Ако нямахте ограничения, колко деца бихте имали?

• 29 886
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Само да ви кажа, че ми е супер хубаво да видя, че 81,7% от жените биха искали повече от две деца Simple Smile Дано поне част от искащите наистина да могат да си постигнат желанията!
Да ти го пожелаем и на теб същото,пълната с деца къща е невероятен дар.

# 151
Само да ви кажа, че ми е супер хубаво да видя, че 81,7% от жените биха искали повече от две деца Simple Smile Дано поне част от искащите наистина да могат да си постигнат желанията!
Да ти го пожелаем и на теб същото,пълната с деца къща е невероятен дар.

Дано тази част е по-голямата (която успее да си постигне мечтите)

# 152
  • София
Три деца. Peace
Дай Боже кой колкото иска -толкова да има. Laughing

# 153
И аз искам 3 деца дай Боже Hug
Имам приятели които имат 4 деца с много малко разлика от по срдено две години всяко. Страхотно, голяма и щастливо семейство са! Дай Боже всеки му такава радост Simple Smile

# 154
Чисто психологически и емоционално, биха ми стигнали силите за 2.
Ама аз съм още росна и прясна, та ще видим след някоя и друга година на какво мнение ще съм. Simple Smile
Ох да...

# 155
Имам две, съпругът ми мърмори за трето - обещава, че много ще се старае този път да е момиче, но аз засега се дърпам по две причини първата е липсата на условия, а втората е боледуването.Откакто малкият тръгна на ясла все боледува и заразява и брат си и баща си. Цяла зима гледам болни мъже - или един след друг боледуват или накуп. Ако има още един дребос да боледува и ще  smile3511
Но все още  има време да се предам newsm47

# 156
Мечтая си за три,но на практика още съм с едно...След второто ще видя дали още ще искам 3-то...

# 157
Минимум 3. За максимума, и то при идеални условия, както е описано от Бу в началото, не знам! Grinning

# 158
Две са ми достатъчни.

# 159
Искам 6 дечица 4 момчета и 2 момичета.Дай боже да остискам и да си имаме.

# 160
Едно време исках три, после четири. Сега май и две ми стигат, но все още не съм много сигурна!  Laughing Да са ми живи и здрави! Heart Eyes Колкото - толкова.  Laughing

# 161
Ох колко хубаво, искам най-малко 3 сладури, колкото повече толкова повече  Heart Eyes

# 162
  • София
При идеални условия бих искала 4. При настоящите и три ми стигат, но все още съм с 1 за съжаление Sad

# 163
Представям си, че да имам 3 деца би било много хубаво, но за сега не се престрашавам.
Но каквото е писано.

# 164
Физически и психически силите ще ми стигнат за три.

Общи условия

Активация на акаунт