Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 211
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Аз взех практическия изпит в Четвъртак искам да попитам някои знае ли някакъв евентуален саит за проверяване дали е пристигнал протокола в Кат за да мога да си подам документите защото градът ми съм карала в Монтана и немога да ходя всеки ден до там зада проверявам. Благодаря предварително !

# 106
леле, Кристина, нищо не ти разбрах - пусни една Проверка правопис поне  Rolling Eyes

# 107
ми може пиша на фонетика взех практическия в четвъртък някои знае ли  сайт за проверка дали е получен протокола от София  за да ида да подам документите

# 108
Понеже съм от малък град и изпитите ми бяха в Монтана не мога да ходя всеки ден до там само за да проверявам. Благодаря предварително !

# 109
До два - три дни пристигат протоколите.

# 110
  • Варна
Хей, какво става с кормуването и изпитите?
sunrise32 Честито!
Аз едва вчера успях да ида до КАТ и да подам документи за книжка. Нямаше много хора и бързо стана, бях се настроила да вися там до обяд.Simple Smile Та за рожденния ми ден средата на януари ще имам и документ. Но кога ще карам не знам. Ще станат май 2 месеца без да съм сядала зад волана.

# 111
  • София
Е,скъсаха ме Tiredхич не ми беше до писане..аз си бях виновна,угасна ми колата на баир и неможах да тръгна Mr. GreenИзпитващия се заяде с мен и по-нататък не ми се говори Blushсега съм за 6,01..Нова Година,нов късмет Crazy

# 112
мамми , позната история, не се отчайвай следващият път ще го вземеш  spoko!
Flash*, аз също си мислех, че като не съм карала по-дълго време няма да мога да отлепя, но всъщност не е така. Миналата седмица карах за първи път след изпита( преди 4 месеца беше) и то на кола на която преди това не съм карала, при проливен дъжд  и смея да твърдя, че се справих много добре! Дори мъжът ми се учуди колко добре карам ( той май си мислеше, че изобщо не мога  hahaha)!

# 113
  • пловдив
Момичета,знаете ли колко време важи медицинското,че от издаването на моето мина повече от месец  ooooh!

# 114
Дилия,спокойно.Мисля,че беше три месеца  Peace

# 115
Хайде и аз да се отчета тука. Днес ми мина вътрешния изпит и го взех. По-точно и на мене ми го дадоха. Така гадно засекох един, че ако бях пред ДАИ щяха да ме скъсат със сигурност. Също така преминах на едно кръстовище на жълто, ама така го прецених. Иначе изпитващия каза, че добре владея колата и затова ме пуска. Ама хич не я владея според мене. Накрая даже заедно паркирахме, щото аз не мога сама. Laughing На това, ако му се вика добро владеене, здраве му кажи. Иначе имаше и малка уловка. Каза ми да карам направо и изведнъж гледам пред мене знак забранено и задължително наляво. И аз викам направо, направо, ама тука трябва и на ляво. Той се засмя и каза, че е искал да види дали ще реагирам, защото твърде е възможно и пред ДАИ да има такъв номер. Та така сега ми остава само един последен изпит, за който мисля да не бързам. Платих си още 4 часа кормуване и ще искам да правиме повече маневри и да поошлайфаме това паркиране и престрояване.

# 116
  • София
Mime-to ,благодаря за хубавата тема! Hug
Ако съм взела листовките и искам да си сменя инструктора  си освен Удостоверението за взет теоретичен изпит и Удостоверение за допускане до теоретически изпит трябват ли и друго документи?
Необходимо ли е да се ходи до ДАИ за поставяне на печат???
Ако някой има опит с такава ситуация , моля да напише!!!
Благодаря!  bouquet

# 117
  • София
Здравейте, да се похваля днес успешно взех изпита си по кормуване!  newsm44

Връщам се да ви чета какво е необходимо като документи ..Много ще съм ви задължена ,ако кажете , колко приблизително се чака в КАТ София и от колко започват работа? За да си направя организацията с гледането на бебето .. Hug

# 118
  • София

Връщам се да ви чета какво е необходимо като документи ..Много ще съм ви задължена ,ако кажете , колко приблизително се чака в КАТ София и от колко започват работа? За да си направя организацията с гледането на бебето .. Hug
Честито. Безаварийно шофиране.
Аз да споделя моя опит в КАТ. Отидох в 7 тъкмо отваряха. Взех си номер 39 и зачаках. Някъде към 8 и половина ми дойде редът. Документите са: два от школата за теоритичен и практичен изпит /поне при мен беше така/ медицинско за категория Б, копие от диплома + оригиналът за сверка. Аз си платих предварително таксите, за да не чакам и на опашката на касата. Забравих - БЧК-документа.
После в сайта на КАТ можеш да си проверяващ дали ти е станала книжката и направо да отидеш да си я вземеш.

# 119
Честито и от мен! Ще споделиш ли как мина изпита при тебе. Аз вече изкарах курса и остана последно да се явявам пред ДАИ на кормуване. Обаче все не ми стига куража и мисля, че няма да се справя и така отлагам, отлагам. То вече 2 седмици не съм шофирала и ще взема да забравя всичко. Затова май е време да отивам на тоя изпит, пък да става каквото ще.

Общи условия

Активация на акаунт