи. Аз продължавам да слагам спирт и топоцин, понеже беше малко разкървавено.
На Дени й падна пъпчето на 10-ти, продължаваме да мажем със спирт и топоцин, докато се махне черната коричка, така ми каза педи-то.
Деска, вие мажете ли след баня телцето на Алекс с нещо - олио, мляко и т.н. че Дени много плаче и бързам да я облека и още не сме почнали с масажите, а ми се струва и мъничка.  newsm78

# 101
Лунен сън, мила както винаги Hug

# 102
Как сте, сладурки?  Hug

Още нови бебчета - честитооооооооо!   bouquet

Бориии - хайде миличка, чакам те с нетърпение!  Hug Всичко ще е чудесно, ще видиш. Обещавам ти! Пък ако не - ти позволявам да държиш мен отговорна  Crazy Blush Joy

Сиситу - снощи май те видях в центъра, но не съм сигурна. Едни младежи свиреха на тарамбуки Simple Smile Ако си ти, да знаеш, че много ти отива тумбака.

На мен ми е много мъчно, че вече не съм бременна. Сигурно като си взема бебка ще ми мине. Но сега ми е едно такова... празно. Сигурно ви звучи много тъпо, но така се чувствам.

Колкото до инфото относно кърменето - на мен лично ми е много интересно да чета всякаква такава информация, така че си мисля, че точно тук им е мястото на такива коментари  Hug

Иначе ние сме добре. София днес е наддала и е 1570 гр. Не мога да си намеря място от щастие. Лекарката каза, че станала лакома и не можели да й насмогват  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пак й правят кръвопреливане, но това явно се счита за нормално при недоносени бебчета. Вече едва издържам, сънувам я непрекъснато. Но тя ми е голям герой и напредва все повече.

# 103
desinca аз мажа Алекс с едно олио на Веледа, но само отпред и ръцете и краката, понеже той още не може да стои по коремче, акушерката ми каза че е хубаво да се маже още от самото начало, но масажи не правим само го мажа набързо. Но той е много кротък и не се опъва кой знае колко само малко, но не плаче и успявам да  го намажа (тази жълтеница направо ни разказва играта, много е сънливичък милия).

Либи, много се радвам че София вече е по добре и наддава, тя е борбено момиче и ще се справи. А като я вземеш ще забравиш за празнотата, вярвай ми.

П.С. Има ли някое друго бебче с жълтеница? За колко дена ви мина и какво ви казаха да давате?

# 104
Честито на МаРиНа, Cambozzola, tuta55, маги и Женито   bouquet Да са им живи и здрави малките слънчица  Hug
Либи, браво на твоята принцеса - нека все по-лакома става и бързо да наддава - скоро да можеш да си я  "намачкаш"  Party
IR, дано вашия батко набързичко се оправя  Naughty
Ние вече и бейбифонче си имаме  newsm44 - довечера ще се подслушваме с нашия тати от двете стаи  Joy

Общи условия

Активация на акаунт