Търся една песен

• 124 767
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Точно тази е!!! Благодаря ти Neli mar4.  Hug

# 166
  • София
И аз търся една песен, ама само се сещам, че е ретро и че името на групата беше нещо от рода на She ... (последният да затвори вратата).  

А сега - който се сети, ще го черпя!   bouquet

П.П Май е вярно това, че акъла изтича с кърмата   hahaha Joy

# 167
  • Stuck in a moment
И аз търся една песен, ама само се сещам, че е ретро и че името на групата беше нещо от рода на She ... (последният да затвори вратата).  

А сега - който се сети, ще го черпя!   bouquet

П.П Май е вярно това, че акъла изтича с кърмата   hahaha Joy

Колко ретро? От 80-те, 90-те?
Какъв стил е песента, някоя думичка от нея?

# 168
  • София
Сетих се!  Laughing
И групата не е She нещо си, а Everything but the girl  Joy hahaha Embarassed Песента се казва Missing  Simple Smile
Но не  можех да се сетя нищо - тотален блокаж - нито се сещах за думичка, нито за мелодия, нито за група, нито дори от коя година е...  Embarassed

# 169
  • на североизток от Рая
Сетих се!  Laughing
И групата не е She нещо си, а Everything but the girl  Joy hahaha Embarassed Песента се казва Missing  Simple Smile
Но не  можех да се сетя нищо - тотален блокаж - нито се сещах за думичка, нито за мелодия, нито за група, нито дори от коя година е...  Embarassed

Мацко, в Клюто имаше една тема, където можеш да пишеш. Баш за там си. Направо ме разби. hahaha Още снощи прочетох какво търсиш и не знаех как да ровя, за да ти помогна.
 Добре е, че си получила просветление. Hug

# 170
  • Stuck in a moment
Хах, точно си я пусках оня ден. Еййй, отпадна съревнованието за почерпка Simple Smile

# 171
  • ...край Дунава
Сетих се!  Laughing
И групата не е She нещо си, а Everything but the girl  Joy hahaha Embarassed Песента се казва Missing  Simple Smile
Но не  можех да се сетя нищо - тотален блокаж - нито се сещах за думичка, нито за мелодия, нито за група, нито дори от коя година е...  Embarassed

Ау, страхотна е, а ето и едно клипче от тази година, беше страхотно Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=d9wzpZyjIdI

# 172
  • отсреща.
здравейте,търся една песен само 1 път я чух и от части видях по The voice,мисля че имаше едно момиче ако не се лъжа което пееше нещо като-Coming back in my house,my house... нещо такова и около нея се въртяха някакви мъже които танцуваха казачок...май само това се сещам..даже и за това не съм сиг.,ама ако някой се сети   bouquet

# 173
~Jenny~, мисля, че търсиш тази песен: Hug

http://www.youtube.com/watch?v=p32JwYNMe9s

# 174
  • отсреща.
*Малвина~Ина*      bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  супер си мерси много много много  точно тази е!!!

# 175
Търся една песен ... Изпълнява се от Нели Петкова - "Не си го продавай, Кольо, чифлика". Баладична е. Търсих в нета, но не можах да я намеря...  Confused Знае ли някой къде мога да я намеря?  Praynig

# 176
да не е kids с robbie williams

# 177
Здравейте, дъщеря ми е първа група в детската градина. От известно време ми пее някаква песен за рибката. Нещо като : рибка, рибка с шарена опашка ( след това си опира дланите една в друга, като за молитва и имитира движение на опашка ), плува във водата... Благодаря предварително!

# 178
ИМАШЕ ЕДНА ПЕСЕН Я ДАВАХА ПО НОВА ТВ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ СУТРИНТА СЪС ЕДНО МОМИЧЕ ГРИМИРАНА,МАЛКА Е,ДО ЕДНО БЮРО И МАЙ ИМАШЕ НЕЩО КАТО ИЗПЪЛНЕНИЕ СЪС Г-ЦА ЗАБРАВИХ КОЯ АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ КАЖЕ ПЕСЕНТА ИЛИ ДА ПРАТИ ЛИНК КЪМ YOUTUBE ИЛИ VBOX7 КЪМ НЕЯ HELP 

песента е детска пее се от дете Simple Smile  newsm78

# 179
  • София
Здравейте!

Търся една песен - би трябвало да е нова, т.е. от тази година и дори от последните месеци, на немски, пускат я по радиото от време на време. Пеят мъж и жена(не знам дали са дует или просто са заедно за парчето). Пуснаха я днес по ... някое си радио в Пикадили към 21ч и оттогава активно я търся... Пееше се нещо тип "mich vervei((мих фервай)не съм сиг, че така се пише, немският ми е УЖАСНО ръждясал, само така звучеше).

Моля, ако някой се сети нещичко по оскъдното ми описание, да каже!   bouquet

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 16:25 от Oniyuri

Общи условия

Активация на акаунт