Секс посред бял ден в Слънчев бряг пред хотел "Гларус"

• 12 002
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
Мен повече ме скандализира снимката с мюсулманката. С тия черни дрехи такъв топлинен удар може да си докара... Другите да се е.ат.

# 31
Wow, дори Фиатски не одобрява!!! Joy
А хем съм секс манияк...
Баси, трябва да има някакъв морал Фе, мацка - не мой да поощряваме 'секи църул дето решил да си го развява по плажа.. или пък всяка лейка дет решила да си покаже вагината. Има си списания има си студия за късометражни филми - да ходя там.. .ебахги!

# 32
Може и да остарявам, ама не одобрявам подобно поведение.
Интересно, а рекламата на мастиСката одобряваш ли? Whistling

# 33
Може и да остарявам, ама не одобрявам подобно поведение.
Интересно, а рекламата на мастиСката одобряваш ли? Whistling
Невероятна тъпотия е тази реклама.., но пък брат ми се кефи и пука мастика цяло лято. Хамава работа... аз не харесвам мастика, нито рекламата й.
Е, бих праснал участничките в снимките, но не и на плажа пред хората. Правил съм секс в асансьора на обществена сграда... посред бял ден, но палеца ми беше на бутон "стоп".
Никога, абсолютно никога не съм рискувал да злепоставя жената с която съм.

# 34
Голяма новина, двама се излагат и всички трябва да им ръкопляскаме дружно Naughty.

# 35
Евалата на "папарачката"  Laughing . По уникален начин са преметнали простаците от "24 часа". Аферим!

# 36
Евалата на "папарачката"  Laughing . По уникален начин са преметнали простаците от "24 часа". Аферим!
И аз така смятам, Минзиева, ама...май доста народ се е вързал, като гледам. Laughing
Нейсе, секс да има. Mr. Green

# 37
Ми то това е майсторлъка на рекламата. Да ти върже Laughing

# 38
То не е въпросът къде са правили секс, а че реакцията на бдителната гражданка е неадекватна. Ако й пречат, да им се развика и да ги изгони. Ама не - скрила се, снимала ги и изпратила снимката на... 24 часа!  ooooh!
Аз бих казала,че много добър урок им е дала.
Повечето сте доста толерантни,но всяко нещо си има граници все пак.
Минава ми през акъла и вероятността за тъп рекламен трик,иначе за какво да го публикува 24 часа?

# 39
Слънчев бряг стана ег..ти бардака долнопробен.

# 40
Е, не са се напънали от неотложна нужда. Има хора, които не могат, ако някой не ги гледа. Ама, ако е в по-късно време, ще се събере бая народ - и така не става, някой може да ги смаризи или ченгетата да ги арестуват за непристойно поведение на обществено място. А така - хем още рано и хлад, хем публика има достатъчна за нуждите им!  Mr. Green И въобще и през ум да не ви минава, че не са забелязали, че съблекалнята не е баш до долу.

# 41
  • София
стига де, човек ще каже, че сте излезли от някой манастир! Wink Тези поне са се скрили в кабинката, а колко има, дето още преди мноооого години го правеха натюр на пясъка под звездите!

# 42
Тези поне са се скрили в кабинката, а колко има, дето още преди мноооого години го правеха натюр на пясъка под звездите!
Скрили!? hahaha Тук само звезди липсват, нищо скрито не виждам!

# 43
стига де, човек ще каже, че сте излезли от някой манастир! Wink Тези поне са се скрили в кабинката, а колко има, дето още преди мноооого години го правеха натюр на пясъка под звездите!
Някои и сега го правим.., ама е тъмно и никой не знае кой точно вика посред нощите.

# 44
  • София
Напълно възможно е да не са се усетили. Нещо като на щрауса главата, пардон, дупето, в пясъка!  Laughing

Аз такива работи не правя, че не харесвам пясък по разните си места. Търся си комфорта.

Общи условия

Активация на акаунт