Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 8

• 69 291
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Уф,значи напразно дадох 8 лв за ново медицинско. Crossing Arms

Поне се успокоявам с мисълта,че много бързо ми издадоха книжката.Само за 7 дни - обикновенна поръчка беше при това.

# 526
Цитат
Поне се успокоявам с мисълта,че много бързо ми издадоха книжката.Само за 7 дни - обикновенна поръчка беше при това.

Ехааа .
Ако знаех, че стават толкова бързо нямаше да дам 50 лв. за бърза  Close

# 527
Здравейте!

Аз имам един въпрос към вас. Бях в болница и следователно не карах, родителите ми ползваха колата. Били са паркирали на "зелена" площ( кална локва) и от общината са сложили под чистачката покана за акт или нещо подобно. Каква е глобата и какво ще стане ако не я платя  Rolling Eyes Води ли се някъде някаква документация за това, има ли някакъв "срок на годност"( не съм много юридически компетентна)- например ако не се плати за 5 години, да изтече  Rolling Eyes

# 528
blackisback трябва да платите, няма да изчезне във времето, само ще се трупат лихви (сигурно). Не помня точно колко е сумата. Можете да напишете жалба обаче и да се оплачете. Към нея може да приложите и снимки на "зелената" площ.

# 529
  • София
Здравейте, от днес и аз съм шофьор. Издържах изпитите успешно от първия път!
Искам да похваля моя инструктор казва се Димитър Мишев, а школата е Росен-85. Инструктора е спокоен на няколко пъти ми се е карал, но само когато съм правила големи грешки и е имало опасни ситуации. Колата, на която бях е Toyota Yaris, малка и много удобна.
Всички часове минаха в каране, инструктора не е съкращавал времето. Карахме и извънградско и магистрала. Научи ме да паркирам, да тръгвам по наклон. Много съм доволна карахме предимно в района на Хаджи Димитър и Левски.
Изпита мина нормално, изпитващия (Георги Младенов) не се е заяждал и не ми е поставял капани. Имаше камера, но тя е малка и не се забелязва, почти веднага забравяш за нея. Маршрута ми беше познат, така че се бях поуспокоила. Тръгнахме от школата и се върнахме пак там. Преди да започнем ме разпита за всичко по таблото след това потеглихме, казваше си посоките достатъчно рано. Накара ме да паркирам, а също така и да спра на средата на един наклон и да тръгна. Наблегна на левите завои, минахме и по нерегулирани кръстовища, по малки улички, гледаше дали се оглеждам и дали пазя дистанция. Накрая ми стисна ръката и каза, че ми гласува доверие, но като за начало да не карам сама.  Успех на всички, които сега започват!

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 12:01 от krisitop

# 530
krisitop ,честито...леко и безаварийно каране
и етърва ми днес си взе изпита  Party

# 531
Вече съм пред нервен срив, заради тая книжка.
Инструкторите и школите са много нагли ...
Само мен ли са ме мотали  нарочно, за да ми поискат пари накрая?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 532
8558,за какво става въпрос?
да кажа за тези които ще си вадят медицинско....имало нов модел бланки за медицинско,така че внимавайте

# 533
8558,за какво става въпрос?
да кажа за тези които ще си вадят медицинско....имало нов модел бланки за медицинско,така че внимавайте

Много ми е дълга сагата, наистина ...
2 пъти ме скъсаха на практическия, накрая ми казаха, че ако не си платя ... няма да мина ...
Ядосах се много, скарахме се подобаващо ...
Месеци не бях се занимавала с това, но дойде ред, защото ми изтичат листовките. Преместих се в нова школа и чакам ред за изпит . Ноооооооо, изведнъж колата се развали и ПАК започнаха да ми говорят за "допълнително подпомагане" ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 534
то вярно е сага това  ooooh! как не ги е срам бе...?

# 535

Въобще, толкова са нагли, че не е истина ...
На всичкото отгоре, до сега, ми е издадена само 1 касова бележка за 50 лв,а другите пари, които съм наляла са написани на някакви хвърчащи ордери ... но нека, аз ще подам сигнал в НАП, когато всичко това приключи.
Някой да се сеща къде другаде мога да се оплача?

# 536
  • София
Ето тук има телефони за сигнали за корупция :
http://www.rta.government.bg/anticorruption.html
Не оставяй така нещата  Peace

# 537

Въобще, толкова са нагли, че не е истина ...
На всичкото отгоре, до сега, ми е издадена само 1 касова бележка за 50 лв,а другите пари, които съм наляла са написани на някакви хвърчащи ордери ... но нека, аз ще подам сигнал в НАП, когато всичко това приключи.
Някой да се сеща къде другаде мога да се оплача?

Най-добре е да ги смениш... Те веднъж като са се заяли с теб или ти с тях, няма да е лесно.

# 538
Там е въпросът селика, аз ги смених, но и във втората школа е същото положение... а за трета  нямам време, че пак трябва да ходя на листовки Sad

# 539
Момичета, има ли тема за такива като мен, дето сме с книжки от много години пък сега караме опреснителни? Ако не, то тогава за по-опитни шофьорки, че има няколко въпроса! Успех на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт