Звездни компромати-71 част

• 56 278
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Мен като реклама също много ми допадна. Най-сетне нещо наистина различно, и успяха да направят така, че да достигне до страшно много хора.

рамота, мерси за всички снимки, които публикуваш, но ако обичаш, надписвай ги на български, недей копира чуждите заглавия, това е български форум в крайна сметка, не руски, или английски. Peace

# 632
За подобна луда реклама и шега се сещам единствено за "Куку" и "майтапа" с атомната централа.  Mr. Green

# 633
Just*AvvA*,  ок! Аз ще се опитам да пиша на български  Simple Smile

# 634
Гледахте ли го по Нова Жоро Деп? Laughing
Сладурче е момчето, но просто не притежава чара на Джони, пък за скулите да не говорим.
 А иначе - ето така се прави реклама, браво! Гаврата на сайта им с журналистите е тотална, ма те това и заслужават.

# 635
Гледах нашия Джони по Нова, но не е чак такова негово копие Peace

# 636
Хахахха, наистина гавра, сега изгледах клипчето в сайта. Браво на Германос! Ето това е рекламна кампания.

# 637
На мен ми е интересно колко са взели от Нова, за да подкрепят кампанията - щото тя тъкмо си беше заглъхнала, ако не бяха те никой нямаше да се сети за сайта.

# 638
И преди тях по вестниците имаше статии за рекламната му тениска, и какво ли рекламира.

# 639
Току що в „Денят е прекрасен„ по БТВ казаха, че Алисия и Валери Божинов са определили дата за сватбата си, на 12 септември ще е събитието  Rolling Eyes

# 640
това е повторение не мисля ,че тази дата е актуална

# 641
"Денят е прекрасен" е на запис в момента, във ваканция са, дават стари предавания. Peace
Това бяха някакви стари изказвания на Алисия, но силно се съмнявам да станат реалност. Mr. Green

# 642
а добре, не знаех, че са на запис. Алисия и Емилия са ми много смешни с тези напъни да се омъжат за мъжете до себе си, то човека ако иска да ти предложи, ще ти предложи, а те само си плямпат по разни предавания и се излагат. За пример давам Мария, личи си, че много се обичат с Митко, до колкото знам, предложението за брак е било много романтично, ожениха си се хората и са си нормално семейство, а тия двете  Stop

# 643
Според мен ,те не се напъват да съобщават дати ,просто това е задължителен въпрос при всяко тяхно интервю.Аз гледах Алисия при Росен Петров и той я пита кога ще се женят и тя почна да върти и суче и каза ,че е следващата година.Е,може да каже  ,не сме се спирали на дата ,но те си знаят де .

# 644

Общи условия

Активация на акаунт