Звездни компромати-71 част

• 56 282
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
Калев не уточни колко време красивата французойка ще се задържи на острова, който е на 8 мили от Бургас, но намекна, че ролята й в продукцията изисква да присъства почти през цялото време.

Островът е на 8 мили от Бургас  Grinning
По-впечатлително щеше да е , ако бяха указали разстоянието в левги.
Бургазлийки, качвайте се на лодките и след 8 мили е папарашкия рай:)))

# 421
  • в ябълковата градина
Досега не може някоя разговорлива камериерка на прословутия хотел да не се е похвалила.
За мен това си е ПР на:
1. Хотела
2. Спирита
3. Филма на Камен Калев
Няма лошо.

# 422
Абе още като видите как с влизането му, двама "случайни" са с настроени телефони да снимат и насочени към него, и тогава си казват, че това е Джони Деп, и става ясно колко е в Б-я. А на снимките от блиц също ясно се вижда, даже брадата не са му направили като хората.

# 423
Добре, не ги ли е срам от хотела примерно? Ако се стигне до ПР на Д.Д. и той отрече категорично да е стъпвал в БГ звездата, после става голям резил ?

# 424

"В него от два дни се е настанил и Джони Деп, което подхранва слуховете за нещо повече от обикновено познанство между двамата."

Ахахахаха, иди доказвай, че нямаш сестра...  Grinning

# 425
........ Пък призоваването да се спре с коментар на някоя клюка -  Tired Щом се коментира значи е интересно, това, че на мен не ми е - ок, ама темата не е в моя чест, че да ѝ давам тон на развитие  Naughty

Точно ти нарече кухи лейки няколко съфорумки,които коментираха Николета.

# 426
........ Пък призоваването да се спре с коментар на някоя клюка -  Tired Щом се коментира значи е интересно, това, че на мен не ми е - ок, ама темата не е в моя чест, че да ѝ давам тон на развитие  Naughty

Wink Върни се, прочети... после пак се върни и коментирай, за да не пиша излишно, че малко като черна станция предаваш  Tired

пп - и само един жокер - тази част, която си цитирала няма никаква връзка с това, с което се опитваш да я вържеш, ама...нищо. Важно е да се изкажеш "против"...?

# 427
New tatoo Johnny Depp
(The left foot  and the right hand) Laughing
http://www.johnnytim.com/temaj/gallery/2010/08/all.html

# 428
То "кухите лейки" бяха такива по друг повод Simple Smile

# 429

А, мерси. Разбрахме се.

# 430
# 431
Добре, не ги ли е срам от хотела примерно? Ако се стигне до ПР на Д.Д. и той отрече категорично да е стъпвал в БГ звездата, после става голям резил ?

Явно разчитат на това, че България е малка страна, а Джони в момента е зает в проект за милиони долари и докато се усетят американците, ако изобщо се усетят де, джобчето им вече ще е пълно с паричките на полудяли фенки.
Пък и сезона е в края си, кой мисли толкова за напред, важното е да се хване последния момент.

# 432
Meжду другото хотелът не е разработен и постоянно е празен, дори външният басейн не се пълни. Има по 5 6 човека на ден. Ресторантът им се посещава горе-долу. Но определено не им върви. А е хубав .

# 433
Е може би Джони Деп е търсил точно такъв хотел - от селскостопанското летище директно в празен хотел ...

# 434

Бяха по повод на това, че няколко момичета провокирани от тайната, която други си разменяха на лични, търсиха в нета различни неща за Николета и ги споделяха тук. Трейси реши, че са от посветените и ги нарече така. Спирам Peace

Общи условия

Активация на акаунт