Секс посред бял ден в Слънчев бряг пред хотел "Гларус"

• 12 003
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Много забавно! Поне да сложат още материал на съблекалнята, че поне да не се вижда!

# 16
Слънчев бряг,алкохолен туризъм,секс and so the day goes on.

# 17
Извинете, ама вие какво очаквате на Слънчев бряг??? Laughing Laughing
Монахини в раса и забулени да влизат във водата? Mr. Green
ИИии, де да бях млада и аааааз.... Laughing

# 18
Ай пък вие...завиждачки! Crazy
Ако се биеха нямаше да направи вЧепатление на никого,
ма неее, щом хората се обичат, дай да ги замеряме с камъни, нали, нали?! Crossing Arms Mr. Green

# 19
  • In my tropical dream
И аз недоумявам що за "новина" е това - къде-къде по-развратни работи се случват непрекъснато в Слънчев бряг. Там е новият Содом.

# 20
Това е постановка  Laughing

# 21
беше заБАВНО Crazy

# 22
а що за мюсюлманка е тази, покрила се цялата, а по време на Рамадан ходи на плаж, пфу  Crazy

# 23
А дали пък не е наистина постановка с цел....реклама? Laughing
Мно'о вижда някой какво точно се случва, бля-бля.

Почвам се замислям, че си е скрита рекламица. Mr. Green

# 24
Толкова са я закъсали 24 часа откъм новини. Утре, очаквайте поредната снимка на космически кораб, кацащ зад трета буна.

# 25
  • Бургас
Joy Направо реална реклама на презервативи  се е получило хихихихи Mr. Green

Това щях да кажа и аз. Това си е чист рекламен секс. Не виждате ли че на параваните се рекламира противозачатъчни хапчета. Каква по-хубава реклама на противозачатъчни от секс на живо...

Дори не и секс, а имитация на секс. Добър PR подход, браво на автора на идеята! А мюсюлманката е снимана за парлама - за да не заподозрят "читателката", че фабрикува скрита реклама.

# 26
Толкова са я закъсали 24 часа откъм новини. Утре, очаквайте поредната снимка на космически кораб, кацащ зад трета буна.

почти http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=574512

# 27
Супер, докато снима новия "Карибски пирати" на Хаваите, отмаря през уикендите в Бургас.

# 28
Женската е куха кат лейка...
Оня я помпи, а после как ше си остърже пясъка от ваджайната - хич не й минава през през празната кратуна. 'бал съм ги идвамата, ама ако аз с моето дете ги засека - ще му отпера една паца у неговия гъз, че за друг път да знае да се крие!
Нямам против секса на публични места, но всичко има граници и не е нормално посред бял ден да да си пълнят дупките с... пясък.
Може и да остарявам, ама не одобрявам подобно поведение.

# 29
Wow, дори Фиатски не одобрява!!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт