Най-добре се плете на брега на Черно море

• 59 243
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
Инок,  newsm09  роклята е невероятна!!!! newsm51 Схема, моляяяяя!  Hug Вече гласувах във фейс  Mr. Green
SISI_VAS, и за теб ще дам гласче, само да се появи. В коя категория го публикува, да разгледам по обстойно, да не би да съм го изпущила.  Blush Това ли е костюмчето?

Благодаря на всички за хубавите думи, за кравичката!  Hug Hug Hug

# 361
 Не мога да остана равнодушна пред такива красоти  Simple Smile Инокче, прекрасна рокля- всичко е много елегантно-изпълнение, а как ти стои, може и да си била по- хубава от булката. Браво  bouquet  SISIVAS- отново демонстрираш класа и стил, ясно е . Казвам го с възхищение като лъвица на лъвица и като наборка  Hug Много ми допадна кравичката, никога не съм правила плетени играчки. Пепито, продължавай имаш усет за тези неща . Е, да опитам сега и да поплета Wink

# 362
  • София
Инок,  newsm09  роклята е невероятна!!!! newsm51 Схема, моляяяяя!  Hug Вече гласувах във фейс  Mr. Green

ето темата в осинки http://club.osinka.ru/topic-64861?start=0

благодаря пак на всички  Simple Smile

# 363
mamo4ka,Snejana_G благодаря ви за бързиятотговор и точен превод  bouquetВ събота най-късно започвам опитите и при добър резултат ще се отчета Rolling Eyes.

# 364
  • София
Инок, роклята ти е чудесна като визия и цвят - страшно ми хареса - а аз по принцип не си падам по плетива на една кука..
ФифилаСпоко, за две куки ми е обяснението, а защо двувърхи - в процеса на работа ще видиш, че аз пак може объркам нещо в обяснението, така че пробвай!

# 365
http://air_lazy.users.photofile.ru/photo/air_lazy/96506664/119713733.jpg  може ли да ми обясните как се плете това или схема

# 366
Инокче, много си хубава, роклята е страшна Hug Hug Hug

И аз днес пуснах синия кастум на конкурса! Може и за мен да гласувате, но към този момент още не са публикувани!

ГласувАх!  Hug Hug

А моята синя дрешка е отишла в детския раздел Confused Така е, като не намерих истински модел, а щерката е голяма само на височина и номер на обувките, но не и на години. Wink

Както и обещах, показвам роклята си за свадба, която мина тази събота (да не съдите строго, че доста се измъчих с нея) ...
http://foto.mail.ru/mail/inok1980/1095/1116.html

Inok, БРАВО!!!!  Hug Hug Гласувах. Дори и мъничка критика ти спретнах, дано да не ми се разсърдиш много.
Embarassed

pepito21, кравичката е чудна!  Hug Почти като СнЕжината! Grinning

Преди малко видях на живо розовожълтозелената раница на Lily. И самата нея, разбира се! Прекрасна е!  Беше в комплект с две нейни подобрени вЕрсии! Пак там - при кучето - дракон и то без да се уговаряме.

Ще плетем ли пак тази седмица?!

eat. sleep. knit...

# 367
  • София
Inok, БРАВО!!!!  Hug Hug Гласувах. Дори и мъничка критика ти спретнах, дано да не ми се разсърдиш много.
Embarassed

Додо, ти ме заинтригува, каква е тази критика  Joy Ще мога да я видя чак след седмица и половина, т.к. сега съм извън страната. А както вече е известно, страница на конкурса във Facebook не е достъпна извън България  Laughing

# 368
Embarassed

Додо, ти ме заинтригува, каква е тази критика  Joy Ще мога да я видя чак след седмица и половина, т.к. сега съм извън страната. А както вече е известно, страница на конкурса във Facebook не е достъпна извън България  Laughing

Пействам, няма да те мъча седмица и половина:
"Браво, Ина!! Майстор си! Много ми харесва изборът ти на модел и умението ти да изработваш точния размер! Според мен ирландските мотиви на деколтетата отпред и отзад не са в унисон с мотивите на роклята. Без деколтето на гърба роклята би ми харесала още повече, ако изобщо е възможно. Браво!!:)"

Семпла мрежичка като дантелата на ръкавните извивки би ми седяла по-добре, вместо ирландските цветя.
Към измайсторяването ти имам само адмирации и аплодисменти! И към фигурата ти! Hug Hug
За колко вечери я изплете, впрочем?

п.п. Май съм единствената, която критикува нещо толкова прецизно.  Embarassed

eat. sleep. knit...

# 369
  • в баира
Inok: Личи си руската школа, перфектна рокля!

# 370
Благодаря на гласувалите, на лъвиците, на наборите ................  bouquet

# 371
  • София
 Joy е, това не го приемам, като критика, а като предложение за новата рокля. Още повече, че "ирландия" ме затрудни  Laughing
изплетох я за 3 седмици, това е защото малкия беше през ваканция при баба и дядо  Joy, но вече свърши...)))

# 372
Благодаря на гласувалите, на лъвиците, на наборите ................  bouquet

... на тенисистките Wink упс
нит съм лъв, нит си ми в категорията - лесно ви е на вас джобните гаджета
мен питаш ли ме как се плете дрешка за кинта и осемдесе, м?!
май ще наблегна на тениса и ще нося минижупи:)))

Joy е, това не го приемам, като критика, а като предложение за новата рокля. Още повече, че "ирландия" ме затрудни  Laughing
изплетох я за 3 седмици, това е защото малкия беше през ваканция при баба и дядо  Joy, но вече свърши...)))

Inok, страшна си! Толкова много  и бързо плетене и вече нов проект. Ако някога спретна цяла роклА, бих си взела година отпуск за реанимация Embarassed
В очакване съм на новата! Hug

eat. sleep. knit...

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 22:55 от dodofit

# 373

... на тенисистките Wink упс
нит съм лъв, нит си ми в категорията - лесно ви е на вас джобните гаджета
мен питаш ли ме как се плете дрешка за кинта и осемдесе, м?!
май ще наблегна на тениса и ще нося минижупиSimple Smile))

Само на корта не сме отишли с плетките    newsm62

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 23:28 от SISI_VAS

# 374
  • София
Инок, и от мен имаш УАУУУУ! Страшна рокля.
Другите,  които са във фейсбука, не мога да ги видя. Нещо не мога да се логна, а се регнах само заради възможността да разглеждам снимките. Така че по-късно ще имате моето УАУ и за вас.  Laughing

Някой (май Кирилизация) преди няколко дни искаше завършване на ръбовете.
Ето на какво попаднах - много е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт