Звездни компромати-71 част

• 56 237
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • UK
Клуни - ясно, но Анджелина е толкова далеч от Мерилин, колкото въобще можеш да бъдеш.

# 496
Анджелина хич не ми харесва руса.

# 497
И аз не си представям Анджелина като Мерилин. Може би Скарлет Йохансон.

# 498
  • София
Al Pacino е един от най-любимите ми артисти ,винаги ми доставя удоволствие да гледам филм с него ,страхотен актьор,много го харесвам и като излъчване.Днес май вече няма такива актьори
А, какъв глас има... Heart Eyes
А някой успя ли да разконспирира какво чете? Любопитно ми е...  Embarassed

# 499

гледах го преди  седмица ... Гага е луда, даже по едно време ми се видя като надрусана  Rolling Eyes

Ал Пачино и Робърт Де Ниро са моите любими актьори  Heart Eyes Комедиен- по голям чешит от Джим Кери незнам   Laughing

# 500
Чак сега го видяx:  ooooh!

Shocked

И после ще ми ра3правяте какви били Андреа, Галена, Kамелия и прочие  Laughing

# 501
И после ще ми ра3правяте какви били Андреа, Галена, Kамелия и прочие  Laughing

Те ако се вхърлят така ще паднат на земята, щото няма да има кой да ги поеме  Simple Smile
За мен скандална не е голотията, а елементарния и кичозен начин по който я правят. Лейди Гага го прави със стил.

# 502

Те ако се вхърлят така ще паднат на земята, щото няма да има кой да ги поеме  Simple Smile

Права си  rotfImao rotfImbo rotfImao Laughing Laughing Laughing Joy Joy

# 503
  • Между гори и планини
Олеле, как се смях на клипа с Лейди Гага... не е истина - тя се мята, тълпата я дърпа, бодигардовете я дърпат за краката  ooooh!  Laughing И всеки път тя като се метне, изрусеният "мъж" се мята след нея  Joy hahaha

# 504
+ сър Антъни Хопкинс и сър Шон Конъри
Спирам да оспамвам:)

# 505
Joy

# 506
Лейди Гага го прави със стил.
Страхотен стил, няма що. Лейди Гага винаги ми е изглеждала със супер изнасилен и изкуствено поддържан стил.
Дори Азис има повече стил. Rolling Eyes Laughing

Съгласна съм, че Анджелина изобщо не е подходяща за ролята на Мерелин. Виж, Скарлет Йохансон, както спомена Инфантилна, би била добро попадение. Simple Smile

# 507
  • ...край Дунава
 Joy Joy Joy           Хахаха, тая Гага ме кефи максимално, ебати лудата женка #Crazy

# 508
Джони Деп и Кейт Мос  на "Неделе Моды" в Нью Йорке

http://johnnytim.com/temaj/gallery/1995/fashion_week/all.html

# 509

Общи условия

Активация на акаунт