Отговори
# 540
Charr, много съжалявам за баща ти  Sad
Жалко, че си имаш освен това и други грижи, които са ти се струпали. Дано да имаш сили да ги преодолееш  Hug

За слинга, вчера пробвах да сложа Калоян в слинга, но го махнах веднага, имам чувството, че ще го "счупя". Май ще оставя тази джаджа за след месец-два  Thinking

# 541
red shoe, ох, аз имам абсолютно същото чувство, като сложа Борис в слинга. И че ще умрем от топлинен удар, разбира се. Явно наистина ще го оставим за като порасте малко.

# 542
  • Miami
Charr, съболезнования за баща ти. Силно те прегръщам  Hug

Какви са вашите слингове? Аз искам ето такъв http://www.thebabasling.co.uk/sling/7  Една приятелка се мъчи да се докопа до някой по-евтин в ebay.  Другия дето съм го харесала е на premaxx. Много се надявам беба да иска да стои в слинг, защото ще ми е доста по-лесно да я разнасям, когато излизаме с баткото.А иначе и до близкия магазин трябва да мъкна количката.

За кг-те - влязох да раждам 83, сега съм 73, когато забременях бях 70, но по принцип съм си най-добре на 58-60 кг, така че и аз имам да боря едни 15 кила Sad Корема ми се прибра, само малко сланинки имам да махам.

# 543
Charr, съболезнования за баща ти. Силно те прегръщам  Hug

Какви са вашите слингове? Аз искам ето такъв http://www.thebabasling.co.uk/sling/7  Една приятелка се мъчи да се докопа до някой по-евтин в ebay.  Другия дето съм го харесала е на premaxx. Много се надявам беба да иска да стои в слинг, защото ще ми е доста по-лесно да я разнасям, когато излизаме с баткото.А иначе и до близкия магазин трябва да мъкна количката.

Моят е такъв.

# 544
Charr, съболезнования и от мен.

И моят слинг е такъв.

# 545
  • Miami
А лесен ли е за ползване,  лесно ли се слага бебето? Малко тъпи въпросчета, но никога не съм ползвала такова чудо  Blush

Стерилизирате ли бибероните и на колко време? Аз нямам нищо друго за стерилизация и въртя два беберона в стерилизатора.

# 546
Кори, лесен ми се вижда, с изключение на това, което казва red shoe - имам чувството, че бебето ще се счупи. Много сгънат ми се вижда вътре, може би е твърде малък, макар че по "спецификация" слингът може да се ползва с бебе от 2 кг до... не помня колко. Ето едно клипче, което може да видиш по въпроса, на английски е, но дори и да не разбираш какво казват, пак ще ти стане ясно как може да сложиш бебето вътре: http://www.youtube.com/watch?v=wbe-79UkVfA

# 547
  • Miami
Cambozzola, мерси за клипчето, аз съм го гледала и точно от него се зарибих за този слинг. Исках обаче да питам все пак от личен опит някой да каже, че все пак този мъж използва кукла.

# 548
  • София
Charr моите съболезнования.

На мен педиатъра ми каза да не използвам всеки път сапун,защото ще се пресуши кожата.Когато го къпем, през вечер да го ползваме сапуна,както и през дневното миене на дупето да изполвам по-често вода. Кърпичките ги ползвам когато ми направи номера с прясно измито дупе и махнат пампер да се наака наново,а този номер ми го погажда понякога по 2-3 пъти на ден Mr. Green.
Аз се чудя дали правилно я слагам да се оригне,защото много рядко,да не кажа,че почти не съм успявала да чуя заветното оригване. Знаете ли дали има други техники за оригване освен поставяне на рамо и масажа с кръгови или потупващи движения на гръбчето.

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 14:30 от misleto

# 549
  • София
Charr, много ти се е струпало, кураж и мисли за малките Hug

Аз мия дупето през памперс, ,- с кърпичкикъпя всяка вечер, мърлява или не - за повече нямам физически сили, а вчера майка ми ме застреля, че каква майка съм била като не го къпя 2 пъти на ден ooooh!  

Момичета, на които предстои раждане все още - стискам ви палци на всички да е бързо и леко! Мартита, за секциото ако се наложи да те успокоя , че имаш само 1 труден ден - този след операцията, самата операция минава като насън, особено след като си видиш бебето, а после като се приберете вкъщи покрай малкия човек тотално ще я забравиш Peace

# 550
Кори, и на мен ми се вижда лесен за използване.
Платът е малко плътен за тези жеги, но все пак горещините са към края си.

