Звездни компромати-71 част

• 56 335
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • на североизток от Рая

Тези двамцата са радост и за окото, и за ухото!  Heart Eyes

# 257
Момичета аз да ви питам, Нина Добрев разбрах, че е с български произход, родена в София, но не намерих инфо баща ѝ ли е българин, майка ѝ ли, или пък и двамата?  Rolling Eyes Че вчера си догледах "Дневниците на вампира" (много ми беше интересен сериала) и се сетих да попитам  Flutter

# 258
  • UK
Казва се Нина Константинова Добрева, баща й със сигурност е българин, предполагам и майка й. Емигрирали са в началото на бума на емиграцията в Канада, вероятно.

# 259
# 260
Това не е ли манекенката Виктория която по едно време свързваха с мъжа на певицата Мария.Има блузка подобна на тази на певицата

защо мислите, че особата е манекенка. Много ми прилича на една друга особа, която не се казва Виктория, но ме е страх да не би да се припознавам, въпреки че съм на 90 % сигурна

# 261
На снимката с Азис  не е Виктория Джумпарова. Друга жена е. Peace

# 262
именно и аз така смятам, та затова питах
а също така ми се струва, че е  случайна снимка от гостуване на азис някъде по дискотеките

# 263
Много е красива
Това не е ли манекенката Виктория която по едно време свързваха с мъжа на певицата Мария.Има блузка подобна на тази на певицата

защо мислите, че особата е манекенка. Много ми прилича на една друга особа, която не се казва Виктория, но ме е страх да не би да се припознавам, въпреки че съм на 90 % сигурна
Не мисля ,че е манекенка, а попитах дали не е манекенкаТА еди коя си.............. Naughty

# 264
# 265
Наистина е красавица! Heart Eyes

# 266
# 267
Не е компромат, даже по-скоро за гордост .
Разглеждайки програмата на операта във Версайския дворец, попаднах на това : http://www.chateauversailles-spectacles.fr/spectacle.php?spe=59& … g=eng&lang=fr

Вижте Соня Йончева ще е Клеопатра.

# 268
# 269
Не е компромат, даже по-скоро за гордост .
Разглеждайки програмата на операта във Версайския дворец, попаднах на това : http://www.chateauversailles-spectacles.fr/spectacle.php?spe=59& … g=eng&lang=fr

Вижте Соня Йончева ще е Клеопатра.
  Hug
А какво стана с брат й? Пее ли още?

Общи условия

Активация на акаунт