Печати за нокти - 7

• 70 027
  • 709
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Да питам-печата нали се прави в/у изсъхнал лак?

Задължително! Иначе на неизсъхнал лак със сигурност ще си го развалиш.

# 316
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
 newsm10 newsm10

# 317
  • Пловдив
Едно съветче ще ми е нужно. Някакви идеи на какъв цвят да си използвам тъмно лилавата боичка, защото не мога да реша, а знам, че тук я препоръчвахте.

# 318
  • София
На светло лилав, на сив, на оранжево ако си по смела..

# 319
  • София
Едно съветче ще ми е нужно. Някакви идеи на какъв цвят да си използвам тъмно лилавата боичка, защото не мога да реша, а знам, че тук я препоръчвахте.

Аз на всичко я слагам, с риска да се потретя, но ето как стои на прозрачно розово и без лак на перманентен френски  Hug

http://nadtab.snimka.bg/hobby/konad.444432.15989586

# 320
  • Пловдив
nad_tab, Майка Зайка, благодаря! Нещо нямам никакво вдъхновение. Ето днес как съм:

# 321
  • София
Запалена от красотите, които показвате си взех и аз печати, който не мога да сложа Embarassed
Реших, че защото са евтини(взех ги за около 6-7лв) не се получават, но като гледам на клипчетата са почти същите. В самото печатче (тампончето)ли криете тайната или в боята, аз пробвах с по-гъст лак, но нищо не се получи.
Ще се пукна от яд.

# 322
  • Пловдив
Запалена от красотите, които показвате си взех и аз печати, който не мога да сложа Embarassed
Реших, че защото са евтини(взех ги за около 6-7лв) не се получават, но като гледам на клипчетата са почти същите. В самото печатче (тампончето)ли криете тайната или в боята, аз пробвах с по-гъст лак, но нищо не се получи.
Ще се пукна от яд.

А първата страничка прочете ли? Питам, за да знам дали си махнала фолиото, защото върху евтините печати има много финно, тънко фолио, което се маха.

# 323
Ще се пукна от яд.

zvet81 аз съм си купувала и шаблон за 2 лв. и пак ми се получава печата. Най-напред както UNynaeve е писала трябва да махнеш тънкото фолио върху шаблона, което понякога изобщо не се вижда. След това лаковете/боичките трябва да са много наситени и плътни, не чак толкова гъсти. Някои момичета пишеха, че гумичката на печатчето на евтините ги потъркват с пила за нокти, за да стане по-грапава и след това се получава ... опитвай в практиката е истината Wink

Забравих да добавя - UNynaeve последното е супер   bouquet както винаги де , кой е лака, който си използвала за основа

# 324
  • Пловдив
Благодаря, svetla_81! Лакът е на OPI Done Out In Deco.

# 325
  • София
Благодаря ви момичета, да махнах фолиото(добре, че сестра ми беше до мен, да каже де), но не е от това. Ще пробвам да изпиля гумичката пък да видим.
Ако не стане, ще ви завиждам само, но няма да е никак приятелски... Mr. Green

# 326
UNynaeve, много хубаво както винаги, но с една забележка.. това червено някак не се връзва с розовото и лилавото Simple Smile

# 327
  • София
Благодаря ви момичета, да махнах фолиото(добре, че сестра ми беше до мен, да каже де), но не е от това. Ще пробвам да изпиля гумичката пък да видим.
Ако не стане, ще ви завиждам само, но няма да е никак приятелски... Mr. Green

Като пилиш гумичката внимавай да не прекаляваш. Само 1-2 пъти мини с пилата. Така или иначе при мен обаче се оказа, че проблемът е в лаовете, а не в гумичката. Ако не ти се дават излишни пари за специалните боички на Конад си вземи златната или сребърната боичка за рисуване на Голдън Роуз. С тях става перфектно, с другите им цветове обаче не.

# 328
  • Пловдив
UNynaeve, много хубаво както винаги, но с една забележка.. това червено някак не се връзва с розовото и лилавото Simple Smile

Уф, това ми е тъмно лилавата боичка, но си бие на бордо на тази основа и ми вади очите и на мен, едвам се сдържам да не го изтрия и да го направя на ново,  но и без това за тази красота изхабих цели три часа.  Close

# 329

Уф, това ми е тъмно лилавата боичка, но си бие на бордо на тази основа и ми вади очите и на мен, едвам се сдържам да не го изтрия и да го направя на ново,  но и без това за тази красота изхабих цели три часа.  Close

Точно щях да кажа, че ако беше ползвала лилавата боичка щеше да е по - добре  Mr. Green
Ти ми биеш рекорда за правене на маникюр. Два часа си рисувах едни цветенца от youtube без да спирам

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 19:18 от iiv_05

Общи условия

Активация на акаунт