Мая, ти си знаеш за захранването, но аз пак да се обадя, че е много рано

Забравих да пиша преди малко, благодаря за пожеланията, да ви се връща!

А на теб Георгиева какво ти каза за захранването? Това за четвъртия месец те съветва педито, нали? На мен Георгиева ми каза най-рано четири и половина - пет.
Просто има толкова много информация в нета и реших вместо да чета да се доверя на лекарите (и то главно на гастроентероложката). В тази връзка, марчелка не съм я питала, пак ще отида при нея като наближи да говорим и да ми изготви тя програма за захранването. Аз не съм ЗА прекалено ранното захранване, не мисля да я захраня преди 4,5-5 месеца, не ме разбирайте погрешно, но не съм и за прекалено късното. Може би заради това, че една от приятелките ми си захрани бебчето на 7 месеца, в момента е кльощава мадама на 1,5 година, която още иска да суче, не иска да яде и е с ужасно нисък хемоглобин. Може би това ме стресна.... незнам. Явно ще трябва да почета и да се подготвя с въпроси за гастрото.
Утре ще заведа и Борето да го видят, ама като четох в нета ...
Той хърка от време на време, понякога прокашля все едно се е задавил. Струваше ми се нормално, ама сега ... Иначе нослето е чисто. Някакъв секрет ли трябва да му вземат?

, но нищо

- универсалното обяснение за неоправдания плач на бебетата.