Ако нямахте ограничения, колко деца бихте имали?

• 29 844
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
  • Видин
Да, наистина. Жалко е, че хората имат желание, но нямат възможности Sad

# 61
Жалко е, защото наистина българина обича децата. Тази тема го доказва. Преди няколко години преди да почне тази криза незнам дали така ми се е сторило или реално е било, но като че ли много бременни и семейства с дечица имаше. Незнам може просто така да ми се е видяло но е факт, че тука мнозинството биха имали повече от 1-2 деца ако финансово можеха да си го позволят. Вярно е изисква много време, нерви и грижи обаче ако имаш пари винаги може да намериш човек да ти помага в другите неща, а ти да посветиш повече време на децата си. Въпроса с възраста също не е за подценяване, ако нямаш кой да помага и си учил и работил години наред за да постигнеш определен стандарт си над "средната" възраст. Но и това не би трябвало да е пречка ако човек има енергия и воля да се справи, най вече според мен с предразсъдаците на обществото ни.  Peace

# 62
Три, бих имала три деца, но за тази работа трябват двама. Според моя мъж две деца са достатъчни, а той толкова си има.

# 63
  • Ænima/Albuquerque
Три искам в момента,а ако финансово не съм обезпокоена,бих искала да имам повече...  Mr. Green

# 64
  • след Околовръстното
Моите си ми стигат.
Просто нямам нерви за още.

# 65
Винаги съм искала трички, но сега виждам големите отговорности и май ще се ограничим до две  Blush

# 66
И аз съм си мечтала за 3, но и 2 да си имам пак ще е добре. Засега половинката се дърпа за второ Crazy

# 67
Искам три деца по принцип  Peace

# 68
Две.Достатъчни са ми,независимо от обстоятелствата.

# 69
И аз винаги съм мечтала да имам три дечица. За сега сме на номер две, но след още няколко години дано да успеем да изпълним плана Mr. Green

# 70
Искам 2, но така поставен въпросът, може и 3. Само нерви не знам как се осигуряват.... Mr. Green

# 71
много искам 3 деца.дано да можем да си го позволим  Praynig

# 72
  • София
3! И въпреки, че за момента имам доста спънки, се надявам някога да стигна заветната цифра. Mr. Green

# 73
  • София
Мисля, че три добре ще ми дойдат.  Laughing За повече не знам дали ще имам нерви, вариант тогава ще е осиновяването на по-голямо детенце.

# 74
  • София
И моята мечта е за три деца... Дано да имам здраве и финанси!

Общи условия

Активация на акаунт