Звездни компромати-71 част

• 56 296
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
Той нали все някъде трябва да е кацнал, не се е телепортирал, не може ли там да търсят доказателствата.

# 406
Могат, ако бяха наистина телевизии.. Жалко, та чак смешно. ooooh!

# 407
абе от Нова показаха тея снимки, от Блиц нищо ново

# 408
По БТВ показаха същите снимки, но и снимките от Хаваите, където е със семейството си. Извода беше, че е мистерия  Simple Smile

# 409
Могат, ако бяха наистина телевизии.. Жалко, та чак смешно. ooooh!

Ами Нова можеха да докажат, че Джони Деп НЕ Е бил в Бг, да засрамят БТВ:)
Явно не им се работи и на тях  Grinning Както каза Инфантилна.
Пускат репортер с 200 лева да обиколи летищата и готово...

# 410
Ако има частен самолет, може и на селскостопанско летище да кацне - не казвам, че така е било, но и това може да се скрие, ако иска човек...
Дори може да кацне в Истанбул и с една бърза лодка за по- малко от час е в Бургас.

# 411
БТВ този път даде заден. Снимките от Хаваите са повече от категорични.

# 412
  • в Tara
работата е там, че нямаме истински папараци.
мързи ги, както казва маги халваджиян Wink

# 413
Ако има частен самолет, може и на селскостопанско летище да кацне - не казвам, че така е било, но и това може да се скрие, ако иска човек...
Дори може да кацне в Истанбул и с една бърза лодка за по- малко от час е в Бургас.

Логично, на някое селскостопанско летище около Бургас  Grinning Може да пуснат репортер да заснеме самолета, например. А как от Истанбул, по вода не минава ли пак граничен контрол?  

# 414
Мързи ги, според мен прилича на него, но  не е той...  Може да му е дубльора, дошъл на почивка  Laughing

# 415
за мен не е той ,
 защо да се крие ?
не е ли дошъл на концерт ?
или е пристигнал  да седи инкогнито ...?
а и "записът" е смехотворен ллл

# 416
Може да се разследва, да, но никой не е разследвал или не е искал.
Чудно ми става, кой е решил да се маскира като Джони Деп и си е наел черен за бодигард, който не е българин, изобщо тази постановка - кой и защо?

# 417
Може да е пристигнал с Продиджи,нали са били приятели?  Thinking Или както беше казано по НОВА- пиар на хотела,може да е всичко това.. Thinking Само Джони си знае къде е  Laughing

А и още нещо-този ''папарак'' ,който е снимал клипа как така е държал телефонав този момент,та даже и на видео е превключил и  го е снимал? Thinking

# 418
  • ...край Дунава
Относно Бъркина, отдавна още като се заговори,  лично аз забелязах около 5 разлики..., а комбинацията гривничка +"бъркинчо" hahaha

# 419

Общи условия

Активация на акаунт