Юнче папка, спинка и наддава, гука и усмивчици раздава! - Тема 3

• 27 722
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
 jj okocha напълно те разбирам! Моята кака е същата. Обикаля като вълк в клетка от стая в стая и  наднича по прозорците. Ако и сложа едно динамо ще си светим и ще си готвим без проблем у дома   Grinning.

# 691
  • Варна
Нашият татко днес ми съобщи, че са му удължили контракта до средата на ноември  ooooh! Когато се върне живот и здраве Рая ще е вече на 6 месеца, а я остави на 25 дни  Cry - оттогава само снимки и скайп, ама то нищо общо няма с това да си я гушнеш  baby_neutral

Напълно те разбирам.Нашата ситуация е същата с изключението, че Теди ще е на 4 месеца, но пък мъжът ми ще си отпуска само 2 седмици. Оооо и още нещо, че се видяхме за 3 часа преди няколко дни. Сега обмислям да отидем "на свиждане" с приспиване в хотел, но ме притеснява, че ще бъда сама този път с Теди.
Denito, в този случай трябва да разтворя 5 гранулки в 250мл вода и Теди да я изпие. А той като не пие вода?  newsm78

# 692
Pepsi, и вашия татко беше моряк, нали? Няма ли вариант да отидете при него на кораба?

# 693
  • Пазарджик
Купих 5 метра плат с ширина 1,40 за слинг. Можем да се увием с таткото тримата в него.  newsm62 rotfImbo

# 694
Добрютро!  Grinning
Пепси, преди бях писала за гранулките - слагаш в спринцовката на Панадола/Нурофена, изтегляш 2-3мл вода, разклащаш и те след няколко минути се разтварят.  Peace
Джиджи, моят слинг е широк 70см.  Peace
Мая, Пепси и всички останали, които се справят без татковци - една голяма  Hug Хич не ви е лесно, момичета!

За левичарството - дъщеря ми до годинката правеше всичко с лявата ръка - посягаше за играчки, ядеше с нея, подаваше нея за Боц и т.н. Бяхме решили, че е левичарка, защото имаме в рода такива, но тя изведнъж си откри дясната и беше дотам. Рано е още да се правят заключения.  Peace
За хомеопатията - и аз съм на мнение, че трябва да е след консултация.  Peace Ивайла вече е голяма, но без предписание си позволявам да И давам единствено вит.С и клеева тинктура.

Вчера за първи път Борислав пропусна акането.  Rolling Eyes Сега съм в очакване на голяма бомба.  Laughing И кака му по това време започна да си разрежда изхожданията, докато в края на 4-ия месец направи 9-дневна пауза и се наложи да започнем захранването.  Rolling Eyes Сега се чудя, ако се повтори същия сценарий, кое е по-малкото зло - да давам лекарства или да започна захранване?  Thinking

# 695
Добро утро!Искам да ви попитам слабате ли бебетата в люлка и не са ли малки за люлеене.

# 696
  • Пловдив
Добро утро момичета Hug
Аз пак съм при мама в Казанлък за няколко дни и ми е много хубаво.Само,че стана голям студ и малкия почти няма дрехи ама ще се оправим някакси.И тук има магазини.Оказа се че повечето които имах за този сезон са му малки.Размер от 3-6 му е точно по мярка,а да не забравяме че той още няма 3 месеца  #CrazyИначе Коцето вече много гука.Наяжда се за бързо и като му тъпча цицата той ми се смее и гука.Много е смешен  JoyНе вярвах,че ще дойде такъв момент да ми отказва цица  hahaha

# 697
Здравейте Simple Smile

Ние си направихме разходката до Пловдив, но дребосъчка не понесе добре сватбата - щом влязохме в ритуалната зала и започна самата церемония, нашата лигла нададе такъв рев, дето и вкъщи не сме чували, та трябваше да търча навън да я успокоявам. Явно многото хора и различни звуци все още не й понасят добре. После голяма мъка докато заспи, накрая като заспа вечерта към 9:30 в колата на път за София, спа чак до 11:30 на другата сутрин, само от време на време си посмукваше от мене и отново отнасяше  smile3524
Оффф, оказва се, че и Стела няма много дрехи за такова смотано време и ще ходим да пазаруваме тия дни.
Не знам вашите бебоци как са, но тя започна да прави по-големи паузи между храненията.Беше започнала да пропуска храненето в 3 през нощта, но пак се върна към този навик, май защото я мъчи коремче.
Иначе е голяма приказливка - даже няма нужда от слушатели Simple Smile Силата й е между 5 и 6 сутринта  Grinning
 Hug

