Звездни компромати-71 част

• 56 357
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Половината от изпълнителките са с едни и същи дрехи през цялото турне. Не се притеснявайте, не ги перат, те не знаят че има такива възможност, ходят мръсни.
newsm09
чудя се аз защо в Пловдив след концерта въздуха вони

Да, само това ще да е причината.  Mr. Green
Така вонеше и в София след Мадона...нали и тя изкара цяло турне с едни дрехи.
Добре, че не сме в Щатите с всички тия Риани, Джей Ло-та и т.н., че след всяко турне, щеше да е опасно. Joy

# 181
Сър Елтън Джон

Клеър Дейнс

Алиша Силвърстоун  като гледам грима, сигурно е по време на някакви снимки, а и с тези кроксове

Джордж Майкъл

Може би стара снимка на Анджелина

# 182

Нищо чудно, ако не греша скоро една съфорумка писа в темата "Знаете ли кого видях", че ги е засякла заедно двамата плюс Алисия

# 183
Златка Димитрова за Коко Динев : Има шкембе и в лицето прилича на угоено прасе. Никога не бих си легнала с него", изцепи се Черната Златка, която се окичи с титлата "Мис Плеймейт" през 2009 година.

# 184
 И това по какъв повод?

# 185
Не знам.  Crazy Копирах го от блитз.бг понеже тук го приема за спам.

# 186
 Той горкият щото опрял до черната Златка, с толкова жени около себе си...

# 187
  • Балчик
Той със сигурност не е опрял , ама за нея не е сигурно Mr. Green

# 188
Ава, тези снимки са от Благоевград нали?  Вчера бяха в нашия град. Направиха готин купон. Моят син им се радваше много и каза, че са много хубави, особено Райна, която не пя, но беше и тя.

На Райна снимката е от Пазарджик, също не е пяла, но другите две са от Благоевград.
По принцип там май всяка година ставало най-добре, понеже бил последен град, и повече щуротийки имало.
Райна като гостуваше на Слави каза ,че имала много лични ангажименти и за това не е на турнето,а се оказа ,че е била там на доста от концертите

# 189
# 190
Ава, тези снимки са от Благоевград нали?  Вчера бяха в нашия град. Направиха готин купон. Моят син им се радваше много и каза, че са много хубави, особено Райна, която не пя, но беше и тя.

На Райна снимката е от Пазарджик, също не е пяла, но другите две са от Благоевград.
По принцип там май всяка година ставало най-добре, понеже бил последен град, и повече щуротийки имало.
Райна като гостуваше на Слави каза ,че имала много лични ангажименти и за това не е на турнето,а се оказа ,че е била там на доста от концертите

На три  концерта е била, а турнето общо е от 16 концерта.

# 191
Той със сигурност не е опрял , ама за нея не е сигурно Mr. Green
Ами сигурно, иначе не си обяснявам това нейно изцепване Simple Smile Такива изказвания са ми много смешни, както например в темата на Марадона " Защо жените се влюбват във футболисти" сума ти решиха, че не, те не биха били никога, а дали са имали изобщо такава възможност е друг въпрос. Или "аз не бих била с мъж, който да ме издържа", пък дали изобщо някой ти е предлагал някога...

# 192
Андреа

и пак, след концерт предполагам

с Галена

Ще ме извинявате, ако вече са били публикувани. Уж ви следя. Embarassed
Хареса ми фотосесията на Miss Universe. Кое е момичето?

# 193
Пльоквам се на емблематичната за днешния ден 13та страница..без компромат,ама пък от сърце.

# 194
  • в ябълковата градина

Момичето със синия анцуг как е хванало шалчето на Кости Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт