Най-добре се плете на брега на Черно море

• 59 291
  • 721
  •   1
Отговори
# 300
какви йогийски пози за лявата ръка...

# 301
Да Додо, точно тя. От малка бъркам имената Валя и Ваня  Embarassed

# 302

Пуф
, не ги виждааааам! Shocked

какви йогийски пози за лявата ръка...

Ако знаеш левият крак какви ги върши през тва време?! Laughing

eat. sleep. knit... 

# 303
Много благодаря за напътствията,как да не се омотавам в конеца,докато плета... Hug
Ама и аз не виждам нищо  от тези снимчици Пуф...а и не си показала какво изплете досега на 1 та кук!  Аз изплетох точно 5 реда....преди бяха 3,ама ги разплетох,че размера стана Xllllllllllll...и сега пак от начало... Crazy Дано за другата пролет ми стане готово плетивото..

# 304
Като не стигнах до морето, плетох чорапки на брега на река Бели осъм край с. Чифлик.  Joy Първо опънахме палатка близо до Крушунските водопади, а после и край Чифлик...и никак не ми се тръгваше от хубавата дебела сянка...Обаче палатката е още в колата и утре потегляме за Етрополския балкан, така, че ще се отчета с още някой чифт чорапи Laughing
http://temenuga2.snimka.bg/hobby/v-lshebna-brimka.454735.20217423

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 12:02 от temenuga2

# 305
Проверих емпирично заглавието на  темата.  Много добре се плете наистина.

# 306
Здравейте!
Досега не съм плела жилетка с цип отпред. Интересува ме там, където ще се зашива ципа трябва ли да се оставя нещо като подгъв? Въобще как се завършва реда- с опъкова бримка? Ако имате някаква идея, моля сподете я Praynig

# 307
Включвам се без да съм изчела цялата тема и предишната, и предишната... Embarassed  Peace

Много ми липсвахте!  Hug Не съм си довършила втората раница все още, а я започнах преди месец и половина...

Първо, хиляди извинения, Тити, че те оставих сама да плетеш дрешка и изчезнах за дълго време!   bouquet Не съм толкова несериозна, когато нещата зависят от мен... Видях, че много хубаво е станало дървото! Великолепно сте се справили момичета!  Hug

И второ - отивам да чета...

# 308
Zornitza_r, аз съм плела такава жилетка с цип. Не е необходимо да се прави "нещо като подгъв". Крайната бримка е добре да е лицева.

# 309
е, лили, ти пък, нали додо се върна от морето, тя доведе други хора. Но накрая какво стана, не знам, ще има ли финал.

а като се съблича жилетката с цип, от вътрешната страна не е ли грозно?

# 310
а като се съблича жилетката с цип, от вътрешната страна не е ли грозно?

Тити, пропуснах да кажа, че отделно изплетох две лентички със ширина около 1.5 см и дължина според дължината на ципа. След като заших ципа, прикачих и допълнителната лентичка от опаковата страна така, че да се скрие плата на ципа.

# 311
а! Точно нещо такова си мислех и аз.

# 312
Сега погледнах една "купешка" жилетка на моя син от миналата зима. Оставен е малък подгъв около 1,5см и отделно е пришито парче. И от естетическа гледна точна е добре и да не боцка ципа.  Peace

# 313
Здравейте!!
За първи път виждам тук темите за плетене...случайно попаднах от гугъла на една...
Приемате ли нови...плетачки, почти нищо неразбиращи от плетене...? Simple Smile
Научих се да плета..(силно казано) като бях бременна...почнах с тирлички и някоя друга блузка,жилетка..ще ви ги покажа...
А сега макар и не ми остава кой знае,колко време покрай бебето...много ми се плете..

# 314
Здравейте!!
За първи път виждам тук темите за плетене...случайно попаднах от гугъла на една...
Приемате ли нови...плетачки, почти нищо неразбиращи от плетене...? Simple Smile
Научих се да плета..(силно казано) като бях бременна...почнах с тирлички и някоя друга блузка,жилетка..ще ви ги покажа...
А сега макар и не ми остава кой знае,колко време покрай бебето...много ми се плете..

Добре си ни дошла mamo4kabouquet Щом ти се плете, ще помагаме и показваме  knit

Общи условия

Активация на акаунт