Ако нямахте ограничения, колко деца бихте имали?

• 29 853
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
  • Burgas, Bulgaria
две  Party

# 76
Винаги сме искали да имаме 3 деца. Мъжът ми дори говори за 5. Бих родила 3 и поне едно бих осиновила.

# 77
Винаги съм си мечтаела за 3...а ако нямах ограничения бих удвоила може би на 6 baby_neutral

# 78
  • Варна

Лично моите нерви с и без пари и при всякакви благоприятни условия не мисля, че биха издържали повече от три.

hahaha Аз като разбрах че съм бременна, понеже в семейството имаме много близнаци,  вероятността да родя близнаци принципно е голяма. Много ми се искаше и аз да си имам 2 накуп  Grinning. На всеки преглед, тайнчико се надявах да не са видяли правилно и да се окаже че са 2. Точно няколко дни след като родих обаче,  си казах - "Бооооожеееее, добре че не са 2 "   Mr. Green   Много ме побъркава товаа човече. Сега вече е на 2.9  и .... да ми е жива и здрава, обаче е много палава. Не бих се решила на 2-ро, пък за повече и дума за не става ....

# 79
Две засега са ми достатъчно. Ако се реша на трето, ще е след поне 5 години, но вероятността е малка. Нервите ми и търпението са на изчерпване...

# 80
  • София
Мислила съм  по въпроса, но повече от 3 не бих могла да "понеса"   Wink Crazy

# 81

Лично моите нерви с и без пари и при всякакви благоприятни условия не мисля, че биха издържали повече от три.

hahaha Аз като разбрах че съм бременна, понеже в семейството имаме много близнаци,  вероятността да родя близнаци принципно е голяма. Много ми се искаше и аз да си имам 2 накуп  Grinning. На всеки преглед, тайнчико се надявах да не са видяли правилно и да се окаже че са 2. Точно няколко дни след като родих обаче,  си казах - "Бооооожеееее, добре че не са 2 "   Mr. Green   Много ме побъркава товаа човече. Сега вече е на 2.9  и .... да ми е жива и здрава, обаче е много палава. Не бих се решила на 2-ро, пък за повече и дума за не става ....

На мен не ми беше трудно, че са близнаци, но и не беше лесно. Сега искам само 1 - искам да се насладя на спокойствието да гледаш само едно бебе и да не се чудиш кого пръв да нахраниш или преобуеш. Ако случайно станат 2, сигурно ще се побъркам.

# 82
Три, сега казвам но и в най-смелите си мечти не мога да си представя как гледам 3 бебета(заедно или последователно).По скоро ми се вижда добре идеята 3 деца-пораснали изгледани  Joy

# 83
Винаги съм искала да имам три деца но сега след тази тежка бременност да си призная не искам повече.....

# 84
Две деца са ми напълно достатъчни!Категорично не искам отново да раждам и да гледам бебета!Ограниченията ми са по-скоро психологически,макар че и финансовите не са за пренебрегване.Пък и одъртях вече,наесен ще навърша 37г,за кога пак да забременявам:mrgreen:

# 85
  • до една звездичка
Две.

# 86
# 87
Две са ми напълно достатъчни Mr. Green Нямам нерви за повече Stop

# 88
  • Mediterraneo
Не ми се бременее и ражда повече, но пък без ограничения лесно бих отгледала поне още 2 деца. Не ми тежат грижите по отглеждането, а и знаем, че с много средства нещата се улесняват по различни начини.

# 89
  • Стара Загора
Нямам ограничения. Исках едно дете - имам едно!

Общи условия

Активация на акаунт