Къде във Варна подстригват хубаво?2

• 219 659
  • 875
  •   1
Отговори
# 795
Аз ходих във Фриндж на Партиарх Евтимий- не съм доволна. При все, че само положителни отзиви чух за там. Косата ми не стои добре, много ми скъсиха горния пласт и доста ме филираха. Като видят много коса и ги сърбят ръцете са режат. На фризьорката казах,че искам 1-1.5 см да ми скъси дължината, но е отрязала доста повече. Щом на работа нямаше човек, който да не забележи, че съм с по- къса коса. Обикновено като я освежавам с по 1 см никой не забелязва.

# 796
  • Варна
Години на ред ходех при една и съща фризьорка ,последни път така ми окепази омбрето ,че станах тотал руса.... Не стига ,че седях с часове в салона ,докато работи сме и чакаме боята ,започва друг клент,после пак с мен ,после следващ клиент и това ме влудяваше ,че висях в салона така .....
По препоръка на моя приятелка започнах да ходя при нейната фризьорка.Салона е на ул.Д-р Железкова ,Мацката се казва Марина и  работи с Матрикс ,оправи ми омбрето ,разгледа ми добре косата и беше ужасена от работата на колежката й.Днес за 3 път ходя при нея и съм доволна.Обяснява ми какво слага ,колористка е , страстта й е да смесва бои ,работи с кантарче при смесването на боите ,верно ,че ми взема повече от предната ,но поне не вися с часове и не работи с други клиенти докато ме прави мен.

# 797
  • Варна
princess_des как се казва салона ?Улицата е под носа ми.. Praynig

# 798
  • Варна
princess_des как се казва салона ?Улицата е под носа ми.. Praynig
https://www.facebook.com/%D0%A4%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1%8C%D0%BE%D1 … 47346363/?fref=ts New Vision
след оправянето на омбрето ,преди това нямам снимка за жалост ..... а това ми е преди да ме окепази предната ми фризьорка,омбрето ,което ми беше направила и беше сполучливо

Последна редакция: пт, 15 сеп 2017, 17:12 от princess_des

# 799
  • Варна
снимка от днешното боядисване Wink

# 800
  • Варна
Коя беше фризьорката, която докато обслужва Вас, приема и други клиенти? Питам, защото много бях доволна от подстригването на една конкретна фризьорка, но когато прекарах 6-7 часа в салона за боядисване и леко изсветляване, се отказах от нея. Също обслужи 4 души още в това време, а аз киснех извън времето за изчакване на боята. Крайно неуважително и алчно, смея да кажа, е подобно поведение за мен и не мога да го приема!

# 801
  • Варна
Коя беше фризьорката, която докато обслужва Вас, приема и други клиенти? Питам, защото много бях доволна от подстригването на една конкретна фризьорка, но когато прекарах 6-7 часа в салона за боядисване и леко изсветляване, се отказах от нея. Също обслужи 4 души още в това време, а аз киснех извън времето за изчакване на боята. Крайно неуважително и алчно, смея да кажа, е подобно поведение за мен и не мога да го приема!
Същата история като моята ,търпях ,търпях и като се провали я смених. Ива се казва ,на Колхозния пазар ,до м-н "Ала-бала"

# 802
  • Варна
Не, друга е, и то дългогодишен фризьор и уважаван специалист. Повече не стъпих там! Трудно успявам да намеря някой, който да подстригва така добре, но времето ми е ценно и не мога да го губя, чакайки някой да си свърши своята работа! Щом клиентът има записан час, според мен е нередно да се обслужват други клиенти!

# 803
Някой с мнение за Милена Богословова? bouquet

# 804
Аз от известно време ходя при Диляна в Creative, до сега само ме е подстригвала, предстои ми боядисване. Харесвам я, внимателна е, дава съвети и предлага варианти.

# 805
  • Варна
Здравейте, търся си фризьор който подстригва добре гъста и къдрава коса:) Вече незнам при кой да отида, в голяма чуденка съм???

# 806
  • Варна
Здравейте, търся си фризьор който подстригва добре гъста и къдрава коса:) Вече незнам при кой да отида, в голяма чуденка съм???
И аз търся такъв Фризьор! Искам да има обем горе и те ме подстригват на два пласта и става отврат!!! Изпадам в паника когато трябва да ходя на Фризьор.
Едно време имаше една фризьорка Цветка , която имаше такава​ коса и това е единствената , която ме е подстригвала перфектно. За съжаление от доста години вече живее в Англия.
Последно Вальо ме подстрига що годе добре,но предвид окъканата ми коса от преди, мога да кажа, че много добре се справи.

# 807
Моля мнение за Силвия от Ши център до здравна каса..препоръчаха ни я......

# 808
  • Варна
Моля мнение за Силвия от Ши център до здравна каса..препоръчаха ни я......

Ходила съм за прическа за сватба (като гост) при нея и бях доволна . Нямам опит за други неща при нея.

# 809
  • Варна
За пореден път съм много доволна от салона и конкретно от Стилист Евгени. Обичам салони, в които знаят как да работят с косата и да се грижат за нея, а не просто да оформят екстеншъни и филирани подобия на коса. Много рядко според мен се срещат вече студия и специалисти, които искат да съхранят и покажат красотата на естествената коса- без букли, филиране и много стилизанти.

Общи условия

Активация на акаунт