Печати за нокти - 7

• 69 834
  • 709
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Светле,UNynaeve, страхооотни неща Heart Eyes
И двете страшно много ми харесват  bouquet

# 646
Ето и последните два от мен Simple Smile

# 647
Матираните лакове за основа ли са подходящи?

И за основа и за печати, ето сребърни печати върху Fuggen Ugly na Man Glaze.
http://nadtab.snimka.bg/hobby/konad.444432.17513489

Много е хубав!  Sunglasses
Значи ще се купуват.

# 648
  • Пловдив
Аз искам да се оплача от продавачка на щанда на Лови. Питах ги дали обмислят да предлагат освен печатите на Конад и боичките и тя ми каза, че те си имат свои, които стават за печати. Да, ама не! Купих си бяла и не става за нищо освен за лак. Така, че да си знаете.

# 649
Преди време някой в темата попита за бял лак, който да става за печати...аз моите преди си ги правех с една обикновена бяла боичка за рисуване, но наскоро си купих бял плътен и доста гъст  лак на Габрини - чудесен е за печати, но е матов, което всъщност не пречи по никакъв начин Wink

# 650
  • София
Познатия воден маникюр, но по този начин не се бях сещала да го направя. Вижте  Wink

http://www.youtube.com/watch?v=Rw9n4Q2NFxM

# 651
UNynaeve нормално е да ти продаде от тяхната марка, защото лаковете например тук в Благоевград на този щанд са по 3 лв., а в друг магазин са 2 лв. и сигурно печалбата е по-хубава, защото пък боичките им са по 4 лв. Мен ме уверяваха, че техните камъчета не стават матови като се покрият с топ лак, но аз казах, че няма да си ги купя, без да знам какво купувам все пак са 6 лв., тогава момичето извади едно камъче и пробвахме, ами стана матово като повечето камъчето дето струват в пъти по-малко и не си ги купих. Боичките пък една приятелка си взе черна и нищо не става с нея, всмисъл става де, но много бледо като с обикновен черен лак. Веднъж си взех и топ лак, е няма по-гадно нещо от това - никога не изсъхва  Sick
От този щанд си купувам само шаблони на Конад и тези дето са лепенки  Peace
Харемчето беше писала за бял лак, който става за печати - на Бруклин, но аз още не съм потърсила, за да пробвам.

# 652
  • Пловдив
И аз вече само неща на Конад ще си взимам от там и така ще ги насоля следващия път. Иначе аз като ходих до София само черното на Brooklin намерих. Бялото не успях, обаче пък матовото на Габрини го видях, но не знаех тогава, че става. А тук в Пловдив нищо няма.

# 653
  • Kопенхаген
Пр[url]ивет момичета  Grinning

Ето една идея и от мен. Първия ми успешен опит. 

Съжалявам, ако снимката ми е прекалено голяма, така и не успях да разбера как се намаля изображението  Blush

# 654
писах, писах и ми изтече сесията Close Ето нещо и от мен
- клик върху снимката за по-голям формат

# 655
Момичета, някой знае ли къде в София има такъв щанд на Лови и Конад, че вече от няколко месеца безнадеждно издирвам два шаблона?

# 656
az sashto imam ot tezi pe4ati i sam mn dovalna,stava barzo,lesno i interesnon Wink

# 657
  • София
Момичета, някой знае ли къде в София има такъв щанд на Лови и Конад, че вече от няколко месеца безнадеждно издирвам два шаблона?
На конад нещата си кувам от склада им в Люлин, предлагат на дребно в малко магазинче

# 658

От тези големите боички на Конад има ли чисто черна  newsm78 Аз имам, но от малките, а ми свършва. В сайта гледам, но има черна златна перла, дали се личат много златистите частички  Thinking

# 659
ще ти дам сайта на една приятелка...страшно много опит им с тези неща

Общи условия

Активация на акаунт