Юнче папка, спинка и наддава, гука и усмивчици раздава! - Тема 3

• 27 751
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен,майчета!
Напоследък нямам никакво време за писане - Стаси е ужасно кисел от 3-4 дни и постоянно плаче  Cry Наистина незнам какво му става на това дете - хапва си,подсушен е винаги, даваме сто лекарства за колики и....пак реве. Незнам дали са колики,ужас. От вторник съм почнала да му давам и Колийф + Инфакол-а. Очаквах да има добър ефек,както и докторката - щото акото ни беше зелено. Да, от както давам новите капки акото ни стана жълтичко,както преди. Но пък много плачем... И незнам дали има някаква връзка този период на малчо със започването на новите ни капки. Някой има ли опит с тях? Да сподели моля  Praynig

# 91
Дари, според мен и 10 вида капки да даваш и най-скъпите да са, нищо не помага срещу тези ужасни колики. На мен ми измъчиха детенцето  smile3514. Всичко минава само с времето, докато детенцето само свикне, ще мине още малко, стискай зъби. Нашите намаляха, но пак си ги има, давам капки, но за мен всичко е реклама  Tired

# 92
Искам да ви попитам как се отразяват тези жеги на вашите бебета???Нашата кукла яде доста по малко,сучи само по 10-15 мин.и плуе зърното като после изобщо отказва да захапе,ако съм по-настоятелна и и натикам гърдата в устата започва да пишти и да се оттласква от нея!Имали други мами със същото поведение???? newsm78

# 93
Здравейте и от нас  bouquet
Не знам дали е от жегата, но и ние сме така нервни и не ядем. Пробвах всякакви позиции и засега най-успешната е докато я нося  Crazy. Мъника се дразни даже и на биберон с изцедена кърма и се виждам в чудо вече как да я нахраня.  newsm78

# 94
И на нас жегите ни се отразяват много зле.Почти не иска да спи ,ако успея да я преспя е за много малко .Снощи я нахраних в 10 часа и като заспа сутринта чак в 6.00.Мисля,юе за такова малко бебе,не е хубаво да прави такива паузи.Не сме акали 2 дена много съм притеснена досега не ни се беше случвало.И да ви се оплача:"днес на разминаване на тесен път  един ме удари счупи ми огледалото и избяга.Много се уплаших бях с двете деца.Спокойна нощ!

# 95
  • София
Жегата ни се отразява зле, като започнем да се кърмим , се изпотяваме и двамета той се изнервя спира да яде, мен ме заболява глава и.... после не спи, ако заспи се събужда от горещината изпотен и така.

# 96
Жегата ни се отразява зле, като започнем да се кърмим , се изпотяваме и двамета той се изнервя спира да яде, мен ме заболява глава и.... после не спи, ако заспи се събужда от горещината изпотен и така.

и при нас е абсолютно същото  Peace

# 97
  • Пловдив
Добър вечер и от мен!

Първо да ви благодаря на всички за поздравите от вчера!  Hug

А за жегата- снощи от доста време насам Гери ми се буди цяла нощ през час - час и нещо, рита с крачета, пъшка, въртя се, беше адски неспокойна беше - чак като я оставих отвита към 5 часа се поуспокои. Явно малката душичка не се чувства комфортно в жегата, ама като не мога да я разбера от раз какво й е...  Joy И в яденето забелязвам промяна - много бързо взе да пуска гърдата и да се унася. Ама щом и при вас е така- явно жегите така им се отразяват. То на нас не ни се яде в това време, та камо ли на тях.  Simple Smile

Лека и спокойна вечер ви желая!

# 98
И моята кукла е много нервна напоследък,и при нас акото ни беше зелено ,но днес беше жълто

# 99

Аз бях пуснала този линк, но снимките са по-скоро интересни, отколкото забавни. Направени са от една мама, която снимала бебчето си докато спи и с помощта на дрехи и елементи от домашния интериор тя е пресъздала сънищата на своето бебче. Получило се е много добре! Peace

Тя продължава да прави тези прекрасни снимки. Има вече и нови.

# 100
  • Пазарджик
Снимките са страхотни!!!!
Еlisa, Lulu25, Jj Ikosha, благодаря ви!  Hug Вчера ги търсих и не успях да ги намеря, а наистина са много оригинални!

Аз един следобяд бях по-свободна от дамокинска работа и направих 4 подобни снимки, едната стана много хубава - мъжа ми е голям фен на "Междузвездни войни" и има меч на джедай - играчка. Снимах малката с него и стана като малко джедайче, но не направих фон. Имам чувството, че Калина толкова бързо расте и я снимам почти всеки ден.

За жегите и кърменето - и при нас е същото, трудно заспива, бързо се буди, после плаче, че пак й се спи, затова започнах като знам, че й се спи, да я кърмя на спалнята легнали. Така хем не се потим, хем после си остава да спи на спалнаята и не я местя. Препоръчвам ви тази поза  Peace

# 101
  • в белята
Здравейте мамчета,
Помнители ме?Аз не съм ви забравила ,ама покрай малкия не ми остава време да пиша много.Стана ми болно като разбрах ,че има и други бебчета с проблеми ,ама нейсе никой не е казал че да си майка е лесно. Rolling Eyes
Смилянова ,ние също имаме проблем с хемоглобина и пием Малтофер ,ама той наистина запича ,иначе при нас с тия капки бързо се вдигнаха стойностите.
Иначе Евгени вече е 4.600 кг и 56 см  Party Party Party

# 102
И ние имаме промяна в храненето, вече неиска на ръце, а легнал да го храня. За мен също е по удобно, но ако ми се наложи на чуждо място кофти  Laughing . Инъче той отдавна си суче по най-много 5,6 мин. и е готов, оригва се и за това не се притеснявам, че суче малко време. Но явно кърмата ми взе да се учеличава, защото захапва и пуска и устата му пълна от едно дръпване и като цедя вече на ден събирам по едно шишенце 0,250,  прибирам във фризера пък дали ще ги ползвам някога  Simple Smile

# 103
Здравейте мамчета,
Помнители ме?Аз не съм ви забравила ,ама покрай малкия не ми остава време да пиша много.Стана ми болно като разбрах ,че има и други бебчета с проблеми ,ама нейсе никой не е казал че да си майка е лесно. Rolling Eyes
Смилянова ,ние също имаме проблем с хемоглобина и пием Малтофер ,ама той наистина запича ,иначе при нас с тия капки бързо се вдигнаха стойностите.
Иначе Евгени вече е 4.600 кг и 56 см  Party Party Party

Здравей! Как да не те помним!   bouquet Виждам че талисманчето ни е доста наддал и пораснал! Да продължава в същия дух, за да може и мама да е спокойна!

И при нас жегите си оказват влияние, вчера вечерта по едно време бяха едни ревове, писъци, а бяхме навън - пуска цицата, не иска гушната, дере се - цирк! Накрая се поукроти малко и успяхме да поседим навън, че то иначе у дома е още по-голяма жеега!
Вчера баткото ни я приспиваше, даже не му се разсърдих, че единия път я приспа на ръце. И си поспа госпожицата два часа, а след това следобед я приспа на спалнята и успяхме да изгледаме дори третата част на Хари Потър!

Ставам, че госпожицата ме вика!

# 104
  • Пловдив
бърз запис!

Общи условия

Активация на акаунт