Son bahar - Любов назаем - Тема 27

• 19 233
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Момичета  55 55 55 55 55

Ето ме тук съм. Много ми беше мъчно за вас.  Hug Hug Hug Hug Hug

Мамче, добър ден!  Hug Стана, пладне, джанъм, нерде избега, снощи??? hahaha hahaha hahaha
Кралице мерхаба джанъм. Аз нали съм работна у мърчините съм станала да ходя на чифлика. Преди малко се върнах и цоп у темата да видя какво става с дружките  и Галип и Сабиха. Разбрах че вие сте добре - пили сте кафе, слушали сте музика и всичко е Ок. Сега да видя как са Галип и Сабиха.

# 436

Много са хубави и в живота. Гледат в една посока!!!! Hug Hug Hug Hug Hug

# 437
Момичета  55 55 55 55 55

Ето ме тук съм. Много ми беше мъчно за вас.  Hug Hug Hug Hug Hug

Мамче, добър ден!  Hug Стана, пладне, джанъм, нерде избега, снощи??? hahaha hahaha hahaha
Кралице мерхаба джанъм. Аз нали съм работна у мърчините съм станала да ходя на чифлика. Преди малко се върнах и цоп у темата да видя какво става с дружките  и Галип и Сабиха. Разбрах че вие сте добре - пили сте кафе, слушали сте музика и всичко е Ок. Сега да видя как са Галип и Сабиха.
Ахаа, затова се скри раничко, снощи! hahaha hahaha hahaha И, кво има на ранчото??? Thinking  Освен жега, разбира се! newsm78 newsm78 newsm78 Даааааааа, ние сме добре.........стоиме си на сянка, да не земеме да хванеме тен, нещо, че ............Галката си пада по белички моми, та ние затова си стоиме у дома, в темата! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 438
Толкова са ми хубави в тази поза- сладури Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Колко естествено й наглася косата. Това не го е тренирал с Дидемата Naughty

# 439

Two Hearts Two Hearts Two Hearts"Ти си, моят живот, любима.............любовта, си ми !!!" Галип Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 440
Ахаа, затова се скри раничко, снощи! hahaha hahaha hahaha И, кво има на ранчото??? Thinking  Освен жега, разбира се! newsm78 newsm78 newsm78 Даааааааа, ние сме добре.........стоиме си на сянка, да не земеме да хванеме тен, нещо, че ............Галката си пада по белички моми, та ние затова си стоиме у дома, в темата! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Общо взето нищо не върви само цветята са ми добре. Пу,пу да не ги урочасам, че и тях да ги хване нещо - тогава няма да има за какво да ходя. И аз ще си стоя като вас у темата hahaha hahaha hahaha

# 441

Two Hearts Two Hearts Two Hearts"Ти си, моят живот, любима.............любовта, си ми !!!" Галип Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Кралице това е супер. Оххххххх пак се разчувствах ............

# 442

smile3501  love001 smile3501  love001 smile3501  love001 smile3501  love001 smile3501

# 443
Белл, нашият  сладурчо почна да ходи и у снимките, ли скъпа.....???  newsm78 И без тва, не беше спирал да се разхожда! Мамчето, сигурно иска ако е възможно, по-весел да го направиш, можеш ли, че се разстройва, такъв тъжен все го гледа! hahaha hahaha hahahaСупер си! Поздравления! Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дори и да го направи усмихнат, аз като го видя сам край Босфора и ми е мъка newsm45 newsm45 newsm45
И с право мамче, особенно ако по тва време и АЗ съм на Босфора...ИЗГОРЕ!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Зизу невероятна си джанъм   bouquet А тоя късмет Галип като се разхожда и ти да си на Босфора  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 444
Ахаа, затова се скри раничко, снощи! hahaha hahaha hahaha И, кво има на ранчото??? Thinking  Освен жега, разбира се! newsm78 newsm78 newsm78 Даааааааа, ние сме добре.........стоиме си на сянка, да не земеме да хванеме тен, нещо, че ............Галката си пада по белички моми, та ние затова си стоиме у дома, в темата! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Общо взето нищо не върви само цветята са ми добре. Пу,пу да не ги урочасам, че и тях да ги хване нещо - тогава няма да има за какво да ходя. И аз ще си стоя като вас у темата hahaha hahaha hahaha

Правилно, виж ние сме се примирили ...........не гледаме нищо, само Галката и темата и тва е............ще станеш, беличка и хубава, като нас..............кога, тръгнеме за Босфора, на гости, ще им земем акъла, на комшиите!!! Малго и гола плът, като покажем.....край, изгоряхме!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 445
С такова нетърпение очаквам тези моменти, ох хайде да идва вторник hahaha hahaha hahaha hahaha

# 446
Ох Кралице разсмя ме

Малго и гола плът, като покажем.....край, изгоряхме!!!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 447
Търся един колаж от Белл - Галип с червена блуза - както беше облечен в болницата и не мога да го намеря #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 448
Галип:" Сабиха? Знам, че е късно, аз съм на лодката......ще дойдеш ли, да поговорим............имам нужда да поговорим, скъпа!"! Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Сабиха:
"Галип? Да, добре ще дойда......"! Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 449
Ох Кралице разсмя ме

Малго и гола плът, като покажем.....край, изгоряхме!!!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Така си е!! Blush Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт