Ако нямахте ограничения, колко деца бихте имали?

• 29 862
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
...... а и знаем, че с много средства нещата се улесняват по различни начини.

Малко офф, но точно така и аz смятам, Тарталета  Peace
Аz zатова каzах - нервна съм и то доста... (даже вчера, след един доста кофти ден сио говорихме с мъжът ми, че много искам три деца, но не zнам ще успея ли да се справя). Обаче пък съм наистина убедена, че ако можеше да живеем хипотетично беz финансови ограничения, иzоообщо, ама иzоообщо няма да съм толкова нервна  Wink Зная много начини човек да си успокои нервичките, когато има едни такива въzможности..

# 91
  • софия
Две. Peace

# 92
  • sofia
аз съм за три  Laughing

# 93
# 94
Тъй като имам вече три, то може бих родила още едно. Бременностите ми са песен, отглеждането (пупу) също.
От там насетне вече ще ми понатежат годинките... макар че в нашето семейство има отличен пример на късно раждане  Grinning

# 95
Имам едно и не изпитвам  нужда от второ. Имам чувството, че съм неспособна да обичам друго дете така...

# 96
Много.Не знам точно колко, но искам да бъдат много.
За съжаление едва ли ще успея да сбъдна тази мечта, но ако е рекъл Бог, поне донякъде...

# 97
Мечтая за още едно дете,дори съм готова веднага да забременея,но нещо дълбоко вътре в мен ми подсказва,че не е сега момента!Може би след 4-5г ще се радвам на ново бебе... Heart Eyes
Ограничения имам всякакви,но не са чак непреодолими и не могат да секнат копнежа ми Peace ...само нервичките ми са ми малко кът... Tired

# 98
Три, но ще видим какво ще мисля като се роди второто Mr. Green

# 99
  • София
Две са ми напълно достатъчни  Peace

От там насетне вече ще ми понатежат годинките...

Моите вече понатежаха, та май бях до тук  Rolling Eyes Ако бях стартирала по-навреме можеше да се позамисля и за трето  Thinking

# 100
  • sofia
Ако бях стартирала по-навреме можеше да се позамисля и за трето  Thinking

И аз така. Просто така се стече живота ми.. Иначе с удоволствие бих родила още веднъж.

# 101
  • Перник
Бих искала да имам 3 деца, но обстоятелствата за момента не го позволяват.  Laughing

# 102
Амиииии, след 3-4 години може да родя още едно! Grinning

# 103
Голяма къща, голям двор и 7+ деца. Съвсем сериозно! Grinning И аз, и мъжът ми искаме деца.  Heart Eyes
Но предвид обстоятелствата и възможностите, планираме 3.  Grinning

# 104

Общи условия

Активация на акаунт