Забременяване след раждане.

• 1 237
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте.Вече минаха два месеца и 5 дни откакто се разделих с моето момиченце.Родих нормално в 37 г с -мъртво детенце ,с увита пъпна връв.Сега се възтановявам психически  от случилото се.Много ми е тежко,но ме крепи мисълта за следваща бременност.
Мислите ли,че 2,5 месеца са достатъчни ,за да започнем пак опити за бебче.Дали не е рано.Колко време да изчакам преди да пробвам пак.
Дано скоро да забременея и да е успешна този път.
При прегледа док каза,че съм се възтановила добре след раждането.Не ми се ще много да прибързвам,но си мисля,че ако отново забременея,ще се успокоя малко.

# 1
  • Varna
съжалявам много, че си една от нас. И аз като теб исках веднага да забременея, но не се получи веднага, а след 4 месеца пазени и 5 месеца опити, може би защото много бързах и само за това си мислех и не стана от първия път, ще стане когато си готова напълно физически и психически. Може да е след месец, може и да отнеме повече време, успех ти пожелавам, както и на себе си този път!

# 2
  • Бургас
Здравей!
Ти самата е най-добре да прецениш кога си готова, след като докторът ти е казал, че си възстановена. Имаме и мами, забременели и родили успешно 3-4 месеца след загубата, има и други, на които им трябва доста повече време както за физическо, така и за психическо възстановяване.
Затова мога да кажа само, че те подкрепям и ще ти стискам палци за успех, каквото и да решиш  Hug

# 3
Съжалявам за случилото се... Докторите казват че е хубаво да се изчака поне 6 месеца.

# 4
Нашите Нефертити и Ася в рамките на една година след първото раждане имат своите живи и здрави дечица. Нека лекарят ти да ти помогне малко в решението.  Hug Успех.   bouquet 

# 5
съжалявам за загубата ти...... Hug Hug Hugмисля,че това,кога ще си готова за нова бременност зависи най вече от твоето лично усещане и физика,а и от това при кой лекар ще отидеш,защото на мен още в болницата ми казаха да изчакам един ,два цикъла,което е около 3-4 месеца реално докато минат лохиите и започне отново цикъл,но после двама други лекари ми казаха да изчакам 6 месеца...прецених да не рискувам заради 2 месеца,въпреки огромното ми желание.Знам,че сега ще ти прозвучи абсурдно,но времето минава бързо,макар да си мислим,че се влачи...аз докато се възтановя,докато направя изследванията,които исках за собствено облекчение и тези,които лекаря ми каза....ето,че моите 6 месеца минаха.Каквото и да прецениш за себе си,ти желая много сили и вяра,че този път ще гушкаш живо и здраво бебче!

# 6
  • на дъното
Цитат на: рони
Нашите Нефертити и Ася в рамките на една година след първото раждане имат своите живи и здрави дечица
Peace ти поне можеш и по от рано да почнеш с бебе правенето като се има в пред вид ,че нормално си родила твоето ангелче.
Цитат на: donika79
При прегледа док каза,че съм се възстановила добре след раждането.Не ми се ще много да прибързвам,но си мисля,че ако отново забременея,ще се успокоя малко
Това е много добре.И да найстена поне малко по-спокойно ще се почувстваш,но мъката ще е винаги зад теб, поне при мен беше така ,а и с хормоните става още по....  ooooh!Желая ти скоро да се похвалиш  Hug

# 7
  • Бургас
donika79Hug  от сърце ти желая скоро да напишеш  една хубава новина  fingerscrossed

Nia_123Hug

# 8
Благодаря на всички за Съпричасността.Аз си мисля,че такова нещо не се забравя цял живот.Но когато един ден гушнем нашите слънчица,болката ще е по-поносима.Защото аз съм сигурна,че всяка от нас ще се сдобие с детенце.Надеждата крепи човек.
Днес трябваше да е един много щастлив ден за нас,защото Мария-нашето детенце щеше да има имен ден.А вместо това можете да си представите как се чувствам.УЖАСНО.Много ми е мъчно.Въпреки това ходихме на църква и запалихме по една свещичка за Мария.Дано да е на хубаво място.
Прегръщам ви всички.

# 9
Мога да си представя колко ти е трудно и как се измъчваш в момента. Стискай зъби мила, всички тук сме минали по този път. При мен минаха почти 7 месеца откакто загубих бебето в 36-та седмица. Няма да те лъжа болката не намалява, не минава и минута да не се сещам за детето си. Но с времето се научаваш да живееш с това. Гледай да се възстановиш, физически и психически и опитай пак. Дано скоро да има хубави новини. Hug

# 10
 donika79 ,съжалявам за загубата ти!Мен лекарите ме посъветваха да изчакам поне 6 месеца,а и аз не се чувствам готова.Незнам как и кога ще мога да се отърся от страховете,които ме преследват денем и нощем!Прегръщам ви мили момичета и кураж!

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт