Звездни компромати-71 част

• 56 303
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
   ooooh! Какво ви стана бе хора... Обръщаме темата на чалга и анти- такава ли? Интелектуалци, шопи ... ужас. Противни били последните страници, а като се изписват по н-брой такива за Николета и Андреа и Бранджелина /примерно/ нищо им няма  Crazy Аз лично изобщо не вярвам, че е бил тук Джони Деп /интуиция нищо повече/, но чак да подскачам кой каква реклама си правел и на какво - няма нужда. Това е от днес: http://www.btv.bg/news/lifestyle/story/304728528-Djoni_Dep_e_v_Bulgaria.html

За да ми е пълен спама  Mr. Green
... BTW  в събота бях на една маса с Калин Врачански, ...

Завидях ти  Twisted Evil

П.П. Мисля, че това е решението на загадката "Джони Деп в Бургас"  Laughing Думичка не знам на руски, но колкото да разбера, че е двойник се справих

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 13:06 от ivss

# 361
Авче, с най-добри чувства е написано!  Hug

Момичета, на мен лично ми омръзна темата бил ли е тук или не. Всеки сам преценява и вярва в каквото иска.Аз приключвам, с този линк - има снимки има и дата най-долу. Правени са на 14 и 15 август.
http://lily-rosejackdepp.blogspot.com/
Толкова по въпроса от мен, безсмислено е да продължаваме спора. Хубав ден ви желая! Peace

# 362
  Аз първа написах "темата става отвратителна...." , не защото съм за да се пише за Джони Деп или за Николета и компания  Sick , просто станаха грозни коментарите на неинформирани хора относно...  кой, какво и как си рекламира !

# 363
SANDS, този от твоите снимки сигурно не е истинският, истинският е в Бургас Simple Smile

Карл Лагерфелд много ми е зловещ

# 364
SANDS, този от твоите снимки сигурно не е истинският, истинският е в Бургас Simple Smile

Точно така. Хванахаме го  Mr. Green Ако съдим по бодигарда на снимката с двойника и този от клипчето предизвикало истерията.  Whistling

# 365
# 366

А този младеж гаджето му ли е? Ужасна двойка са  Crazy

# 367
Ами водят го за негова boy toy муза Simple Smile

# 368
  • София
Хм, мисля, че 2 странички, отделени за "някакъв" си Джони Деп е по-добре, отколкото толкова, изписани за Бъркина на Галена, циците на Емилия и отворената, зееща уста на Андреа. За Николета и любовниците й пък да не говоря, че ще трябва да се изкажа доста грубо. Но явно всеки си прави собствена  интерпретация на думата "звездни".
Мен повече ме вълнува Джони, отколкото тигровите гащи на Адреа, ама въпрос на вкус.

# 369
Стига бе, спрете се, какво толкова делите не разбирам. Не Джони Деп е проблема, както вече съфорумка ви написа, а това, че взехте да се изказвате грозно. Tired И не разбирам защо когато това е проблем на някой, веднага се намесват чалги, Николети и прочие. ooooh!
Сега ще пусна и Бъркини, и цици, и устни, да успокоя страстите. Whistling

Вики  Hug Heart Eyes Hug

Смарти, нека не разочаровам хората, първо да им пусна желаните снимки, предлагам  Mr. Green Hug

Мария с Евгени   с Митко

На Емилия...бельото

Галена с розовия Бъркин още и с оранжевия

бившата Мис Русе

Елена от "На кафе"

Евгени Минчев обувките му

Антония Петрова

# 370
Харесаха ми обувките на Женя Минчев Grinning

# 371
Тук все едно се е качила на невидими тухли-четворки.

# 372
# 373

Прилича ми на Ейми Уайнхаус малко  Rolling Eyes

А момчето на снимката с Евгени Минчев не беше ли Владо някакъв  newsm78 и участваше в някакъв проект на Слави?

# 374
Да, Владо от Файв старс е, ама ме мързеше да пиша. И на едната снимка с Мария се вижда Калина от Острова на изкушението, ама и там ме домързя. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт