Звездни компромати-71 част

• 56 436
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • София
http://enigmaleather.com/
Някой виждал ли на живо е тези кожени дрешки дето рекламира Николета, харесах си едно елече, ама са ми напълни непозната фирма. Crazy
Дизайнерката е една млада дама, много готина. Правила съм си яке при тях, просто чудесно стана, като се има предвид какъв материал им бяхме занесли. Peace

# 92
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Тъкмо се записах в старата тема,  а вече има нова.  Laughing
За Николета  Grinning исках да кажа нещо. Съгласна съм, че има приятна външност, но наистина не я бива особено като модел (освен еротичен). Еднакви пози, еднакви физиономии на всяка снимка. Леко отворените устни, нацупени или събрани като за целувка са просто задължителни! Laughing

И аз си го мислех същото вчера  Peace  Един модел трябва да има повече от 1 лице и различно излъчване. В различните фотосесии - при нея не е така. Имам чувството, че всичките ѝ фотосесии са една, само дрехи и декор сменят  Rolling Eyes
Napalno podkrepiam :peace:Dobre che si smenia pricheskite ot vreme na vreme.

# 93
  • Пловдив
Леле,какво мазало е ставало в края на другата тема,тц тц тц,стига бе хора,недейте така се карайте заради някакви си звездички.
Аз също попитах на лични,отговори ми се .....

Добре де, не разбирам какъв е смисълът да се казват нещата с недомлъвки и на ЛС. Темата е за звездите - клюки и компромати. Жълтата преса си вади хляба от тук и следи всяка новост да я пусне. Но каква е гаранцията, че няма от тях да пишат ЛС и пак да си стъкмят материала. Авчето май спомена нещо от рода 70 запитвания, какво пречи някое от тях да е бил от жълтур?

# 94
Пак ли се започва. Tired Айде стига вече, да приключим тази тема, докато не гръмне скандала медийно и това е.....Сами си бяхме преценили, че не искаме да им даваме наготово материал, и толкова.

# 95
# 96
  • в Tara
на мен екстра нина още преди 10г ми изглеждаше около 40така.

# 97
# 98
  • Кацнала на едно дърво.
Пак ли се започва. Tired Айде стига вече, да приключим тази тема, докато не гръмне скандала медийно и това е.....Сами си бяхме преценили, че не искаме да им даваме наготово материал, и толкова.
Ти си много мила. Да се хванеш, пък да изпращаш на толкова народ ЛС-та... И не само за това. Трябва на ръце да те носят.  Crossing Arms
(Мернах за какво става дума, търсейки снимки на  Джулия Робъртс, на Терон, Ума Търмън, на Пенелопе Круз и пр., сега е моментът да благодаря на онези, които ги намират и постват. Hug  Така в тази тема намирам нещо и за себе си.  Grinning)

П.П.П. Нямах време тогава, но искам да отговоря на един въпрос преди време (така и така съм се разписала Laughing) - Защо на разни официални събития световните звезди носят по-голям номер обувки. По-големите обувки правят дупето да изглежда по-малко, уравновесяват фигурата, а и са по-удобни за по-дълго стоене на крака. Това го знам от един режисьор, на когото разправях, че като Пипи обичам по-големи обувки, за да си мърдам пръстите.  Joy

# 99
# 100
  • ...край Дунава
Хоп в новата тема... за да не е спам Embarassed...Брат Пит и Шайло-едно към едно newsm78

# 101
Хоп в новата тема... за да не е спам Embarassed...Брат Пит и Шайло-едно към едно newsm78

Това не е ли Пит

# 102
  • ...край Дунава
MG18, как успя да го забележиш, като го поправих на секундата Mr. Green, /гледах Круз до преди това и се обърках/ Embarassed

# 103
  • Lost in a fairytale ...
Е, не! За един ден 7 страници ...  Crazy

# 104

Общи условия

Активация на акаунт