Мая
Дано успеете да се справите в къщи и не се налага да влизате с бебка в болница! 
Марчела, сигурно ще ти предпишат нещо което е съвместимо с кърменето.Относно диетата, абсолютно забранено ми е:
мляко и млечни продукти от всякакви животни, както и всички храни които ги съдържат
телешко, агнешко месо
риба и морски деликатеси
бобови храни - бял, зелен фасул, леща, грах, соя
ядки
цитрусови плодове, като ананас и манго не влизат в тази група и са ми разрешени
горски плодове
какао и всички продукти, които го съдържат
кафе
маргарин
всички храни, които съдържат хидрогенирано растително масло
Разрешените храни са:
пилешко, пуешко, свинско месо и питомен заек
картофи, ориз
плодове без забранените
кайсии и праскови белени, но чак след два месеца
зеленчуци
хляб само бял заводски
олио, зехтин, свинска мас
по 1 яйце на ден
Това се сещам, дано не пропускам нещо.Яйцата много ме зарадваха, защото те много разширяват кръга от храни, които могат да се ядат.Свинска мас по принцип не употребявам, нямам намерение и сега да го правя.За кафето ми е малко тежко, но Маринова ме посъветва да пия чай каркаде, който нормализирал кръвното налягане, за да не ме боли главата, защото аз съм с много ниско кръвно.
Другото, което ме посъветва, а не съм писала е, че ми каза да го обличам само с памучни дрехи (неговите са само такива) и да ги пера с Персил Сензитив (аз и без това само такъв ползвам) без омекотител.
Мартеа, благодаря!
И аз много се учудих защо ми препоръчва толкова рано и бързо захранване, но така или иначе за това няма да я послушам.Решила съм да започна на 6 навършени месеца, бавно и внимателно.Протокол не ми даде, за да не се изкуша и да започна да го храня с Фризопеп.Сега касата покрива 40% от цената мисля.Но така или иначе преди да започна да давам попара ще я посетим още веднъж и тогава може би ще ми даде.В кашата ми каза да слагам кърма.Като започнем захранването трябва да е с купешко пюре и ако детето не реагира мога да започна да му правя домашни.Но зеленчуците и плодовете трябва да са био или домашни замразени, ако нямам ми каза да си купувам пюрета.Аз започнах вече със "зимнините" за малкия.

), храни го с нейното шише, изобщо много много сладка е. Та и малко ще си почина де, ще имам много помощници, само ще го храня
, получих съвети и за каките и така.
сега незнам какви антибиотици да пия след като кърмя. Аугментина го има в антибиограмата и най-вероятно той ще е спасението. Опитвам се да мисля позитивно и да не злобея, но искам да споделя, че за този проблем трима доктори в София ми казаха че не е проблем и имам тапи на сливиците. Дори в Пета градска доктор Бегов ( препоръчан) имаше наглостта да ми каже: "Ти нямаш ли си друга работа а си гледаш в гърлото?!"
После и деня беше кошмарен, кривеше се за всичко, постоянен рев, изобщо не спеше - направо ни подлуди. Давах му Еспумизан, въпреки че не бях убедена дали са колики
Вчера вече беше малко по-кротък, а снощи се случи чудо за първи път - събуди се веднъж в 0:30ч. и после чак в 6! Такава пауза не сме имали никога 
.Иначе е наддал 1400 и вече е 6.060 и е пораснал с 4 см и е 58.Пу Пу.Лекарката ми каза да почвам да му давам сокчета,но аз не смятам да ги правя поне до навършени 4 месеца.Само на кърма и това е положението.Не мога да си обясня тея лекари защо толкова рано искат да ги захранваме бебоците при положение,че всичко им е ок засега.
а довечера ще имаме гости и трябва да се приготвям.