Звездни компромати-71 част

• 56 241
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Новината е от преди 11 години. Mr. Green
Blush Embarassed Опаа..  Blush

# 481
Дано да не е пускано.Двойници на известни личности и не само Simple Smile
http://maitapi.com/smeshki-i-majtapi/545-twins
Определено са обърнали внимание на детайлите,особено на Бекъм,Сара Дж.Паркър,Памела.

# 482
# 483
# 484
# 485
# 486
Al Pacino е един от най-любимите ми артисти ,винаги ми доставя удоволствие да гледам филм с него ,страхотен актьор,много го харесвам и като излъчване.Днес май вече няма такива актьори

# 487
# 488
С възрастта става все по-хубав Simple Smile

# 489
Ах, и с този акцент...уф, денят ми ще бъде по-хубав;)
Инф, благодарско  bouquet

# 490
С възрастта става все по-хубав Simple Smile

И аз така мисля. В младите му години изобщо не го харесвам, но сега е  Heart Eyes

# 491
  • София
Al Pacino е един от най-любимите ми артисти ,винаги ми доставя удоволствие да гледам филм с него ,страхотен актьор,много го харесвам и като излъчване.Днес май вече няма такива актьори
А, какъв глас има... Heart Eyes

# 492
Al Pacino и за мен е един от най-добрите артисти  Heart Eyes.
Харесвам всичките му филми няма филм който да не съм харесала ;просто е уникален.

# 493
Al Pacino и за мен е един от най-добрите артисти  Heart Eyes.

Да, на мен ми е любимият, обожавам го. В днешно време не виждам такива сред младите актьори.

# 494
Ще бъде ли Анджелина новата Мерилин Монро? А Клуни като Синатра ?

Авторът на книгата "Животът и мислите на кучето Маф и на неговата приятелка Мерлин Монро" Ендрю О'Хаган потвърди, че звездата ще се превъплъти в образа на русата секс бомба в холивудска адаптация на романа му.

Той каза още, че Джордж Клуни ще изиграе приятеля на Монро, Франк Синатра, в биографичната лента.

Общи условия

Активация на акаунт