Аз да ви се похваля, може и да го казах де, ама вече не помня, че вчера излизах сама на разходка, цял час. Жегата дори и не я забелязах.  Crazy
Сега пак съм се приготвила, дано малкият не се разбуди.

# 551
Знаете ли дали има други техники за оригване освен поставяне на рамо и масажа с кръгови или потупващи движения на гръбчето.
misleto, понякога помага да сложиш бебето да седне в теб (като добре подпираш гръбче и главичка) и да го наведеш съвсем леко да се свие напред - много внимателно обаче. Друг начин е да го сложиш по корем на колената си или на ръката си - тази поза се препоръчва и при колики. Аз пробвам всичко, когато не го чуя да се оригне, но понякога не ми се получава. В повечето случаи обаче успявам. Недостатък на пробването е, че, ако бебо е тръгнал да заспива, много лесно се разсънва и после пак трябва да давам цици, за да се унесе...

# 552
значи почвам и аз да го подмивам с чиста водичка 1-2 пъти пре деня. Явно е по добрия вариянт. Майка ми и баща ми досега ми го повтаряха, но си мислех че с кърпичките е достатъчно чист.После мажа всеки път с Судокрем или Нивия милк, редувам ги. Иначевечер към 8-8.30 се къпем- адски готино му е:)- въобще не плаче, татко му го държи във въздуха, аз го мия със шампоанче:) много послушно дете ми е засега. И на консултация бяхме днес- за 13 дни е наддал 350 гр от най-ниското му тегло и е вече 4100:)) Мислех днес да му купувам от тези стойки анатомичните за коритото, но май още му е рано- много е малък и нз как ще стой там- къпете ли ги бебетата в такава стойка или се почва по нататък?

# 553
Чар, приеми и моите съболезнования  Hug Ужасно е да ти се случи нещо такова още повече на прясна родилка. Силни прегръдки!

Маринка, Боги е зимно бебе и му миех дупето сутрин, а вечер баня, а през деня с мокри кърпички. Лятото вече го миех по на често (до ден днешен, де), но не на всяко ако, а по- скоро преди сън (може би е навик от мен самата, не мога да си легна неизмита  Rolling Eyes). А с крем за подсичане мажа само, когато се е подсякъл, иначе мажех по- често с кремче за дупе просто. Аз ползвам козметиката на Бюбхен и мисля сега и нея да ползвам и за бебе номер 2. А сапун ползвам при Боги от скоро, защото се прибира черен, но почти до годинката ползвах душ-гела на Бюбхен за коса и тяло и не изсушава кожата, много е мек с лек мириз.  Hug  Wink

Мишлето, аз съм слагала Боги да се оригва м/у краката ми в изправено положение. Не знам дали обесних правилно  ooooh!

Момичета, които родихте вече, я кажете колко дена след раждането и изписването направихте първата разходка с бебето. Аз не че имам намерение да се поддвам на разни суеверия и си мисля, че в момента, в който аз самата се почуватвам физически добре ще излезем. (аз още не съм родила, но пак за ходене си мисля...  Mr. Green)

# 554
Чар, приеми и моите съболезнования  Hug Ужасно е да ти се случи нещо такова още повече на прясна родилка. Силни прегръдки!

Маринка, Боги е зимно бебе и му миех дупето сутрин, а вечер баня, а през деня с мокри кърпички. Лятото вече го миех по на често (до ден днешен, де), но не на всяко ако, а по- скоро преди сън (може би е навик от мен самата, не мога да си легна неизмита  Rolling Eyes). А с крем за подсичане мажа само, когато се е подсякъл, иначе мажех по- често с кремче за дупе просто. Аз ползвам козметиката на Бюбхен и мисля сега и нея да ползвам и за бебе номер 2. А сапун ползвам при Боги от скоро, защото се прибира черен, но почти до годинката ползвах душ-гела на Бюбхен за коса и тяло и не изсушава кожата, много е мек с лек мириз.  Hug  Wink

Мишлето, аз съм слагала Боги да се оригва м/у краката ми в изправено положение. Не знам дали обесних правилно  ooooh!

Момичета, които родихте вече, я кажете колко дена след раждането и изписването направихте първата разходка с бебето. Аз не че имам намерение да се поддвам на разни суеверия и си мисля, че в момента, в който аз самата се почуватвам физически добре ще излезем. (аз още не съм родила, но пак за ходене си мисля...  Mr. Green)

какво значи" мия преди сън??? за къпането преди нощния сън ли става въпрос? то тогава нее  подмиване , а стабилна баня даже Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт