Ако нямахте ограничения, колко деца бихте имали?

• 29 877
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
  • Слънчевия дом
И аз три , винаги съм искала толкова !

# 136
Определено искам 4 деца Simple Smile - две момчета, две момичета... Засега имам две момчета, надявам се да сколасам за трето, но до четвърто със сигурност няма да го докарам (поради разни ограничения).

# 137
Три ,дано успея, иначе гласувах с 4, защото завиждам на тези които имат 4. При нас проблем е ,че таткото се опъва. Laughing

# 138
Ами...бих искала две....може би и три, но при условие, че при второто забременяване излезнат близнаци. За мен не само финансовата страна предлага ограничения, но не съм сигурна, че нервите ми биха били достатъчно здрави и издръжливи за повече от три деца. Wink

# 139
5, а мъжът ми поне 10 Simple Smile
Ако приемем, че всичко друго е обезпечено, единственото, което би ме спряло да се съглася с мъжа ми е, вниманието, което всяко дете би трябвало да получи от родителите. Особено първите години, този контакт е много важен.
С дъщеря ни много лесничко минахме през бебешкия период, живи и здрави, ако така продължава и с номер 2 всичко е наред, не бих се поколебала за номер 3.

# 140
2. Не мисля че бих могла да им обърна необходимото внимание ако са повече.

# 141
аз искам много....много
отговорих 7 и повече Simple Smile
ще ми се след време да кандидатстваме за приемно семейство...

# 142
Аз гласувах за 4, но се надявам някой ден да имаме поне 3 дечица. Аз съм от голяма семейство (имам и брат, и сестра) и много обичам семействата с повече деца.

# 143
  • София
4, но в момента подкопавам упорството на татито за 3-то, надявам се до догодина да съм успяла  и да ги докараме поне до 3, да са живи и здрави, няма по-хубаво нещо от децата. Hug

# 144
  • До хладилника, който обичам
Само да ви кажа, че ми е супер хубаво да видя, че 81,7% от жените биха искали повече от две деца Simple Smile Дано поне част от искащите наистина да могат да си постигнат желанията!

# 145
  • Юпитер- Сатурн
Винаги съм искала голямо семейство. Дано стане някой ден. Но сега избрах две. Най-вече заради отговорността, която поемаш. Преди време гледах репортаж за едно пловдивско семейство с много деца, май по-щастливи от тях нямаше. Искрено им завидях.  Simple Smile

# 146
  • София
Искам 3 и дано успея  Simple Smile

# 147
  • Пловдив
Може би три.

Сега имаме две дечица,но някой ден,ако наистина имаме възможност,защо -не.

Но на  този етап съм на предела Embarassed

# 148
Оооох само средства и голяма къща да има три искам.Даже следващия път ако може близнаци...първия път не стана hahaha

# 149

Общи условия

Активация на акаунт