# 698
Нашият татко днес ми съобщи, че са му удължили контракта до средата на ноември  ooooh! Когато се върне живот и здраве Рая ще е вече на 6 месеца, а я остави на 25 дни  Cry - оттогава само снимки и скайп, ама то нищо общо няма с това да си я гушнеш  baby_neutral

Напълно те разбирам.Нашата ситуация е същата с изключението, че Теди ще е на 4 месеца, но пък мъжът ми ще си отпуска само 2 седмици. Оооо и още нещо, че се видяхме за 3 часа преди няколко дни. Сега обмислям да отидем "на свиждане" с приспиване в хотел, но ме притеснява, че ще бъда сама този път с Теди.
Denito, в този случай трябва да разтворя 5 гранулки в 250мл вода и Теди да я изпие. А той като не пие вода?  newsm78
ами не,ако са ти изписали да пие петте наведнъж,на един прием,то тогава ги разтвори в малко вода,2 ч.л например,може и в спринцовката на нурофена наистина,и ги дай по мъничко,какво ти казаха,колко да изпие

# 699
Здравейте   bouquet
Ние днес сме с колики и отказваме да ядем  Crossing Arms . Сано докато захапе и почва да се напъва и да реве и заспива в мен. Така спи от два часа, събужда се , давам цица , реве и заспива. Инъче вода си пийва, дали да не пробвам кърмата от шише да му дам  newsm78 . Вече направи 5 часа без да яде  newsm78

# 700
Здравейте, момичета! Мноооого ми липсвахте, но почти две седмици нямах нет, минавам да се разпиша набързо и ще връщам назад да ви изчитам!

Ние сме добре, девойката си хапва, започна вече да гука по-усилено и да си издава различни звуци и има периоди на кротуване т.е. занимава се сама, гледа с интерес играчките и им гука и на тях. Засега все още удържаме фронта и си е само на кърма, за един месец е качила 1200 гр. и е пораснала с 3 см  Grinning

Имам и едно питане - вече няколко приятелки ме питат дали съм я записала за детска, питах една жена, която живее във входа ни и работи в детска градина като учителка, тя каза, че дори да я запиша не си пазя ред по този начин. Някой да има някакво инфо по въпроса?

О, на девойката й доскуча самичка, отивам да я взема и когато мога ще се включа отново.

# 701
antoniabg, това с детската е сложен въпрос. На мен също ми каза една дружка да записвам, но не знам какъв е смисълът, като ще се разглежда чак след 3 г. Аз мисля да го запиша когато си му е срока. И без това най-вероятно ще имаме 3 точки отгоре заради ТЕЛК-а на Иво.

# 702
Привет  Hug
antoniabg, за детските градини се кандидатства от тук, но засега нашите деца май нямат право да кандидатстват, понеже са малки още. Иначе ако ще ходи на ясла, не ОДЗ, а чиста ясла, ще трябва да подаваш молба на място в яслата или поне да се обадиш и да питаш как процедират там. Аз вече подадох молба за ясла на малчо, като ще кандидатствам и през системата за ОДЗ.

Иначе, аз направо се чудя как да го обличам в това време - хем като пекне слънце е топло, хем духа студен вятър  Whistling

# 703
Аз го извеждам с боди с къс ръкав и пижама отгоре. Сядам на шарена сянка и се местя на ляво-на дясно по пейката, за да уцеля точната температура  Mr. Green
Забравих да ви кажа, какво ми се случи по-рано през деня!!! Седя си на пейката и ям пица с бебето в ръце. В този миг батко му се пребива с колелото и започва да пищи. Едно че се е ударил и се е изплашил, а и поради факта, че до него се появи едно куче, а него ужасно го е страх. Сепнах се аз и хукнах да му помагам. В същия момент падам по очи директно върху бебето. То, горкото си удари лицето в плочките. Точно като талпи паднахме. Дори не разбрах в какво се спънах. Истерията беше голяма. Едва успях да звънна на сестра ми да вземе количката и колелото и се метнахме с такси до Пирогов. Слава Богу сме добре. Аз с подуто коляно, баткото с разкървавено ухо, а бебето с ожулен нос и подута вежда. Нямам търпение да си дойде мъжа ми и да ме прегърне.  Ужасно се изплаших!

# 704
Лелеее jj okocha, направо настръхнах като прочетох. Много Hug и бързо да се оправяте Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт