Ако нямахте ограничения, колко деца бихте имали?

• 29 875
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Май и аз в кюпа с 3-те. Все си ми е мерак и за едно момиченце... Rolling Eyes

И аз така... моят мъж настоява за трето дете, надявам се в скоро време да се получи   ladyuu

# 121
  • Бургас
Мен който ми е познат знаеше,че искам да имам 3 деца,но съдбата ми е била друга,бях дарена с още едно съкровище.
Мисля че колкото и пари да имам от тук нататък,повече деца надали ще искам.
За сега се справям чудесно с 4 деца,само една домашна помощница ако имах и всичко щеше да е супер,ама и това ще стане,здрави да сме само.

# 122
Бих искала двечки

# 123
Бих искала три деца. Heart Eyes

# 124
Колкото повече - толкова повече......В интерес на истината исках 3 открито, а скрито - 4........

Бу, често съм си го задавала този въпрос.......Отговорът ми е - 4.....Или ако евентуално все пак се реша на повече - то задължително ще са 6......Четох някъде,че децата трябвало да бъдат четен брой в едно семейство - за да могат да си имат другарче, да се чифтосат един вид.......По някакъв начин започвам да го забелязвам при моите деца - въпреки крехката възраст на №4.....Но е факт,че №2 и №3 са като сиамски близнаци, те просто осъществяват несбъдната ми мечта за близнаци......№1 някак си не се чувстваше комфортно много......Но пък №4 така му е влязъл под кожата, че не мога да позная пубера си.......Мен не ме целува толкова, колкото бебето......Тръгва за училище, връща се - все първо за №4 се лепва......А и визуално си приличат .....

Живи и здрави да са всички дечица, които имаме!

# 125
  • Ænima/Albuquerque
Маме,падам си от смях с твоите номера!  hahaha
1 с 4... 2 с 3 ... пу пу пу,да сте живи и здрави!   bouquet

# 126
Точно толкова,колкото имаме,
а и всички по пол са точно както си ги пожелахме-въобще щастливи родители сме Grinning

# 127
  • Някъде по Дунава
Заложих на 4.

# 128
2 или 3,на повече не бих могла да отделя нито нужното време,нито достатъчно обич.

Ей това ме озадачи  Rolling Eyes-как ще имаш за две и изведнъж няма да имаш за третото(4-то, 5-то..енто) си дете обич?!
Не се заяждам-странно ми е, би ли обяснила?

Ами,така си мисля.
Може и да греша.
Не,че няма да имам обич ,просто смятам,че няма да е достатъчно.
Сега бих направила всичко за сина си,но ако бяха 5 деца,как ще успея да дам на всяко от тях това.

# 129
Мисля, че три е най-добре, но ми се струва невъзможно поне при нас. Ако имах възможност обаче с удоволствие бих се постарала да ги имам. Hug

# 130
Вече имам 3, но с удоволствие бих родила и възпитала още поне 2  Peace

# 131
С най-голямо удоволствие бих родила още 2 деца, та да станат 3! Heart Eyes
Много искам, но не ми стиска! Crazy

# 132
Каквато бебеискаща треска ме е треснала гласувах с последната опция  Rolling Eyes Алчна работа!  Joy

# 133
Да,бих имала 3деца,но закъснях и с първото и второто baby_neutral
Но иначе винаги съм искала три Peace

# 134
Първото на 28, второто на 33, а трето / може и осиновено / на 40  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт